Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Llama said: ya birinci sezonu yeni bitirdim şimdi de şule ile behzatın ilişkiyi biri anlata bilir mi sonunda mezarlıkta bir şeyler oldu ama anlamadım hiç bir şey götünle mi izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 anlam kargaları yaşadım beklemiyordum onu orada ondan çok şaşırmışsam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sonunda abanım bıtırıcem dedım, film bahane oldu. "hayatta alıcağın tek terfi bu: su, bira, viski." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bunun kitaplarının konusu aynı mı? ilk sezonu izlemiştim sadece :) üşeniyorum şimdi o kadar bölümü izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 şu telif hakkı olayına uyuz oldum. izleyemiyorum kaldığım yerden. madem kaldırtıyorsun bari dvd'sini piyasaya çıkar da satın alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zyezJqTJHcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahaha çok benziyor harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHHA Amirime bak la nası kıvırtıyor. Sondaki robot dance beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o ne abi ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ya gerçek değil de dans fenaymış yine de. baya da benziyor tabi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bittiğinden beri doğru düzgün dizi izlememiştim.sonra en çok da sizlerin önerdiğiniz 1-2 dizi izleyip bitirdim.ama Behzat başkaydı ya. Birkaç gündür baştan izleyeyim diyordum.Az önce başladım izlemeye.yok.böyle diziyi bir daha başka kimse çekemez.çok bizden,çok gerçek,eğrisiyle,doğrusuyla bizler varız bu filmde.artık unuttuğumuz birçok insani duygu,kavram bu dizide başarıyla harmanlanmıştı.film boyunca harbiden izleyeni alıp kendi sanal gerçekliğine götürüyor. bir kez daha küfrettim malum kişiye.şu dizinin bitirilmesinin nedeni bile o.şu sıralar "ne izleyeyim,bir şey yok ki izleyecek?"diyen zamanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.yeniden izlemeye başlamanın tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Koşan atlar düşen atları hatırlatır. Yağmur yağar, Durur , tekrar başlar. Yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir... Beşikten mezara kadar... Karanlıkta herkesle çarpışabilir insan... Yalan mı ? söylüyorum sana... Affet beni kızım affet. Bir sürü doğru söyledik ;ama hiç burnumuz kısalmadı ki kızım... http://www.youtube.com/watch?v=bfjCMkpzeHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 rıdvan. burnumun direğini sızlattın be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 1. sezon 18. bölüm'e geldim. vallahi yeniden izleniyor. çok da güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ben yeniden başlıcam ya. yok böyle bi dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 KuddusiMavra said: 1. sezon 18. bölüm'e geldim. vallahi yeniden izleniyor. çok da güzel gidiyor. Abi ben de yarin basliyorum ya Cok sagol ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 http://www.hurriyet.com.tr/erdal-besikcioglu-merak-edilenleri-anlatti-40268990 şöyle alalım sizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Oh yes, vücudum hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 abimizin güzel bir oyunu var uniq'de oynuyor, marki de sad'ın quills. tavsiye ederim geçen hafta izledik. https://pbs.twimg.com/media/Ct3cTw-XgAAssOo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 blutv için yeni konu açmaya gerek yok, başlık değişse yeter gibi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Hem Ercüment hem de Yerelması geri gelmiş, çok tatlı haber bunlar. Gözler Harun'u arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 hayret kimse yazmamış hakkında bi şey rew dışında. behzat gibi başladı eyvallah da, geri dönüş hikayesi tamamen rambo hikayesi olmasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar