arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 battle royale ne ya ahaha. madem maksat populizm oyunu da skyrim with terminals yapin mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 investorlar için baittir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Multiplayer mode olarak koyabilirler Battle Royale, sorun yok. Open World RPG/Shooter yapıyorsan zaten harita ya uygundur ya da rahatça Battle Royale modu eklenebilir. Ben hem single player'ı hikayeyle oynatan, hem multiplayer'ı progression ve gameplayla oyuncunun uzun süre ilgisini çekebilen bir oyun yapmalarını bekliyorum açıkçası. Battlefield mesela multiplayer odaklı yapılıyor ve multiplayer'ı güzel oluyor ama single playerda hep sınıfta kalıyor. Bu böyle olmak zorunda değil. Daha kapsamlı oyun yaparlar, oyuncular da daha uzun süre oynar. 2 senede bir seride yeni oyun çıkarmanın anlamı yok. Ubisoft mesela çözdü bunu, eski oyunlarını geliştirmeye, değiştirmeye devam etti hep son dönemde launch'tan sonra. Devamında R6: Siege baya tuttu, The Division'da bomboş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 investor'dan "Battle Royale mode yapionuz mu?" sorusu uzerine oyle cevaplamislar evet 3 sene once hukumetten mp icin para aldiktan sonra, "ulan bir mp yapacaz da ne yapacaz?" diye dusunmeye baslayip daha cevabi bulamadilar iste belli. neyseki SP'ye etkisi yok gibi gozukuyor 2022'ye kadar battle royale falan kalmaz zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 lord_gorthaur said: cyberpunk'a gireli 2-3 sene oldu yok daha var. 2020'dan sonra gireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 HellHound said: 2022'ye kadar battle royale falan kalmaz zaten :P sunu soyle bir alintilayayim ilerde lazim olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 aman mod olarak kalsın sadece de, gerçi modu bile saçma ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 obsidian da fig'deki yatirimcilara pillars moba yapacagiz diye salliyor mudur acaba zaaa. gerci onlarin yatirimcisi var midir soru isareti sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 bu iste bu kadar para dondugu surece acgozlu sirketlerin kuskusuz dikkatini cekecek ve ucundan kosesinden bir sekilde faydalanacaklar. blizz de battle royale cikaricam dese sasirmayin yani. onemli olan cdpr'in witcher'da oldugu gibi doyurucu bir singleplayer sunmasi. buna ek olarak verecegi alakasiz multiplayer ya da modlar zerre umrumda degil. cyberpunk ile witcher'in citayi koydugu yere ulasabileceklerini sanmiyorum ben de neyse, baska konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 mgs bakarsan sonuna kadar singleplayer oyundur ama mgs4 ve 5'Te iyi kötü bi multi vardı, bence eğlenceliydi,hele4'teki halini çok oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ben sadece iyi olmasi yonunde bi beklentim yok diye dedim. yoksa guzel yaparlarsa oynanir tabi. mgs 4 ve 5'te multi oldugunu da simdi ogrendim mesela. o kadar ilgisizim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 CDPR ın yönetim kurulu raporu yayınlanmış 106 sayfa https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2018/03/management-board-report-on-the-cd-projekt-capital-group-activity-in-2017-1.pdf 2021'e kadar ikinci bi AAA RPG daha çıkaracağız diyor, Cyberpunk da bu sene E3e geldiğine göre belki ilk tahminlerin (2020) aksine 2019da çıkar İkinci oyun witcherversede geçen karakter yaratmalı bi openworld olabilir, orda baya ekmek var. Keza iki ip focus gibi bi olayları da var Sonlara doğru gelir tabloları ve bilançolar da var, rasyo analizi kasmadım oturup (utkular baksın lel) ama gayet sağlıklı görünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 2021'e kadar 2 oyun yani, 19-21 mantıklı görünüyor. ama birer yıl takmazlar umarım :) wiçer3 ertelendi miydi, release'i takip etmediydim de bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ertelenmişti bir iki kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 dunya yokolmadan ciksin, oyniyalim sorun yok. baskasi olsa bu hype ile uzaybank kurup cikarmadigi ve cikarma sansi olmadigi oyun icin uzay gemisi, aydan arsa filan satardi... oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Evet ya, her çıkması uzayan oyun scam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 son baktigimda CDPR bes kurus para almamisti daha cyberpunk icin obur tarafta 140 milyon dolar toplayip release sozu verdigi seneyi 4 yil asip hala beta bile cikaramiyan bir oyun https://i.imgur.com/w0Bvp5d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 sabır kardeşim sabır, herkes gemisini tayfasını düzsün çıkaracak oyunu reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 10 yıl önceden teaser release duke nukem forever’ı geçecek bu hedeflerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Crowd-funded, open development, Alpha'da olan oyun için daha Beta'sı çıkmadı demek baya komik. Yaptıkları işi zaten girip görüp oynayabiliyorsun şu an. Oynamak istemiyorsan binlerce saat ne yaptıklarını anlattıkları footage mevcut. İstenenden yavaş da olsa beklenilentilerin çok üzerinde şu an oyunun Alpha'sı dahi. Milletin 150 versiyonunu yüzlerce saat oynadığı oyun için scam demek baya cahillik, başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 nerde oynanabiliyor!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 İki oyun içinde söylenecek söz; "Çıksın konuşuruz" Bu arada Witcher gibi muazzam bir seriyi yapmış firma, "cyberpunk 2077 çıkışını erteledik" derse helalimsin derim. Her ne kadar piyasa da tek bir ip'ye sahip olsalarda, "yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 CDPR online gaming olayları için devletten para almamışmıydı yada alıcaktı vs 2. AAA olayı varsa witcher online gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Direk online için değil GTA benzeri online teknolojileri için destek aldılar, cyberpunka da onu eklemeyi düşünüyorlar. Ama odak noktamız MP değil, önce düzgün single yapalım sonra multi eklemeye falan da bakarız diyor. İkinci oyun da keza story driven AAA olarak geçiyor raporda, haliyle direk online ağırlıklı çıkmaz hatta belki online olayını cyberpunka eklemeyebilirler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bright said: Crowd-funded, open development, Alpha'da olan oyun için daha Beta'sı çıkmadı demek baya komik. Yaptıkları işi zaten girip görüp oynayabiliyorsun şu an. Oynamak istemiyorsan binlerce saat ne yaptıklarını anlattıkları footage mevcut. İstenenden yavaş da olsa beklenilentilerin çok üzerinde şu an oyunun Alpha'sı dahi. Milletin 150 versiyonunu yüzlerce saat oynadığı oyun için scam demek baya cahillik, başka bir şey değil. burada sorun şu, süreç o kadar uzayınca bazı şeyler çıktıkları tarihte bile eskimiş olacak çoktan. sektör hızlı değişiyor, koydukları anda tutulan bir özellik piyasaya çıktıklarında çoktan bitmiş olacak belki de. her şeyi bitirip hazırız dediklerinde oturup 1 sene de update etmeye mi kasacaklar ??? gerçi çıkarmadıkları oyun için yüzmelyorlarcadalır toplayan firma böyle şeylerle kendini ne kadar yorar bilmiyorum. yani ilk açıklandığında beklenenin üstünde dediğklerin çıktığında "bu ne mk 5 sene öncenin şeyi bu" tepkisi yaratması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar