Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bir sonraki sezon'a bolca malzeme kaldi tabi su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 leş bi sezondu. final, gelecek sezonun daha iyi olacağı izlenimi bıraktı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Samin ölüp cennete gitmesi ve orda melek seçildikten sonra tepetaklak aşağı düşmesi lazımdı. Ekstra bir güç olmadan AMA kısa süreliğine melek olmuş olsa idi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Melek seçilmek gibi bi kavram oldugunu sanmıyorum. Tanrı müdahalesi lazım o da ortada yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 811, yeni izliyorum, D&D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 fffs Final sıradan bir bölüm gibi olmuş.. Ama ilk defa Winchester'lardan birinin ölmemesi iyi oldu, kabak tadı vermişti finaller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FpA9Llm5nXM death! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Yeni sezon başladı hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 dun aksam izledim klasik sezon acilisi olmus. Gene neleroluyorlean modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gene 11 bölüm bi bok olmayacak sonra 2 bölümde bişeyler olur gibi olup sezon bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Taraflar ringe çıktı, kendilerini tanıttılar. Yazıldığı gibi klasik başlangıç. Tabi, Death gibi kral karakterin az da olsa göründüğü bölüme kötü diyemiyorum, varlığı yeter. Crowley'i de bagajda unutmasalar bari, o da fena değildir.. Yalnız Dean'in "sensiz yapamam sam" olayı eskimeye başladı, diziyi öyle başlattılar zaten, hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bu sezon iyice sam beta oldu ama ya What do I do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 sam ölüp cennete içerden ayar çekseydi daha enteresan olabilirdi. en kötü god geri getirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yeni başladım ben buna. 2. sezona geçtim dün. Yer yer sıkıcı yer yer epic dizi. De 9 sezonluk malzeme için yetersiz gibi geldi bana konu, bi yerde hep kendini tekrar etmiyor mu? Yoksa akar mı 9 sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Marv said: Yeni başladım ben buna. 2. sezona geçtim dün. Yer yer sıkıcı yer yer epic dizi. De 9 sezonluk malzeme için yetersiz gibi geldi bana konu, bi yerde hep kendini tekrar etmiyor mu? Yoksa akar mı 9 sezon? spoiler olur mu bilmiyorum ama soyle diyelim seytan konusu ilk 2-3 sezon sonra isin icine farkli gucler yaratiklar da giriyo akar gider kisaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 loop said: fffs Final sıradan bir bölüm gibi olmuş.. Ama ilk defa Winchester'lardan birinin ölmemesi iyi oldu, kabak tadı vermişti finaller.. su abi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 izlemeyen varsa izlesin castiel süper dramı da ayrı süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 supernatural ile ilgili artık hiçbişey süper değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ben beşinci sezondayım şuan bayağı ağzımın suyu aka aka izliyorum. İlk iki sezon pek keyif almıyordum da üçüncü sezondan sonra coşuyor biraz Da yedinci sezonda bozuyor diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 4-5 sezon izledikten sonra zaten aileden biri gibi oluyorlar. sonrası güzel olsa da olmasa da izliyosun illa ki lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 7. sezon kötüydü, 8 iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bu sezon iyi ya. Toparlamışlar baya. Böyle eski sezonların tadını aldım şu seyrettiğim 2 bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 saving people hunting things konsepti iyiydi. Bu allah yok, peygamber yalan, meleklere atar olayına girmeyeceklerdi. Low level demonlarla takılmaları, 2 sezonda bir Azazel gibi karakterlere yer vermeleri gerekiyordu. İlk sezonlardaki o alakasız bölümleri daha çok seviyordum. Farklı lokasyon, farklı olaylar, cadılar, demonlar, büyüler ıvırlar zıvırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tanrı ortada yok deniyor da elçi olarak görünen ve kitapları yazan chuck direk god abi. son bölümü de hiç beğenmedim ayrıyeten. charlie iyiydi de konu kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Güzel bölümdü. Demonlar yok sadece hunting things. Sam çok dandikleşmeye başladı sürekli crit yiyo herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar