roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 musluk suyuna atıksu hattından sızan sular karışmış olabilir, ya da suyun kaynağının olduğu göle veya denize artık her neyse atıksu basılmış olabilir. ikisi de çok ciddi önlemler alınması gereken bir konu özünde, tabii türkiye olunca durun antibiyotih için gardeşhim den öteye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 nolcak yav angaralılar 1-2 hafta tatile çıksınlar o sırada bakteriler kendiliyinden ölür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 21. yüzyılda, ülkenin başkentinde insanların şebeke suyundan toplu halde çırçır olması... buram buram 3. dünya ülkesi koktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 leblebi satıcıları ishal ilacı atmış suya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 tam 13 gün sonra ankaradayım, o zamana kadar götünüze mukayyet olmayı öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 haslama patates yiyin. i.melihi de secmeyin. herhangi baska birini secin. daha kotusu olamaz ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 İ. Melih'in seçilip durması çok gizemli bir olay. Ankara'nın en dinci yerinden en dinsiz yerine kadar, en ağır AKP destekçisiden en ağır laikçisine bu adamı sevdiğini söyleyen kimse yok. Ama seçilir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 "It's not the people who vote that count. It's the people who count the votes." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Geçmiş olsun. E musluk suyu kullanmadan nasıl yaşayacağız? Önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben i.melihi taniyosam, simdi bi su firmasi kurar, herkese az bakterili musluk suyu satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 geçmiş olsun etkilenen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.62ytl.com/wp-content/uploads/2009/03/bodof.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 diş fırçası, yemek yapma vs gibi konularda içme suyu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yemeğe çaya zaten ezelden beri içme suyu kullanıyoruz biz de diş fırçalarken falan nasıl olacak o iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Yemeğe hep bizde içme suyu kullanıyoruz da duşarda yediğin yemekten de bulaşır. Kötü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 KHaRoN said: "It's not the people who vote that count. It's the people who count the votes." bunun ankara için geçerli olmadığına o kadar inanıyorum ki. en temiz oy sayımı ile dahi bu ülkede akp>all i.melih>all çıkacaktır. esas sorun niceliğin niteliği geçiyor olmasının insancıl bir şey sayılmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Marty said: haslama patates yiyin. i.melihi de secmeyin. herhangi baska birini secin. daha kotusu olamaz ne de olsa abi yok 3 gunum patatayla gecti sular seller gibi sonra salgin malgin diyince flagyl aldim gecti aile ziyareti diye geldim ulkeye pic etti gerizekalilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 beyler ilaçların yanı sıra gazsız kola da için, çocukluğumdan beri ne zaman ishal olsam düzeltmiştir beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kahve limon içmeyi unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 havlu peçete yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Aket-Atum said: beyler ilaçların yanı sıra gazsız kola da için, çocukluğumdan beri ne zaman ishal olsam düzeltmiştir beni. gazsız kolaya 1 aspirin atıp dağılınca içmekte iyigelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kalkan balıgının pullarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 çivi çiviyi söker kaka yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar