progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.traileraddict.com/content/paramount-pictures/jack_reacher.jpg said: When a gunman takes five lives with six shots, all evidence points to the suspect in custody. On interrogation, the suspect offers up a single note: "Get Jack Reacher!" So begins an extraordinary chase for the truth, pitting Jack Reacher against an unexpected enemy, with a skill for violence and a secret to keep. Tom Cruise'un yeni aksiyon filmi. Bir kitaptan uyarlamaymış. Aralıkta çıkıyor. http://www.youtube.com/watch?v=5-cVnM2Y5pU http://www.youtube.com/watch?v=rV6Z5KUja4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yetiş Jack diye çevirirlerse üzülmeyelim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 trailer ı bile seyredemedim kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Uplanmamış hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Lopeth said: Yetiş Jack diye çevirirlerse üzülmeyelim sonra film ismi çevirenlerin çok daha fantastik fikirleri oluyor muhteşem asker mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 tavsiye etmem,sadece fragmanları izleseniz yeter 5,5-6/10 alır. ne karakterler ne hikaye olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 filmi üç kişi izledik üçümüz de çok beğendik konusu çok hoş olmuş. dövüş sahneleri ayrı bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Tom abi filmin prodüktörlüğünü üstlenmiş. Süperkahraman kafasında film biraz. Tabii, abiminizin Michael Mann ve Spielberg ile birlikte çalışmalarından öğrendiği şeyler vardı bu filmde. Arada şiddetin dozu biraz rahatsız edici sınırına yaklaştı, ama imkanı olmayan veya göze batan bişey yoktu. Onun dışında, gerçi bilerek yapılmış ama daha filmin girişinde bütün olayı anlıyosun. Sonra Jack abinin olayı çözmesini izliyosun işte. Bölüm sonu canavarına kadar ilerliyo falan... Bu ilerleme esnasında Michael Mann etkilerini görebiliyosun mesela. Aksiyon abartısız ama temiz, her şey olabildiğince gerçekçi. Spielberg etkileri de bu tür bi filmde yırtık dondan fırlama olmuş biraz ama baharat olmuş filme. Saçma sapan sözler yerine hareket ve olaylarla güldüren 2-3 sahne vardı. Film seyirlik, öyle muhteşem bişey değil. Pek edebi bi yanı da yok bence. Kadir İnanır karakteri gibi biraz. Doğrucu mahmut kafası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 o kadar kötü değil merak eden çekinmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bok gibi lan sakın gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Benim hoşuma gitti açıkcası. Vakit geçirmek için güzel bir aksiyon filmi. Son sahnede vurması hoşuma gitti yani tipik kahramanın son anda kötülük yapmasını beklemedi tek atış vurdu bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tom cruise filmi ne kadar kötü olabilir diye seyrettim, bu kadar kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 şöyle 6-7 arası filmlere gidip 2-3 abanıyosunuz, ondan sonra sikindirik yahudi komedilerine 7-8 basıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Beklediğimden iyi çıktı, oblivion dan iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kitabi okumadim ama basit bir konuyu guzel karmasik hale getirmisler,fena degil sikmadan izlettiriyor sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 valla ben genelde severim :)))) Bunu da sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 amazon'da çıkan dizi de fena değil, filmleri beğenenler bakabilir gene aynı tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 bence ilk film diziden daha güzel. dizideki karakter çok babun. Spoiler illa bir şekilde kuzey kore, venezuela ve irana şerefsiz demeyi ihmal etmemişler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Kitapların yazarı dizi castingi spot on olmuş, tom kuruz çok cücük kalıyordu diye bi yorum yapmış. O yüzden gold haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 onu demek için gelmiştim, kitaptaki tanıma eleman cuk oturuyor. ama adamda bi gariplik var, ya da çekimlerde, kamerada. adamın suratını birçok sahnede ucuz cgi zannettim. çerezlik dizi, tatlı abartıları var, osuruğundan öğlen ne yediğini, yediğinden neyi sevdiğini, sevdiğinden zayıflığını falan buluyor. koklaya koklaya geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Ben baya beğendim. Süper haftasonluk dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 sherlock rambo tam, str 10 int 10. cruise daha iyi oyuncu ama evet üstsüz çekimlerde kadın utandırmak için yaşlanmıştı artık. gerçi bu adamı da yarı boydaki tipler dövmeye çalışınca biraz sırıtan yerler olmadı değil. ama eğlendim doğrusu, yan charlar da iyiydi dedektif ve polis filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 robert patrick kötü adam, iyi seçim olmuş. yeterince değerlendiremediler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar