fenris Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Kaç yaşında adamlarsiniz, utanmıyor musunuz hala atari oynamaya vicuvv vicuvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 neutrino, 10.02.2024 16:55 tarihinde dedi ki: Bırakın yahu, şu oyunun adı farklı olsaydı, arkasında hype olmasaydı hiçbiriniz dönüp bakmazdınız bile. Midtown madness gibi sürüş dinamiği, moorhuhn’dan kötü vuruş hissi, anlamsız karton haritası, boş beleş yan görevleri görüp cloudpunk’ta taksicilik yapmayı överdiniz. Aga öyle hype trenlerine atlayan insan az ya burda, gayet tarafsız değerlendirdiğimizi düşünüyorum. O dönemde çıkan yarı indie rpglerden cyberpunka göre daha fazla keyif almış olmam oyunun iyi yönlerini gölgelemiyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Axedice hakli. Sacma yorum gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2024 ben bayagi (sanirim her missioni oynayip) birden fazla sekilde olacak sekilde bitirdim. bitisleri guzel yapmislar. hatta bitisler ile oyun kendisini affettiriyor diyebilirim. yine de ilk gorusum ayni sanirim, soulkiller olayinin distopya havasini bize veremiyor oyun. genel olarak corpo world distopyayi, insanlarin asiri harcanabilir oldugunu cok hissetmiyoruz. jackie oldugu ile kaldi. adam benim aklima cok onemli olmayan bi footnote olarak duruyor. ayni sekilde river ward, panam vs. de son derece tifil, kotu karakterler. (river ward gorevleri saglam iyiydi) normal oyundan rogue, alt, kerry daha temiz ve oturakli yazilmis, cekici duruyor karakter olarak. phantom liberty kismi tas gibi olmus (sanirim sadece nele springer'in son kismindaki gereksiz ambush olayini begenmedim. cok havada kalmis. bi de augilar bizi tehdit ediyor telefonla ama sanirim bi misilleme falan olmuyor...) neyse abi 70/100. guzel eglenceli, icinde scifi olan, ama yeterince distopya olmayan bi oyun olmus. bladerunner, strange days, jhnny mnemonic, robocop, running man falan gibi karanlik degil. belki sonraki eklemeler ile daha gritty bisiler yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2024 Hacı sen distopyayı çok kör göze parmak şekilde istiyorsun ya… parodi seviyesine de inmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2024 burada distopya yok ki abi. onu da gectim cidden corpo etkisi neredeyse 0. (su andakinden tek farkli durum az sayida ayni reklamlarin cok sayida, her yerde donuyor olmasi... gerci secim donemlerinde onu da birebir yasiyorsunuz) su anda yasadiginiz dunyadan neredeyse tek fark insanlara teknolojik parcalar konulabiliyor olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 dasaaa, 18.02.2024 16:08 tarihinde dedi ki: burada distopya yok ki abi Yoksa bizim yaşadığımıza göre hafif mi gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 sdfsdf (ozellikle konuya o acidan giresim var abi. baitlemeyelim. mesela dolanan fikirtepe fotosu, cyberpunk'tan daha cyberpunk. sadece neon tabelasi eksik) istiklal oyundan daha bi distopya. her gun zombi gibi milletin toplu tasimaya binmek icin kasmasi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 dasaaa, 18.02.2024 16:08 tarihinde dedi ki: burada distopya yok ki abi. onu da gectim cidden corpo etkisi neredeyse 0. (su andakinden tek farkli durum az sayida ayni reklamlarin cok sayida, her yerde donuyor olmasi... gerci secim donemlerinde onu da birebir yasiyorsunuz) su anda yasadiginiz dunyadan neredeyse tek fark insanlara teknolojik parcalar konulabiliyor olmasi. ne demek istediğini anlıyorum sanırım. ama birkaç görevde bu dediğin olayı biraz görüyorduk. bize ilk verilen çip bulma görevi sırasında tam bir masaüstü RPG settings etkisine sokuyordu insanı. onu etkiyi oyunun ilerisinde de devam ettirebilselerdi o "corpo etkisini" görme şansın olabilirdi. ama tabii GTA Online olabilmek için uğraşıp o özellikleri çıkarmakla vakit kaybettikleri için oyunun ana kısımlarında bir ayağı kırık sandalye gibi oldular hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2024 3 Ağustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 ahah nihayet yapmış eli en uygun filmi. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Harbi güzel yapılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 ben de bugün (yani dün akşam) tekrar başladım buna uzun zamandır "güzel bi pc yapınca tekrar oynayayım" diyodum, gpu ve cpu upgrade'den sonra yükledim tekrar o yüzden raytracing filan açabiliyorum şimdi oyun çok güzel oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Ekran kartı iyiyse gerçekten çok güzel gözüküyor, bir de dlss3 ve framegen çok başarılı bu oyunda. Onun dışında çok sağlam reshade modları var, oyundaki aşırı green effectini kapatıp daha da gerçekçi hale getiriyor, hdr i düzeltiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 frame gen yok malesef bende, 3070 anca ray tracing'e yetiyor path tracing inanılmazmış yalnız, keşke bu kadar performance hit olmasa açınca ilk screenshot path tracing açıkken, 2. screenshot ise sadece ray tracing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 path tracing çok güzel hakkaten. ama onu kaldırabilmek için DLSS veya frame generator felan açtığımızda Path tracing'in kalitesi epey düşüyor, yansımalarda özellikle hissediliyor bu. path tracing açmış gibi değil de surface shader varmış gibi kullanıyoruz. seven varsa kullansın tabii, onlara bir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 path tracing bir de sadece 2 kere light bounce ile bu kadar ağır. upscaling ve framegen'e rağmen dlss perf kullanmam gerekiyor ama olsun. yansımalar filan çok kötü oyunun ray-tracing'siz hali zaten, o saydam plastiklerin bile saydamlığı yok oyunda kapalıyken. 2 kere gpu değiştirmek (1660s->3070->4070tis) gerekti gerçi lol. adamlar bence crysis meme'inin tahtını aldı tek oyunda 3 nesil kart eskitince. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 (düzenlendi) ben de 3x3 çözünürlükte 5 fps ile oynayıp bitirmiştim çıktığında iki üç sonla. şimdi yeni sistemle birlikte phantom liberty de aldım. her yan işi yapa yapa oynuyorum. hard modda chimera ile falan bile savaştım. oyunu güzel bi fps ile zorda oynamak ayrı bi keyifli. 2.0'dan sonra pek ellememiştim çok güzel olmuş yeni yetenek ağaçları siber donanımlar filan. gördüğüm en iyi rpg sistemlerinden diyebilirim. silah, siber donanım, yetenek puanları, hepsi tam sinerji içinde, çok esnek. yarı stealth netrunner oynuyorum, işler yoldan çıkınca tabanca çıkarıyorum. silaha öldürmeyen mod taktım o yüzden milletin kafası gözü patlamıyo da. ailemizin marvel kahramanı gibi takılıyorum. bu sefer yüzde yüze taktığım için yarışları ve dövüş kulüplerini bile bitirdim. araç işini de config dosyasında W ve S tuşlarında acceleration/deceleration değerlerini yarıya indirerek çözdüm. gerektiği zaman ok tuşlarıyla yine roket gibi kullanabiliyosunuz. oyunda direksiyon hassasiyetini de düşürünce forza'ya döndü araç sürüşü. kokpitten sürüyorum yarış görevleri hariç full. araçların içindeki emek çok fena cidden. quadra'nın hoon ve avenger modellerine hayran oldum. biri tam synthwave aracı, diğeri de batmobil. bir de phantom libertiye pure melee ya da netrunner buildiyle gidenler ne yaptı merak ediyorum. chimera savaşı resmen adaletsizlik gibiydi. 8-10 denemeyle geçmişimdir. hırs yapıp zorluk da düşürmedim. oraya geldiğimde netrunner buildim olduğu için silahları dümdüz halleriyle kullana kullana geçtim hep. Ekim 18, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 (düzenlendi) valla ben daha çok başında olduğum için şu an bişey diyemiyorum daha jackie'nin motoru yeni aldım yani, "ne build gitsem" falan henüz karar alma aşamasında bile değilim ben baya %100'lemiştim ilk sefer ama bu sefer daha da yavaş oynuyorum keyfini çıkara çıkara, dediğin gibi güzel pc olunca daha da bi tadı çıkıyor oyunun night city çok güzel biz çok seviyor edit: bi de ilk defa hack falan kullanıyorum bu sefer, eğlenceliymiş ya. netrunner mı gitsem acaba diye düşündürttü Ekim 18, 2024 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 ayrıca şu pocket radio'yu ne kötü yapmışlar ya mesaj geliyor mesajı okumak için tuşa basıyorum radyo açılıyor şaka gibi sırf onun için mod kurdum zırtpırt açılmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Ben de çıktığında bakıp bırakanlardanım. 2.1 sonrası PL ile beraber oynadım 150 saat ile bütün sonlarıyla tekrar tekrar bitirdim. 9.5/10 temiz. Benim için oyunun ciddi problemleri görevlerin çok kısa bitmesi, hub eksikliği ve Johnny dışında hiç bir karakterin bağlanılabilecek kadar sahne süresinin olmaması. Tema hızlı yaşa genç öl efsanen yakışıklı olsun olduğu için o kadar rahatsız etmedi. Atmosfer olarak galiba Icewind Dale'den bu yana en iyisiydi. Müzikler Netrunner + Katana Fighter/Mage gibi oynadım. Yüksek zorlukta bile düzgün buildle oyun çok erken kırılıyor. Kafanıza göre build yapın ve keyfini çıkarın. Fast travel kullanmayın. Gece yağmur varsa I really want to stay at your house 98.7 de çalıyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) müziklerine hasta oldum da bu animeyi neden bu kadar sevdiler bilmiyorum. Ekim 30, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Animenin hikayenin islenisi, karakterler fln oyundan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 madem DLC çıktı, madem bilgisayarı upgrade ettim, dedim oturup şunu bi daha oynayayım. ilk oynanışta sardığı kadar sarmasını düşünmüyordum, ama daha da sardı bu sefer. Oyunda yapılacak her şeyi yaptım bitirdim, DLC de çok iyiydi. bu sefer nomad ending ile bitirdim oyunu, internette "best ending" diyenler olduğunu gördüm gerçekten de öyle gibi geldi bana da. secret ending (don't fear the reaper) ile bitirmiştim ilk oynadığımda ve çok uygun bir son olmuştu. ama bu sefer hem değişik hem de daha mutlu bir son olsun diye nomad seçtim ve gerçekten çok tatlı yapmışlar. gerçekten oynadığım en iyi oyun falan olabilir. keşke unutup sıfırdan tekrar oynayabilsem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar