Patice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Kamu kesimine idari izin verilmiş, arefe de tam gün tatil. Özel sektör ne durumda bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tam gün tatil diyerek yaptım planlarımı öyle değilse ağır sıçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bizde olmuyo tatil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 biz çalışıorzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Degisir sektorden sektore patrona sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ozelde tatil zor hatta bayramda dahi calısan sektorler var.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sadece kamu sektörüne tatil diyoreeee.. beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sirketten sirkete degisir nuub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 otomobil sektöründe bizim firma, satış sadece perşembe cuma tatil. cmts-pzr çalışıyore lol. ccc özel sektör ccc devlet izin verdi köle sahibi olabilirim diyor özetle özel sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 İyi de tatil olan günlerde daha fazla satış potansiyeli olan sektör ve firmalarda tabii ki hafta tatilinin günü farklılık gösterebilir. Resmi tatilde çalıştırıyorsa duruma göre 2-3 kat ücret öder zaten yasaya göre. Kargo şirketlerinden AVM çalışanlarına kadar herkes full 4 gün tatil yapsa mantıklı mı? Kanun aslında oldukça yeterli yani de, işsizlikten dolayı bol bol değiştirecek adam var, bundan korkanlar da dava açamıyor haliyle, açanlar da şahit bulamıyor kendine. Ülke komple bozuk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ramazan bayramının ilk günü çekimdeydim de sonraki 5 gün yattım. Bu sefer iş güç çıkmazsa 6 gün kafa dinlemeyi planlıyorum, şansıma kesin çıkar ama. Neyse farketmez, kurban zaten bol bol et yeriz gittiğimiz yerlerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bizim denetim firmasında 22'sinde çalışıyoruz, diğer günlere overtime izin aldırttı şirket. kafamız rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Baggio said: İyi de tatil olan günlerde daha fazla satış potansiyeli olan sektör ve firmalarda tabii ki hafta tatilinin günü farklılık gösterebilir. Resmi tatilde çalıştırıyorsa duruma göre 2-3 kat ücret öder zaten yasaya göre. Kargo şirketlerinden AVM çalışanlarına kadar herkes full 4 gün tatil yapsa mantıklı mı? Kanun aslında oldukça yeterli yani de, işsizlikten dolayı bol bol değiştirecek adam var, bundan korkanlar da dava açamıyor haliyle, açanlar da şahit bulamıyor kendine. Ülke komple bozuk yani. hani ben girerken işe bir şekilde kendimi ayırttım bu durumdan etkilenmiyorum ama garibim satışta olan insanlar bu hakların kaçta kaçını alabiliyor hiç düşündün mü? hangi şirket veriyor bunları? ülkenin 90%ı suistimal üzerine kurulmuş vaziyette sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 senko said: tam gün tatil diyerek yaptım planlarımı öyle değilse ağır sıçarım. naptın bilgisayarına söz mü verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 10 gün yaparım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Saeros said: senko said: tam gün tatil diyerek yaptım planlarımı öyle değilse ağır sıçarım. naptın bilgisayarına söz mü verdin koyuna söz verdiydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 arefe ve 29 ekim tatil değil mesela bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tatil bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bayram ve 29 ekim tatil ama çarşamba her türlü iş olur. en azından yarım gün fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Arife günü resmi tatil sayılacak denmişti, eğer resmi gazetede bu ilan edilirse heryerde tatil olmak zorunda. Ama pzt, salı değişir. Bizim şirkette nasıl haberim yok ama ben tatil yapıcam. Tatil dediğime bakmayın, bi yere gitceğim falan yok gerçi. Yatıcam malak gibi evimde, annemin yemeklerinden falan yicem. Bunaldım dolanmaktan, yerimde durıyım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Saeros said: senko said: tam gün tatil diyerek yaptım planlarımı öyle değilse ağır sıçarım. naptın bilgisayarına söz mü verdin offfşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 özel sektör yarım gün, bizde tam gün oldu ama yarım gün yıllık izinden düşülecek, ben düşmesin diye yarım gün gelip anime izleyip eve dönmeyi planlıyorum çalışanı siksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 patlamış mısır fln da stoklamak lazım.. belki çılgın bir fazla mesai olayına girişirim mmmmppphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tatil çok gereksiz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 pazartesi+salı+çarşamba eğer projen yoksa izinlisin, ama iznin yıllık izninden düşüyor. projen varsa gel çalış dediler bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar