KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 oha, 18 ocak ne lan? 3 hafta ara neymiş? bence izleyiciye saygısızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hee it gibi calisip hergun 3 saatlik bolum cikarsinlar, izleyiciye saygi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 izleyici velinimettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dedi bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ay aman hiç izlemedim zaten bana ne pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Herhalde Behzat Daum gibi sirtina, basina Gazi ismini alacak. Peynir reklami yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 rüzgargülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 karamürselidelihamdi said: rüzgargülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Özlemişiz Behzat Ç. izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 olm bu ne lan?! zaten 2 hafta vermediler, yeniden başlayıp 2 hafta verdiler, bu akşam o kadar bira aldım, hazırlandım, behzat yok...bu ne olm?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şubat tatili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Şubat tatili liseliye olur, behzat amirime olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 dizide figürasyon denen şey sıfır.4.bölümde oynayan eleman bu sefer yönetmen rolünde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kurtlar vadisinin 2inci bölümünde çaycıydı abdülhey...ne oldu?10 senedir polatın has adamı oldu? figürasyon sinema filminde, kısa ömürlü dizilerde önemli...şimdi koskoca türkiye'de sence kaç kişi 4. bölümde oynayan elemanı hatırlar ve onun son bölümde yönetmen olduğuna dikkat eder? dizi güzel başladı ama son bölümü beğenmedim. Bence dizi 8 bölüm sonra biteceği için(bugün itibariyle 7 bölüm kaldı)senarist bundan sonra şimdiye kadar ki kurguyu,bütünlüğü bozan hareketler yapabilir. İzleyelim la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 çoğu konservatuvardan arkadaşım olan bu nadide insanların hiç birinin oyunculuğuna edebilecek tek kelimem yok çokta saygı duyduğum insanlardır... ancak prodakşın kötü arkadaş yani o amatör ruhla başlanan kaliteyi çok hızlı şekilde kaybediyoruz biz. benim gibi bir amatör için bile bir sin city gibi olmalıydı. bi ingiliz dizisi vardır come fly with me diye kısa bir dizidir ama totalde 8 tane oyuncu oynar diziyi. yani çok büyütmemek lazım ama yinede bu durum ülkece sahip olduğumuz kalitesizliği bastırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bitiyo mu la behzat = ama cok zamandir o eskiden bolum sonlarinda yasattigi insani sarsma duygusu yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bir türk dizisinin bitmesine bu kadar üzülüceğim aklıma hiç gelmezdi. hepimize geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 (tu) bundan 10,20,30 sene sonra bile konuşulacak bir diziydi. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 karamürselidelihamdi said: dizide figürasyon denen şey sıfır.4.bölümde oynayan eleman bu sefer yönetmen rolünde lol. Figürasyonun sıfır olması, pek birşeyi değiştireceğini sanmıyorum. Çok ufak detaylar bunlar, hatta o kadar ufak ki pastanın ambalajına takılmak gibi bence. 10 bölüm önce zurnacı olan eleman, 10 bölüm sonra davulcu olarak çıksa ne olur. Güzel diziydi bu son sezon finalden önceki 10 bölümü izlemedim sıkmaya başlamışdı, finali de ne olacak diye izledim. ilk sezon çok iyidi dizi, 2. sezon meh oldu, son sezon ise izleyeemz hale geldim. Muzaffer ile barbaros başlıbaşına dizi yapılacak iki karakter, muzaffer haragürele bir eleman izlemesi keyifli :). Şuleye yine dayanamadım final olsa bile her çıktığı sahneyi ileri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Muzaffer adam ya. Sırf onun için sansürsuz tekrar izledim diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yazık oldu güzel bir dizi daha bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Cidden uzuldum bittigine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 karamürselidelihamdi said: dizide figürasyon denen şey sıfır.4.bölümde oynayan eleman bu sefer yönetmen rolünde lol. bir programda erdal beşikcioğlu diziyi nasıl çektiklerini, gerektiğinde ışıksız, gerektiğinde el kamerasıyla anlatıyor. zaten ilk sezon bütçe diye bir şey yok neredeyse vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Amatorlukleri guzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IVW6fUbFMq8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar