progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://i.imgur.com/CJmp0.jpg Telltale games yeni adventure oyunlarını duyurmuş. Bill Willingham'in yarattığı Fables serisinin oyununu yapıyorlarmış. çizgi roman modern zamanda yaşayan fairy tale karakterlerinin hikayesini anlatıyor. benim en sevdiğim çizgi romanlardan biri. Umarım The Walking Dead gibi başarılı bir adaptasyon olur. http://www.telltalegames.com/fables Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 OBAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 İsmi The Wolf Among Us olmuş. Üstüne birde yarın çıkıyormuş oyun. Walking Dead kadar iyi olmasını umuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=QIgx0vPPDtA Fables'ın ne olduğunu merak edenler için http://kotaku.com/the-fables-game-comes-out-tomorrow-what-the-hell-is-fa-1443325817 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 seneye oynanır, daha ilk episode'u çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bitirdim ilk chapterı şimdi. Walking Dead'den daha güzel olmuş. Beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 walking dead gibi challenge yok di mi? Sadece tıklıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yeni basladım baya güzel sanki. fable kapaklarıyla efsane zaten pek okuma fırsatım olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Episode 2 süperdi, bir ara anladım kim olduğunu ama söylemeye gerek yok kesin oynayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ep 2 spo ichabod katil çıkmayacak bence, hani sapık tamam da katil değildir ya. Headless horseman çıksa hoş olur aslında. birde senaryoyu biraz değiştirmişler sanırım. ep 1'in sonunda ki trailerda göstedikleri sahneler bu bölümde yoktu fln. Bu bölüm böyle aceleye gelmiş gibi. Kısaydı zaten baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ep 3 de çıkmış. bayağı iyiydi. Walking Dead'den güzel gidiyor bence şu an. Burda pek siklenmiyor oyun ama sdf dat bloody mary tweedledee'yi de öldürdüydüm sonra snow'un suratı görünce bırakayım dedim, aynı cutscene girdi direk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya ben bunu unutmuşum, ilk ep'i oynayıp bırakmıştım 2. 3. epler geldiyse çok iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 progamer said: ep 3 de çıkmış. bayağı iyiydi. Walking Dead'den güzel gidiyor bence şu an. Burda pek siklenmiyor oyun ama sdf dat bloody mary tweedledee'yi de öldürdüydüm sonra snow'un suratı görünce bırakayım dedim, aynı cutscene girdi direk heh bende senin yaptığının aynısnı aynı sebeple yaptım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Walking Dead s1'in finali daha güzeldi ya. crooked man Crooked man'in mahkemesi çok başarısız değil miydi? Hani kızları öldürmedim muhabbetini çok uzatmışlar. Kızlar dışında Bloody Mary idi, öbür şantajlarıydı, hani çok belliydi suçlu olduğu zaten çok boş konuştu. Gönderdim witching well'e direk sdf Narissa'da aslında faithmiymiş? Ya da en başından beri hep Narissa'ydı da Faith'le hiç tanışmadık mı acaba? birde son da snow white ile konuşabilseydik keşke bir daha. wolf form iyiydi ama. 2. sezonda gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bütün EP'ler çıksın ondan sonra oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ben de indirimden aldım bugün. yorumlar çok iyi genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 7 dolara gömmüştüm indirimde, dün yükledim episode 5 de çıkmış. konusunu hiç bilmiyordum 5 dakka bi oynadım baktım, hoşuma gitti konu, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 e5 te geldigine gore olay tamamdir yardirabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ben ciktiginda almis, ilk 2 episode'u oynayip birakmistim. Setting, karaktler, verdiginiz kararlar falan hersey sahane..ama 1-2 ayda bir yeni episode gelmesi, konuyu sogutuyordu unutuyordum yaptigim secimleri..simdi final bolumu ciktigina gore baya iyi gider derim. Walking Dead 2'yi de biriktirip oynayacagim, kacari yok yani soguyor oyun aksi halde, unutuyorsun ilk act'lerde ne yaptigini.. Eger Telltale oyunu seviyorsaniz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 madem bitmiş, bitirek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Bende bugun bitirmeyi planliyorum, ana karakter, secimler, senaryo falan baya iyi idi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ilk episode bitirdim sonunda gösterdikleri "diğer oyuncular neyi seçti" bölümü biraz daha genişlemiş gibi. ama kol seçimini söylememişler... ben pörtlettim adamın kolunu valla :D ayrıca toad ile kankamsı bi ilişkim var diye ve prince zaten ölmüştür diye toad'a gittim. sanırım prince'e gidince ölmüyormuş adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 telltale games'in tarzı sevenler bir denesin, güzel oyun 2. sezonu da merakla bekliyorum. ayrıca şu çizgi romanlara da bir göz atayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bugün bitirdim 5.bölümü.gayet zevkliydi. ''I AM THE LAW'' edasında lawful oynadım direk.sonunda olabildiğince happy ending oldu ancak nekadar değişiyor başka seçimlerle bilmiyorum.bide seri boyunca yaptığımız işler en sonda ''walking dead''in aksine biraz daha önem kazanmış. bide seri boyunca ''walking dead''in aksine player choices da bir sürü %10 un altında kişinin seçtiği kararları seçmişim,ki bana göre en mantıklısı olmasına rağmen. @sabonis o kolu bende aldım ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 sabonis said: ilk episode bitirdim sonunda gösterdikleri "diğer oyuncular neyi seçti" bölümü biraz daha genişlemiş gibi. ama kol seçimini söylememişler... ben pörtlettim adamın kolunu valla :D ayrıca toad ile kankamsı bi ilişkim var diye ve prince zaten ölmüştür diye toad'a gittim. sanırım prince'e gidince ölmüyormuş adam... kolu ben de kopardım ya. adam uyuz etmişti. Toad'a gitmekte tek pişman olduğum karar oldu o yüzden. bi cacık olmadı çünkü orada. diğer tarafta adam geberdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar