Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ya tabi trailerdan gelen izlenim bahsettigim yoksa cok fazla shot var çeşitli, cillop gibide duruyo https://i.imgur.com/ZxUKHz4.jpg karakter creation varmış beklendigi gibi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Su oyun cikinca boyle metadan %98 falan alabilir, o zaman gotumuzu paket yaptirip ups le yollayalim polonyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 release datee kadar pc toplamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Claiborne said: kimsenin beklediği gibi çıkmadı çünkü teaserdaki mekan tasarımı ve atmosferle alakası kalmamış hiç. Teaser tek bir alandaki tek bir shot Gökdelenler arka planda görünüyor, gece vakti onların dibinden baktığında benzer atmosfer oluşuyordur diye eyyorluyorum şimdilik, oluşmazsa para iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 PARA İADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Renk paleti cidden hiç beklendiği gibi çıkmadı, ben direk Noir bi atmosfer tahmin ediyordum ama gündüz ağırlıklı çekimler ve mavi gökyüzü daha çok Punk Theft Auto : 2077 gibi duruyor. Diğer taraftan trailer mesajına da arabalı aksyon değil CRPG yapacağız merak etmeyin diye özellikle yazmışlar. Arada az sayıda olan gece çekimleri yine pondsmith'in neon doom&gloom tanımına yakın gibi, proje tanıtım teaserının daha bi Blade Runner / Deus Ex vari olması da terse yatırdı tabi herkesi. Büyük ihtimal tanıtım için karanlık bişeyler yapmayıp kitleleri kazanmaya oynadılar. Gameplayle ilgili 0 bilgi var daha ama şunu gördüm, doğruysa harika olur corporate falan oynayabilecek olsak https://s22.postimg.cc/e6bxgre1d/1528675124876.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 axedice said: https://s22.postimg.cc/e6bxgre1d/1528675124876.jpg bunların arasına bi tanede 320 kilo tek bi oda da pcye baglı 31ci hacker lazım edit.sayfa.başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Direk beyinden mi asiliyo nasil oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 umarım 2019 sonrasına kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Trailer çok kötüydü ya, direk CoD havası vardı. Umarım Punk Theft Auto olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Blade Runner fantazisi kurarak yaklaşmak büyük hata. Cyberpunk 2020 tech-noir odaklı bir tür değil, her cyberpunk ile alakalı şey de tech-noir olması gerekmiyor zaten. hava aydınlık görünce COD sananlar hiç sevmeyecektir. Esh said: Blade runner kadar dark olabilir de geceleri, sonucta oyunda gece-gunduz de olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 o degilde, videoda hacking kisminda free w3 ve exp. pack kodlari vermisler asd https://i.imgur.com/GSa6mPL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 10 dk içinde bitmiş ama keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Bone said: Blade Runner fantazisi kurarak yaklaşmak büyük hata. Cyberpunk 2020 tech-noir odaklı bir tür değil, her cyberpunk ile alakalı şey de tech-noir olması gerekmiyor zaten. hava aydınlık görünce COD sananlar hiç sevmeyecektir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ben direkt farkettim keyleri hatta clip aldım ama sonra baktım 5x5 çöp ms keyleri, denemedim bile :> zaten trailer bitene kadar gitmiştir hepsi https://clips.twitch.tv/ViscousYummyKaleOneHand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Cyberpunk DM'liği yapmış bi eleman breakdown vidyosu yapmış, genel olarak aslına baya sadık diyor https://www.youtube.com/watch?v=dIavK76ZeNU Bide codexte linklemişler taaa 2013te yaptıkları açıklamalar falan da DeusEx / Blade Runner vibeından çok renkli ve punk bi dünya olacağı yönünde said: "There are lots of cyber games around, but there's not a lot of punk in those games," said game director Mateusz Kanik. "We want to put more punk into ours. We do not want to make a dark and hopeless world. We are not doing Blade Runner. It will be full of rock and roll." "It's more like a Tarantino approach," creative director Sebastian Stepien added. https://www.gamespot.com/articles/cyberpunk-2077-will-have-tarantino-vibe/1100-6407805/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 pantolon ici patlama yapacak bir trailer olmus. (tu)(tu) seneye gorusmek uzere. belki o zaman gameplay belli olur. sdsfg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ogecesi yine nuğar olur ya. bence çok güzel. çıksa da gömülsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 How big? Seriously big, but..., to be honest, we have no bloody clue at this point in time. surdan cikana gore daha oyun planlama asamasinda, 2019 cok iyimser olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Planlama aşamasındaki oyunun game engine footage ı ne hocam yok 2030 da çıkacak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 oyle degil abi iste kesin cikis tarihi verebilmeleri icin o tarz seylerin coktan bitmis olmasi gerek whiteboardda ki icini doldurmaya gecsinler oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 bence olumlu gayet darknessss i'm more special than you bir dünya olmaması, blade runner gibi olsa burun kıvırabilirdim. ama downgrade dibine kadar basarlar tabii, yine de tatmin etti gayet şahsen. sırf fix lead olmadığının kanıtı bile başlıbaşına büyük olay. 2022, 2033, 2044, 2055, 2066, 2077, bunlardan birinde çıkar artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 downgrade'den bahsediyosunuz ama trailer'da oyun ici goruntu var mi acaba, emin olamadim da ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Game engine diyor trailera, haliyle buna denk bişeyler bekliyoruz. Ama mutlaka downgrade olacaktır, witcher3te de olmuştu. Asıl soru ps5 ve xbone2 ne zaman çıkacak, bunlara yönelik mi yapacaklar yoksa daha erken mi çıkaracaklar ona göre belli olur grafik kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Ben olsam bekletirim oyunu, yeni konsollara göre optimize edip çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar