kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 nightcity.love/en/ Whether it’s your first time in Night City or you’ve lived here since the Kress administration, this site has you covered. Get out and explore with our curated selection of the city’s top highlights. Impress your friends with nuggets of trivia from our historical overviews of the city and its districts. Navigate NCART like a pro with our TL;DR overview. Hit only the hip parts of Heywood and dodge the gangs with safety tips straight from the NCPD. Whatever your Night City dream is, with this site to guide you, it’s sure to come true. https://www.nightcity.love/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 oyun güzelse ve kısaysa, herşeyini bir kere bitirince kötü olur çünkü hadi falanca charla baştan başlayayım denecek bir oyun değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 40 dakika önce, progamer dedi ki: https://clips.twitch.tv/SoftDifferentPorcupinePanicVis cyberpunk ın main story witcher 3 ten kısaymış. Sebebi de insanların witcher 3 çok uzsun diye şikayet etmesi ve bitiren sayısının az olmasıymış. Öfff direkt yeni nesil kisa attention spanli lol, dota pleblerinin etkisi şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 main story 30-40 saat olsa iste gerisi open world, completionist vs yeterliyse story bitince devam ediliyorsa falan sorun olmaz, zaten en az 3 dlc gelecek herhal yanina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Witcher 3 170 Saat dlcsiz oynama sürem var... Emerim cyber'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 (düzenlendi) On 18.09.2020 at 20:33, progamer dedi ki: https://clips.twitch.tv/SoftDifferentPorcupinePanicVis cyberpunk ın main story witcher 3 ten kısaymış. Sebebi de insanların witcher 3 çok uzsun diye şikayet etmesi ve bitiren sayısının az olmasıymış. On 18.09.2020 at 21:14, neutrino dedi ki: Öfff direkt yeni nesil kisa attention spanli lol, dota pleblerinin etkisi şu. ahhh! di mi ya... di mi... oysa eskiden hep 1500 saat süren oyunlar oynardık... şimdiki yeni nesil çok kısa attention süresine sahip azizim... hep dota yüzünden bu. ah ah... Eylül 22, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 lanet olsun şu haber cidden çok üzdü beni, Cyberpunk 2077 alacaktım vazgeçtim. gidip Super Mario oynayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 aynen lol dota hariç bütün oyunlar çok uzun konsentreyşın istiyor zaten. hepsi dotacıların suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Lel dota oynayan köylüler dökülmüş. Bi de platform oyunu uzunluğu ile rpg kiyaslamak nasil bir aklin urunu anlamak zor. 200 saatlik baldurs gate2, 50-60ar saatlik nwn, fallout2 falan görmezden gelinip mario secmis adam. Benim demek istediğim eskisi gibi uzun oyunlara, uzun diyaloglara, wot’lara ayiracak vakti yok yeni neslin. Kisa, cabuk, hemen olsun isteniyor her sey. Twiti, tiktoku, vine’i bunun sonucu hep. Beyindeki ödül mekanizmasını 20sn’de bir tetikleyen uyaranlar varken, insanlar buna alistirilmisken 30 saat boyunca bi hikayenin kurgulanmasini bekleyenler bizim gibi dinozorlar oluyor anca. Talep neredeyse arzin da oraya gitmesi kacinilmaz. Belki de cok begenecegimiz bir suru side quest daha başlamadan bitti cyberpunkta. Adam gelmis mario diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Tiktok tivit 21. yy nereye gidiyor!!11 argümanların genel olarak kabul ama şu oyun özelinde biraz bağlam dışı kalıyor, daha çok quality over quantitye yoğunlaşacağız diyip çerçöp questleri azaltmaya yönelik bi hamle bu. Yani en azından iddaları o şekilde. W3 özelinde bakarsak evet gerek main gerekse sidequestlerde böyle BAYA iyi hikayeler falan vardı, soru işaretlerine koşup hiç beklemediğin kadar sağlam yazılmış sidequestlerin içine dalabiliyordun random olarak. Ama bolca fedex ve kendini tekrar eden sherlock questleri de vardı. Yani kaç defa witcher sense açıp kan izlerini ormanın derinliklerine doğru takip edip orijinal bi atmosfer yaratabilirsin ki? Ha bunlar witcherı kötü bi oyun mu yaptı hayır, mainquest ve writing zaten top tier başından sonuna kadar. Ama tercih şansımız varsa aynı kaliteyi vermeyen fazlalıkları tırpanlayalım derim ben. Bone alakasız örnekler vermiş logical fallacy kasmış onu geç zaten de, oyun kısa olacak tivitır attention spane yönelik yapıyoruz demiyorlar, W3 kadar uzun olmayacak diyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 33 dakika önce, neutrino dedi ki: Belki de cok begenecegimiz bir suru side quest daha başlamadan bitti cyberpunkta. main'ı kıstılar deniyor side quest'ler için söylenen bir şey yok. bir de witcher'ın main quest'i uzun gelmişti bana ama onun sebebi pacing'in saçmalamasıydı yarısından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 1 saat önce, Cokomantis dedi ki: bir de witcher'ın main quest'i uzun gelmişti bana ama onun sebebi pacing'in saçmalamasıydı yarısından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 son kısımda saçmalıyordu abi main quest, Spoiler ciri'yi buldun, bi anda avalach'ın plot'u çıkıyor kaer morhen'den sonra koştura koştura gidiyoruz filan, garipti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Öyle bişey dedin ki şimdi Spoiler Ciriyi bulduktan sonra Kaer Morhen kuşatması olmuyomu zaten, ki o kısım bence en güzel yeri eski müttefikleri bulma hazırlık yapma sonrasında vesemirin ölümü. mis Main questin uzunlugu 60 saat gibi bisey olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Spoiler yok öyle oluyor da, ordan sonrası çok aceleye geliyordu. avalach'ın şerefsizliği filan burdan sonra ortaya çıkıyordu diye hatırlıyorum da ondan öyle dedim. önce de olabilir. plot olarak kötü değil de, act'lere böldüğün zaman 1: skellige'ya kadar anakarada geçen kısım 2: skellige, ciri'yi bulana kadar 3: ciri'yi bulduktan sonra oyun bitene kadar gibi bir şey çıkıyor. bunlarda harcanan süre çok orantısız. yarısından çoğu ilk bölüm, kalanın yarısından çoğu ikinci bölüm, son yüzde 10 civarı bi kısım da son bölüm. aceleye geldi dediğim bu yani. yoksa "aman content yok hemen bitti sonu" değil =D bi de en son o nerden çıktığı belli olmayan ("kitapta var =PPP") white frost falan sokuşturmuşlar filan... yoksa ben hepinizden fazla seviyorum viçeri, periyodik olarak övüyorum, sarhoş olunca arkadaşlarıma killinggg monstarrrsss trailer'ını izletiyorum filan, yanlış anlamayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 On 22.09.2020 at 09:28, neutrino dedi ki: Lel dota oynayan köylüler dökülmüş. Bi de platform oyunu uzunluğu ile rpg kiyaslamak nasil bir aklin urunu anlamak zor. 200 saatlik baldurs gate2, 50-60ar saatlik nwn, fallout2 falan görmezden gelinip mario secmis adam. of nasıl argümanlar bunlar, öldüm bittim. Dota oynamıyorum ama hala Dota üstünden vurmaya çalışıyorsun orada Torment vermişim, Zelda vermişim, "platform oyunu uzunluğu ile rpg kıyaslanıyor!!1!1!" demişsin. yav senin iddianın tam tersine zaman geçtikçe oyunlar uzuyor işte, zamane nesliyle, Dota oynayanlarla felan alakası yok, istersen Fallout 1, Fallout 2, Ultima VII: The Black Gate ile felan kıyasla... Witcher 3, Witcher 1 ve 2'ye göre bile fazla uzun olmuşken, her oyuncunun Main+Extras için 100 saat gömme zorunluluğu yok. bir yerden sonra iş tekrara biniyor. Bloodlines, KOTOR 2, Torment kalitesinde ve uzunluğunda olsun yeter. sırf Steam saati kasanlar için 500 saat oyun süresi çıksın diye saçma sapan uzatmalarını istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) On 22.09.2020 at 09:55, axedice dedi ki: Bone alakasız örnekler vermiş logical fallacy kasmış onu geç zaten de, oyun kısa olacak tivitır attention spane yönelik yapıyoruz demiyorlar, W3 kadar uzun olmayacak diyorlar sadece. adamın iddiası "yeni neslin kısa attention span'ı yüzünden oyunların süresinin gittikçe daha kısalıyor olması" iken, Torment örneği vermeme "Alakasız örnek + logical fallacy" demen alkışkalanacak bir davranış. onun Dota argümanı çok alakalı bir örnek olmuş zaten, doğru... LoL örneği verseydim seni ve neutrino'yu tatmin ederdi sanırım. Eylül 23, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 buyuk ve buyugun kucugu firmalar icin kemiksiz 80 hatta 100 saat sunulabilen devrin bittigini dusunuyorum. senelerdir yapimda olan bu projekti bilmem ama sonraki projektlerde bunun yansimasini goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 ne kadar kısaysa o kadar iyi bence artık, tw3ü ben de bitiremedim bu arada 3 veya 4 kere baştan başlayıp asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Torment , KotOR hatta bloodlines falan baya gated oyunlar, witcher3 ya da cyberpunkla karşılaştırmak mantıksız. Zeldayı bilmiyorum kadın değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 steame gore oyunu bitiren sayisi anca %26.9, normal o yuzden boyle dusunmeleri elindeki rakamlara bakiyor adamlar sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand 1/4 Scale Statue https://www.purearts.com/products/cyberpunk-2077-johnny-silverhand-1-4-scale-statue?variant=32615490388046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 her oyunu bitiren sayısı az. %26 düşük değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 evet gta yüzdesi falan bile daha azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar