goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 işe yakın oturan ballı insanlar. inşallah kahramanmaraşa sürülürsünüz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 barbu said: df said: 7.30 da kalksam işe yetişiyorum ama 6:30 dan itibaren başlıyor alarmım. o arada hep istifa etmeyi düşünüyorum =) =) ben 7.30 da iş başı yapıyorum lan. dua edin halinize. ben de 8 de işbaşı yapıyorum çok uçurum yokmuş. benim gibi yakına taşın bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 iş 9 da başlıyor yol 15 dk sürüyor ama servis yarım saat erken bırakıyor çok uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Benim gibi yapın Her ay farklı daire tutuyorum full eşyalı istanbuldayken Her ay farklı biryerlere veriyorlar sağolsunlar Otel gibi kullanıp atıyorum evleri O kadar badassim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sayfabaşı alnımın yazısı mı lan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 6da kalkıp 7 de işbaşı yapıyorum. akşamda 7 civarı evde oluyorum. dağılın şimdi. göztepeden ikitelliye gidiyorum hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 said: göztepeden ikitelliye gidiyorum hergün. badass budur. ha bi de "işe yakın otur sen de" denilebilir. ulan ikitelli'ye yakın mı oturulur olm? oraları oturmak için yapılmamış. yarı cehennem, yarı lab deneyi alanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 VE GERİ GELİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 HADİ BİRLİKTE GELELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://i.imgur.com/YRDzn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dasaaa said: said: göztepeden ikitelliye gidiyorum hergün. badass budur. ha bi de "işe yakın otur sen de" denilebilir. ulan ikitelli'ye yakın mı oturulur olm? oraları oturmak için yapılmamış. yarı cehennem, yarı lab deneyi alanları. en yakın yerleşim alanı başakşehir. oda yakın değil arabayla 15dk fln sürüyor. kaldıki göztepeyi bırakıpta başahşehirde yaşayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kartal'dan Çapa'ya gidiyorum ben her gün :/ Minimum iki saat beş dakika sürüyor =/ Günde 5 saat yoldayım. Biri beni öldürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gerek yok yakında ölürsün kendi kendine. insanlar ankaradan eskişehire 1.5 saatte gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ben de küçükyalı-maslak arası gidip geliyorum. iş 7.15te işte oluyorum ve saçlarım uzun. yıkamak gerektiğinde 5.30 gibi kalkıyorum. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Redeagle said: Kartal'dan Çapa'ya gidiyorum ben her gün :/ Minimum iki saat beş dakika sürüyor =/ Günde 5 saat yoldayım. Biri beni öldürsün. işine ya da hayatına son vermediğine göre mazoşistsin. öldürmeye gerek yok o yüzden =) ben istanbul'dan kocaeline gidiyordum okula yarısı kadar sürüyordu. onu bile çekemeyip eve çıktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 >nick of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaalover Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://i46.tinypic.com/2ur1i4h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İşle evin arası 116metre, çok yoruluyorum çünkü arabaya binilmeyecek kısalıkta bir mesafe hergün yürü babam yürü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269830_10150231653281456_17900841455_7818000_7256965_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhalifsanatci Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu dönem boş bir derste çizmiştim kendisini. Dönem bitti ben daha kıza gösteremedim hala. Muhtemelen de bir daha gösteremeyeceğim zaten. İyi kalemim de yoktu o an yanımda malesef. Çok fazla çizimim de yoktur aslında, biliyorum anatomi bilgim de fazla yok, bakarak çizebiliyorum resmin tamamını. Üzerinde fazla durmuyorum aslında bu olayın. Obje falan çizmek de gelmiyor içimden açıkçası, mal gibi bu kızı çiziyorum sadece çizmek istediğim zaman. http://i46.tinypic.com/2ur1i4h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 o adam benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 7.8 km, 14 mins 10 dk da işte oluyorum, trafik de yok. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 koymayın böyle fare ile kedinin kanka olduğu fotoları doğanın kanunu ve bunun koruyucuları var sen bu fotoları koyduktan sonra o fare ile kediye ne oldu sanıyorsun ha ? keza ceylan ile arkadaş olan aslan da aynı şekilde öldürüldü onlar onlar... her yerdeler. siyah giyen jaguarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar