Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Samin ölüp cennete gitmesi ve orda melek seçildikten sonra tepetaklak aşağı düşmesi lazımdı. Ekstra bir güç olmadan AMA kısa süreliğine melek olmuş olsa idi falan.

• 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Taraflar ringe çıktı, kendilerini tanıttılar. Yazıldığı gibi klasik başlangıç.

Tabi, Death gibi kral karakterin az da olsa göründüğü bölüme kötü diyemiyorum, varlığı yeter. Crowley'i de bagajda unutmasalar bari, o da fena değildir..

Yalnız Dean'in "sensiz yapamam sam" olayı eskimeye başladı, diziyi öyle başlattılar zaten, hala devam ediyor.

Mesaj tarihi:
Yeni başladım ben buna. 2. sezona geçtim dün. Yer yer sıkıcı yer yer epic dizi.

De 9 sezonluk malzeme için yetersiz gibi geldi bana konu, bi yerde hep kendini tekrar etmiyor mu?

Yoksa akar mı 9 sezon?
Mesaj tarihi:
Marv said:

Yeni başladım ben buna. 2. sezona geçtim dün. Yer yer sıkıcı yer yer epic dizi.

De 9 sezonluk malzeme için yetersiz gibi geldi bana konu, bi yerde hep kendini tekrar etmiyor mu?

Yoksa akar mı 9 sezon?

spoiler olur mu bilmiyorum ama soyle diyelim
seytan konusu ilk 2-3 sezon sonra isin icine farkli gucler yaratiklar da giriyo

akar gider kisaca
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben beşinci sezondayım şuan bayağı ağzımın suyu aka aka izliyorum. İlk iki sezon pek keyif almıyordum da üçüncü sezondan sonra coşuyor biraz

Da yedinci sezonda bozuyor diyolla
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
saving people hunting things konsepti iyiydi. Bu allah yok, peygamber yalan, meleklere atar olayına girmeyeceklerdi. Low level demonlarla takılmaları, 2 sezonda bir Azazel gibi karakterlere yer vermeleri gerekiyordu. İlk sezonlardaki o alakasız bölümleri daha çok seviyordum. Farklı lokasyon, farklı olaylar, cadılar, demonlar, büyüler ıvırlar zıvırlar.
Mesaj tarihi:

tanrı ortada yok deniyor da elçi olarak görünen ve kitapları yazan chuck direk god abi.
son bölümü de hiç beğenmedim ayrıyeten. charlie iyiydi de konu kötüydü.

• Yeni Oluştur...