Warhero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Daesu said: ılıkmısınız olm miami var sallayın citiesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 aslında el huervo artbook yapsalar alırdım special. adam tam bir ekol. soundtracki spotifydan falan temin ederim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bir de şöyle bişi geliyor http://store.steampowered.com/app/274270 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 maskesini kaybedince bulduğu ilk dükkandan tavşan maskesi alan bane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Yabgu said: Bir de şöyle bişi geliyor http://store.steampowered.com/app/274270 bu olmamış maalesef. grafikler birbirine giriyor karkater sadece 3 pixel olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hotline miami kaç pixel? topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hotline miami aliased render deilmi? baya hd yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 arcane said: hotline miami kaç pixel? topkek cokpixel abi karsilastirsana ikisini, dierinde adami hakketen 3 pixel yapmislar anliyamiyorsun ne oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Caktim bi spesyal edisyon dijital gaben paralarim helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yarın günlerden hotline miami sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ben seriyi full oynicam ya 1den başlayıp ikiye uzanan çılgın bir serüven olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bunu yeni keşfettim ben baya iyiymiş ya, hiç grade kasmadan gidiyorum bölüm geçmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5MPwsr7WRdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bitirdim ilkini müzikleri attım spotify a dinliyorum paso, ikincisine baktım 15 euro diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ps4 de 7 dolardı geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ikincisini ben beğenmedim. her şeyin ilki güzel doğru lafmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Yani... İkinci yine oynatiyor kendini ama bir yenilik yok, o yuzden ek paket olsa da olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 tv de yüksek ses + controllerla keyifli ya oynaması. müzikler çok iyi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Red said: ikincisini ben beğenmedim. her şeyin ilki güzel doğru lafmış sdfs Max Payne 2, HOMM 2-3, Duke Nukem 3D, Quake 2, L4D2, Witcher 2-3, GTA Vice City, GTA 4 Ballad Of Gay Tony, Saints Row 2, KOTOR 2, NWN 2: MOTB, Fallout: New Vegas, FarCry 3: Blood Dragon, Baldur's Gate 2, TES 3: Morrowind, ... daha sayayım mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 2 kötü mü dionuz şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 1'i sevdiysen güzel işte, sakız parasına zaten oyun tatavalık bir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ne sakız parası abi steamde 15 eur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ilk indirimde 5 dolara alırsın, 10 gün fln var xmas başlamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 yeni bitirdim, çok güzel oyundu. soundtrack falan müthiş. yalnız oyunun hikayesini, plot twist'ini, sonunu tam olarak anlayamadım. okudum birkaç yazı ama oralarda da epey karışık anlatmış ve kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 5 dolar ver kazı kazan oynatalım sana, 3te1 ihtimalle hikayeyi anlatırız B)- Diğer ikisinde de yüksek puan almayı falan anlatırız hani terso bi durum olmaz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar