Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bu sanki daha eglenceli gibi geldi elite dangerous dan ben elite i beceremiyorum ondan mı bana oyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 elite daha simülasyon, bu action gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bu daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bu daha single playerlı, fps'li daha actionpacked. Şu an elite dangeroustan zayıf kalan tek yanı sesler sanırım, ED'nin sesleri çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Bi de gemi kontrolu. Bizzat sc nin gemi kontrolunu test edemedim ama cok cok daha arcade duruyor gorduklerimde. Belki degistirirler ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 xunn said: Bu daha single playerlı, fps'li daha actionpacked. Şu an elite dangeroustan zayıf kalan tek yanı sesler sanırım, ED'nin sesleri çok iyi. elitein aksine hala konsol versiyonu duyrulmadi, bence en buyuk zayif noktasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://cdn.styleforum.net/f/f4/f4602ef0_happy-pfftch.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://i.imgur.com/MWAznts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Kalabalık crew olayı nasıl olacak esas oraları önemli, anca öyle keyfini çıkartır pilotluğu beceremeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Onu acıkladılar ya. Önümüzdeki bir iki ay içinde geliyo o diye biliyorum. Geminin size'ına göre crew'ü oluyor. 70 kişilik crewlü gemi de var. Sen istersen buralara gerçek oyuncu koyabiliyosun, istersen NPC kiralıyosun. Boarding parti senin gemine giriyo öldürüyo herkesi gemini alıyo kaçıyo yada içerden patlatıyo. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sbZLbb0_RBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 parayı verdik ama vaat ettikleri şeylerin kullanışlı bir biçimde uygulaması o kadar zor ki inanmakta güçlük çekiyorum. uygun bir miktar olduğu için patlasa da çok hayal kırıklığına uğramayacağım için sıkıntı yok. Ancak bir dark & light vakkası vardı, o da bu kadar uç vaatlerle ve zamanına göre yüksek bir crowdfundingle başlamıştı, sonuç vaporwaredi. işin ucunda 100m var tabii. o paranın 10 da biri ile bile çok iyi bir oyun çıkabilir. Umut ışığı var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 xunn said: Onu acıkladılar ya. Önümüzdeki bir iki ay içinde geliyo o diye biliyorum. Geminin size'ına göre crew'ü oluyor. 70 kişilik crewlü gemi de var. Sen istersen buralara gerçek oyuncu koyabiliyosun, istersen NPC kiralıyosun. Boarding parti senin gemine giriyo öldürüyo herkesi gemini alıyo kaçıyo yada içerden patlatıyo. das 70 kişilik crew nasıl duracak abi bir gemide veya içinde ne yapacaklar, aklım almadı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 elite'in en kötü yanı fazla sandbox oluşu.forumda comunity event'ları takip etmek gerekiyor. oyundaki insan populasyonu olduğu sistem sayısı 19k. Star Citizen'da görsellik iyi olduğu için daha fazla tutacaktır. ama şuan için açlığımızı elite ile dolduruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Bright said: xunn said: Onu acıkladılar ya. Önümüzdeki bir iki ay içinde geliyo o diye biliyorum. Geminin size'ına göre crew'ü oluyor. 70 kişilik crewlü gemi de var. Sen istersen buralara gerçek oyuncu koyabiliyosun, istersen NPC kiralıyosun. Boarding parti senin gemine giriyo öldürüyo herkesi gemini alıyo kaçıyo yada içerden patlatıyo. das 70 kişilik crew nasıl duracak abi bir gemide veya içinde ne yapacaklar, aklım almadı benim. Abi bu dediğim en büyük class gemiler için. Hani fighterların, bomberların falan base olarak kullandıgı gemiler için bu. Bak şöyle düşün turretların ammo bittigi zaman bir insan yada NPC'nin refill etmesi lazım, bildigin ammo taşımak var oyunda. Bi adamı sırf shield management'a atıcan falan. Şu an shield management oyunda var mesela ama ben ugraşmadım henüz açıkçası. Bütün shield'ı hasar aldıgın yere dayıyorsun mesela. Ugraşacak, yapacak şey çok. Ama tahminim turret, shield, pilot görevlerine human koyarsın, geri kalanlara NPC kiralarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Uu sesten "Shields at 10%" demek istedim şu an sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Oyunun bütün olayı o zaten. Ama ben seni boarding party yaparım, adamlarım gemisine atarız seni DIKŞIK DIKŞIK yaparsın BF stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 off can çekti. Düşünsene turrette bir çok bomberı indirdikten sonra silahları ve zırhı çekip düşman destroyerine bordalıyorum. Çatır çatır adeta biçer döverin buğdayı aldığı gibi düşmanların cücüğünü dürüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://media.tumblr.com/tumblr_mce767KTtk1rwxs41.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 bunların real uygulamaları nasıl olacak baya merak ediyorum ben de asdasdasd kağıt üzerinde fiyat olarak güzel hoşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ben basligi gordukce tahrik oluyorum. sonra bu oyun olmaz kesin, bir sekilde patlar diye uzuluyorum ereksiyon da gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 düşünmesi bile güzeldi deriz. 30 dolara böyle bi hayal kurduk deriz. o bile güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 bingildak said: bunların real uygulamaları nasıl olacak baya merak ediyorum ben de asdasdasd kağıt üzerinde fiyat fikir olarak güzel hoşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sbZLbb0_RBI Şu paylaşıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Patch 1.1 cikti - New Animations - 64bit conversion - Damage system - Aegis Retaliator - Aegis Gladius - Landing/Take-off system - New gun mounts system - REC system (in-game sim money, gercek para kullanmadan silah ve gemi kiralama sistemi) Guzel gozukuyor ama butun clienti silip bastan indirmek lazimmis sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar