Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 33 dakika önce, goldbären dedi ki: (zaten beceremiyon) >_>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 olm ıstesenız baklavada gonderemezsınız artık dagıldı herkez evlerde. cok abuk olduya cıkıs vaktı tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 (düzenlendi) Benim çöp ekran kartımla (860m) bayağı acılıydı beta. Çıkınca alıp Geforce Now kasacağım herhalde. Combat çok tatlı. Özellikle tam boy kalkan tutan crossbowcuya bittim. Hem uzakçı hem yakıncı. En sevdiğim. Rakip yakına girince çekiyor emaneti, dağıtıyor adaleti. Mart 29, 2020 Arondrin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 2 saat önce, Cuce dedi ki: olm ıstesenız baklavada gonderemezsınız artık dagıldı herkez evlerde. cok abuk olduya cıkıs vaktı tam yalnız bu sizin çalışmanızı olumsuz etkilemişse de satışlarınızı patlatacak bence. oyun sektörü darbe yemek yerine boost yedi halihazırda yeni çıkan veya çıkmak üzere oyunlar için şu anda. bundan sonra yeni oyun çıkarmak zorlaşabilir ama çıkış tarihi bayağı talihli oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 bilerek beklettiler kaostan besleniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 kontrollu pandemic, onceden tahmin edip release date i ona gore modifiye ettiler oyun boyuk yegen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 bizim genler de uygun zaten. dünyayı zehirle eve kitle, sonra release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Sam dedi ki: yalnız bu sizin çalışmanızı olumsuz etkilemişse de satışlarınızı patlatacak bence. oyun sektörü darbe yemek yerine boost yedi halihazırda yeni çıkan veya çıkmak üzere oyunlar için şu anda. bundan sonra yeni oyun çıkarmak zorlaşabilir ama çıkış tarihi bayağı talihli oyunun. Mantikli gibi duruyor ama bunun asil rakamlarina bakmak lazim yine de. Sonucta isin kaymagi US pazarindan geliyor ve 3 milyondan fazla kisi issizlik maasina basvurdu. Geri kalanlar da genel ekonomik durumdan dolayi harcamalarini kisitlayabilir. Mart 29, 2020 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 2 saat önce, DoruK dedi ki: Mantikli gibi duruyor ama bunun asil rakamlarina bakmak lazim yine de. Sonucta isin kaymagi US pazarindan geliyor ve 3 milyondan fazla kisi issizlik maasina basvurdu. Geri kalanlar da genel ekonomik durumdan dolayi harcamalarini kisitlayabilir. işini direkt kaybedenlerin hedef kitle içinde olduğunu hiç sanmıyorum. şu anda evde tıkılı kalanlar eğlence sektörüne harcıyor dışarıda gezip tozmaya harcayacağı yerde. bu oyunu oynatacak pc'si ve vakti olanlar zaten işi-gücü ya sağlamda olanlar ya da halihazırda çalışmayanlardır. ha 6 sonra sonra çıkıyor olsa o vakte ekonomi tarumar olup millet kemer sıkmış olabilir ama o evrede değil henüz abd veya diğer ülkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Dedigim gibi mantik o yonu gosteriyor ama mantikli olan bu gercekte olan da budur diye bir kesinlik yok is hayatinda. Bu ceyrekten sonra cikan rakamlara bakmak gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Alanlar nasıl olduğunu yazsın. Ben pek emin olamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 (düzenlendi) 60 GB available space? 60 GB available? 60 GB? 60? Mount & Blade 700mb istiyor bu arada... 700mb'den 60GB'a... Mart 30, 2020 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 compress edilmemis textureler yuzundendir galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 @Cuce sepete eklenmiyor cüce bozdunuz mu steami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 (düzenlendi) saat 14.00 hemi Mart 30, 2020 marksman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 bu arada 30gb download ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Oyun o kadar buglı ki Steam'i bile bugladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 119,99 TL bak şimdi olmuş. DEVS LISTENED US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 indiren ve girebilen var mı oyuna? ne kadar content var onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 cuce anlatsın. 12 dakka oynamış sdf steam ana sayfada göremedim oyunu, aramada da çıkmıyor. istek listesine baktım oradan sepete ekleyip aldım. %20 indirim 119.99 gayme. saat 13.40 ta indirmeye başladı 11-12 mb hızla indiriyor. 29 gb indirmiş. i love kablonet çift haneli indirme hızını göreceğim aklıma gelmezdi. düne kadar tt 0.8 mb ile indiriyordumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 (düzenlendi) featuredda ilk sirada, aramada da cikiyor, ne diye arattin ki sen asdf. ekstra indiriminiz yoksa steamde gidin siteden alin, parayi sisman yemesin. Mart 30, 2020 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 ilk oyunu alanlara indirim iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Mount and blade diye aratmayın. mount & blade diye aratın. yada sadece mount yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 oyuna girdim. sp ekranındayım şuan. meraktan baktım hala görünmüyor stamde aramada. eski oyunlar çıkıyor sadece. çık gir düzelir bişeydir heralde bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Ne kadar content var şimdi bu EA halinde. Hem sp hem mp açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar