Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

df said:

7.30 da kalksam işe yetişiyorum ama 6:30 dan itibaren başlıyor alarmım. o arada hep istifa etmeyi düşünüyorum =) =)

ben 7.30 da iş başı yapıyorum lan. dua edin halinize.

ben de 8 de işbaşı yapıyorum çok uçurum yokmuş. benim gibi yakına taşın bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
göztepeden ikitelliye gidiyorum hergün.

badass budur.

ha bi de "işe yakın otur sen de" denilebilir.

ulan ikitelli'ye yakın mı oturulur olm? oraları oturmak için yapılmamış. yarı cehennem, yarı lab deneyi alanları.

en yakın yerleşim alanı başakşehir. oda yakın değil arabayla 15dk fln sürüyor. kaldıki göztepeyi bırakıpta başahşehirde yaşayamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Kartal'dan Çapa'ya gidiyorum ben her gün :/ Minimum iki saat beş dakika sürüyor =/ Günde 5 saat yoldayım. Biri beni öldürsün.

işine ya da hayatına son vermediğine göre mazoşistsin. öldürmeye gerek yok o yüzden =) ben istanbul'dan kocaeline gidiyordum okula yarısı kadar sürüyordu. onu bile çekemeyip eve çıktım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
Bu dönem boş bir derste çizmiştim kendisini. Dönem bitti ben daha kıza gösteremedim hala. Muhtemelen de bir daha gösteremeyeceğim zaten. İyi kalemim de yoktu o an yanımda malesef. Çok fazla çizimim de yoktur aslında, biliyorum anatomi bilgim de fazla yok, bakarak çizebiliyorum resmin tamamını. Üzerinde fazla durmuyorum aslında bu olayın. Obje falan çizmek de gelmiyor içimden açıkçası, mal gibi bu kızı çiziyorum sadece çizmek istediğim zaman.

http://i46.tinypic.com/2ur1i4h.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

koymayın böyle fare ile kedinin kanka olduğu fotoları

doğanın kanunu ve bunun koruyucuları var

sen bu fotoları koyduktan sonra o fare ile kediye ne oldu sanıyorsun ha ?
keza ceylan ile arkadaş olan aslan da aynı şekilde öldürüldü

onlar onlar... her yerdeler. siyah giyen jaguarlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...