Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Sektör bayram tatili

Patice

Öne çıkan mesajlar

İyi de tatil olan günlerde daha fazla satış potansiyeli olan sektör ve firmalarda tabii ki hafta tatilinin günü farklılık gösterebilir. Resmi tatilde çalıştırıyorsa duruma göre 2-3 kat ücret öder zaten yasaya göre. Kargo şirketlerinden AVM çalışanlarına kadar herkes full 4 gün tatil yapsa mantıklı mı?

Kanun aslında oldukça yeterli yani de, işsizlikten dolayı bol bol değiştirecek adam var, bundan korkanlar da dava açamıyor haliyle, açanlar da şahit bulamıyor kendine. Ülke komple bozuk yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İyi de tatil olan günlerde daha fazla satış potansiyeli olan sektör ve firmalarda tabii ki hafta tatilinin günü farklılık gösterebilir. Resmi tatilde çalıştırıyorsa duruma göre 2-3 kat ücret öder zaten yasaya göre. Kargo şirketlerinden AVM çalışanlarına kadar herkes full 4 gün tatil yapsa mantıklı mı?

Kanun aslında oldukça yeterli yani de, işsizlikten dolayı bol bol değiştirecek adam var, bundan korkanlar da dava açamıyor haliyle, açanlar da şahit bulamıyor kendine. Ülke komple bozuk yani.

hani ben girerken işe bir şekilde kendimi ayırttım bu durumdan etkilenmiyorum ama garibim satışta olan insanlar bu hakların kaçta kaçını alabiliyor hiç düşündün mü? hangi şirket veriyor bunları?

ülkenin 90%ı suistimal üzerine kurulmuş vaziyette sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Arife günü resmi tatil sayılacak denmişti, eğer resmi gazetede bu ilan edilirse heryerde tatil olmak zorunda.

Ama pzt, salı değişir. Bizim şirkette nasıl haberim yok ama ben tatil yapıcam.

Tatil dediğime bakmayın, bi yere gitceğim falan yok gerçi. Yatıcam malak gibi evimde, annemin yemeklerinden falan yicem. Bunaldım dolanmaktan, yerimde durıyım biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...