DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Winchester'lardan biri god'ın biri amara'nın şampiyonu olup birbirlerine girmesinler nolur nolur nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Şu dizide filler bölümler sıkmaya başladı artık henüz son 2 bölümü izlemedim anladığım kadarı ile olaylar gelişmiş ama artık fillerlar tam bir olay oluyor peşine çat diye filler basıp hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar modundan sıkıldım. Tamam milyon sezon oldu bu şekilde devam ettiriyorsunda biraz daha düzenli yap şu işi heveslerimiz kursağımızda kalmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 artık mı? ya dizinin kabaca 70% i filler. açık izleyesim gelmiyor çünkü fillerın filler olduğunu anlayana kadar çok geç oluyor. liste gerekiyor "gerçek bölümler" ve "filler bölümler" diye. fillerları hiç izlememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ya iyide bazen öyle fillerlar yapıyorlarki geçmişteki olaylardan filan kesitler veriyor seve seve izlemek zorunda kalıyor insan sonuçta bazı olaylar ile bağlantılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu dizinin beşinci sezondan sonra halen izleniyor olması bile çok büyük sır perdesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Son bolum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dizi bi noktadan sonra sanıyorum herkes için çerezlik statüsüne geçmiştir, filler lar çerezlik + baya eğlenceli bölümler olabiliyo, olayların döndüğü bölümler zaten çerezlik niyetine izleniyor. Yani bi GoT dikkatiyle bi BB hassasiyetiyle izleyen yoktur sanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ben şahsen önce bayrağı göndere çekip İstiklal Marşı okuyorum, sonra bayrağı indirip güzelce katlıyorum ve Dizimag e tıklıyorum, dizi başladıktan sonra her saniye durdurup ekran görüntüsü alıyorum ve renkli printerdan çıktı alıyorum bu görüntüleri, sonra da tek tek çıktıları büyüteçle inceleyerek izliyorum. BB özeni dediğin düzey bu mu tam bilemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yaklaştın, diziyi bir kere normal izleyip 2. seferde dediğin gibi durdurup ss alacaksın, 3. seferde ise 0.25 hızla izleyip araya sakladıkları sahneleri keşfedeceksin onları ss alıp gerekli yerlerde paylaşıp kritiğini yapacaksın. Biraz daha yol alman lazım ama gelecek vaad ediyorsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 BB gibi zaten yavas diziyi 25% hizla izlerseniz akciger kanseri oluyormussunuz, dogru mudur hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Aynen, sonra da nasılsa kanserim hadi ortalığın mk diyoruz ve olaylar gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bingildak said: artık mı? ya dizinin kabaca 70% i filler. açık izleyesim gelmiyor çünkü fillerın filler olduğunu anlayana kadar çok geç oluyor. liste gerekiyor "gerçek bölümler" ve "filler bölümler" diye. fillerları hiç izlememek gerek. motw temasını yanlış anlamışsın sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 yine güzel bölüm mantık hatası vardı bi kaç tnae ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 gene sound of silence calmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 11x22 of sondaki kapışma ne dandikti öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 2-3 bölüm önceden ama güzeldi şu şarkı http://www.youtube.com/watch?v=0Xqi-hi67ug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 allaha tek attı dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bu kadar hype böyle meh bitmeyi hak etmiyordu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 familyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 10 senenın en boktan sezon fınali acık ara daha boktanı yok yanı gj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 gaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KZEhy4lW2pY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Dandik finaller haftası mı yaşıyoruz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Preacherdan geldim buraya. Bunu daha önce hiç izlememiştim, ilk bölümü bi 15 dk izledim de, ergen dizisi gibi bi hava var sanki yada ben tam giremedim olaya. İlerde güzelleşiyosa izleyeyim ama başka tavsiye varsa da fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 adamlar tanrıyla kanka oldu geldi elin ingilizi el koydu böyle final olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar