Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Harbi yapmışlar. Helal olsun, bu sefer olmuş yüzler.
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 grafik animasyon yapsınlar direk sürsünler piyasaya aynısını. alırım.
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Oh be, artık Veli Kavlak olarak oynamayacağız oyunu.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 arnold'ın olduğu video: http://www.youtube.com/watch?v=ZpkrdMAyCmo çıktığı an pre-order'ı öyle hızlı basarım ki alev alır kablolar.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ben bılmıyoufdm bu arada paraodox tan cıkmıs m&b kim yayınıycak acaba? yoksa direk kendilerimi yapıcaklar acımadan. gog steam humble'a koysalar yeter zatende yinede cesur hamleler. bu yüzden uzamıs olaiblir son 1 sendidrr development. bütce azalmıstır paradox bırakınca ipyi
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Çıktığı an preorderı ben de basarım da... Lan çıkmıyo çıkmıyo. 2015 bitecek hala çıkamadı. 2008'de çıkmış ilk M&B. Warband çıkalı da 4-5 yıl olmuştur heralde. Vikings'i saymıyom.
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bide hala şu archer animasyonunu doğru düzgün yapamamışlar, odun gibi. CAE modundan örnek alsalar xeşke.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Skyrimdeki combat bundan daha iyi.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 BalisticGel said: Skyrimdeki combat bundan daha iyi. En iyi combat skyrim de mi var?
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Animasyonları hala çok kötü ya. Bak canımı yesin grafikleri çok iyi olmasın ama su kabız, odun koşu, strafe animasyonları gerçekten oyundan sogutuyor.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Lord_Argos said: BalisticGel said: Skyrimdeki combat bundan daha iyi. En iyi combat skyrim de mi var?Hayır. Şimdilik en iyi melee combat Kingdom Come: Deliverance'da gibi gözüküyor.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 deliverance'ın sıkıntısı first-person olması olacak, ondan beklentimi kısıyorum ben. first-person melee hep en sorunlu.
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 campaign mapide bi elden geçirselerdi iyiydi.onun dışnda grafikler yeterli gözüküyorda denildiği gibi animasyonlar sıkıntılı halen.
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Şu anda kullandıkları placeholder olabilir, Bannerlord hakkında bir sürü mocap goygoyu yazmışlardı çünkü dev diarylerde
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Öyle olur umarım, gerçekten çok istiyorum iyi olmasını.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 BalisticGel said: Skyrimdeki combat bundan daha iyi. oha yakın
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Kingdom Come Deliverance Release date(s) Q3 2016. Ohh yarasın. Bence Banner Lord daha erken gelir.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bunun çıkış tarihi daha belli bile değil, çok fazla erken duyurdular.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 deliverancela combat noktasında kıyaslıyorsanız bannerlord çok anlamsız kalır. bannerlordun scope inanılmaz geniş. deliverance kıç kadar scope a sahip bir proje. combat olarak her türlü bannerlord u ezer geçer ki m&b animasyonları xunn'un dediği gibi çok kötü. hani nasıl bu kadar kötü olabiliyor ben anlamıyorum. kütük gibi. ama oyun olarak deliverance m&b önünde diz çöker ve tövbe eder.
Öne çıkan mesajlar