Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 sinemada gidin buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Aynen, gişesi iyi olsun ki daha cok iş versinler bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 abbooo ben bunun orijinalini hala izlemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 sansürsüz yok dimi şimdi trde 1080mi bekliycez illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Siyad kınamış durumu, açıklaması vardı Facebookta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 sansürler çok kötü olmuş. 4 5 yerde sansür vardı. 1 (veya 2 ona emin olamadım) sahne kesilmiş. çok önemli bi sahne de sansürlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 o kadar sıkıldım ki arada çıkmak zorunda kaldım diğer yarısını izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 buradan da kendin cikabilirsin ya da biz banlayabiliriz. secim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 sen sus kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 sansürler bi güldürüyo önce 240p olunca imax ekranı, ama çok uzun değiller. buna imaxde (hatta normal ufak salon bile olur) gitmeyen ağlar sonra benden söylemesi, protesto edecem diye kaçırmayın. he orjinal filmi beğenmeyen (yuh) veya izleyemeyen sabo gibi bir köylüyseniz snopyimax4d'yi bekleseniz de olur farkmaz size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 yloibx said: o kadar sıkıldım ki arada çıkmak zorunda kaldım diğer yarısını izlemedim. ben de insanlar neyi begense boyle hissediyorum, kendimi vuracam bunu da begenmezsem. once ilkini izleyecegim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Silphatos said: buna imaxde (hatta normal ufak salon bile olur) gitmeyen ağlar sonra benden söylemesi, protesto edecem diye kaçırmayın. ben hakkaten "sansürdense düşük bitrate'li 1080p (karanlık sahnelerde blocky blocky olacak böyle) snopy versiyonunu tercih ederim yea" diye takılıyordum. nerden böyle dedin şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 abi renkler, kadrajlar, görüntü yönetmenliği, cgi vs. her şey 10/10 çünkü resmen. 3d dandik izlerseniz renkler soluk oluyor baya imaxe geldiyse imax veya 2d normal izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Sahne çekimi hakikaten sanatsal. Hatta bu uğurda diyalogları, aksiyonu ve film akışını feda etmiş yönetmen, Bomboş sahneye ve kadraja odaklanmak için iyice sadeliğe inmiş, dikkat dağılmasın diye ne düzgün diyalog var ne hareket-akış. Görsel açıdan çok olumlu etkilemiş, ama film olarak izlenebilirliği düşürüyor. Imax olmasa da büyük ekran 3d gittim, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Cokomantis said: Silphatos said: buna imaxde (hatta normal ufak salon bile olur) gitmeyen ağlar sonra benden söylemesi, protesto edecem diye kaçırmayın. ben hakkaten "sansürdense düşük bitrate'li 1080p (karanlık sahnelerde blocky blocky olacak böyle) snopy versiyonunu tercih ederim yea" diye takılıyordum. nerden böyle dedin şimdi :( baya güzel film çünkü genel olarak, hem atmosfer hem senaryo hem oyunculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Hiç merak etmediğim bir film. Orijinal filmi de merak etmemiştim uzun süre, kitabına bayılıp izlemeye kalktığımda da sıkılmıştım. Oyunu bayağı zevkliydi ama :). Çok olumlu yorumlar görürsem gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 oha bunun oyunu vardı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sardalya said: yloibx said: o kadar sıkıldım ki arada çıkmak zorunda kaldım diğer yarısını izlemedim. ben de insanlar neyi begense boyle hissediyorum, kendimi vuracam bunu da begenmezsem. once ilkini izleyecegim bakalim valla ben fena hype yaptım puanlamaları görünce konusunu da sevdiğim halde ama sarmadı. diyaloglar, ilerleyiş vs sıktı. gideceksen mutlaka güzel bir yerde git ben cinemaximum 3d gittim inanılmaz karanlıktı gözüm yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 İyi olmuş film. Özellikle eskisinin ne kadar olağanüstü bir film anlayabilirsek. Bi' zahmet eskisinden daha iyi olmuş denmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 http://www.digitalspy.com/movies/blade-runner/news/a840247/blade-runner-2049-cinematographer-anti-3d/ said: Roger Deakins replied to some comments on his website about the topic and revealed the film was shot in 2D with a widescreen format, with all the 3D elements added in later. ben normalde 3d çekilen filme 3d gitme taraftarıyım ama tamamen stüdyonun itelemesiyle artificial 3d, zaten güzel gözükmüyor ona göre çekmedik çünkü demiş adam. bunu bilip 2d gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 film genel olarak güzel olmuş ama fazla uzun buldum şahsen, devamlı bomboş sahneler var. ilkine sadık kalmasaydı keşke bu bakımdan. akıcılık sıfır filmde. bir de müzikler ara ara çok fazla BAOOOVOVOV VAVAVAOOVOVOVOOVOV kulak tırmaladı, atmosfere uysun diye o kadara gerek yokmuş yani. beğendim esasen ama oturup bir daha izlenecek gibi değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 directors cut izlenir yarım saat silinenlerle +sansürsüz bonus asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Daesu said: sansürsüz yok dimi şimdi trde 1080mi bekliycez illa İzle ya Villeneuve Nolan'ın olmak istediği herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 aynı cümlede kullanmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 dönis > nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar