eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 bize fiyat belli olmadan hype biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 içimizden yaşıyoruz hype'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 bize fiyat 150 tlymiş mb forumlarında öyle açıklamış bi taleworlds çalışanı bence fiyatı hem türkiye hem yurt dışı için yüksek tutmuşlar. early access içeriklerini desen zaten oyunu "mount & blade 2" yapan şeylerin neredeyse hiçbiri yok. başlangıçta sadece seriye bağımlı oyuncular alır, yeni kitle hiç çekemezler gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 150 mi? @Cuce bi açıklık getir konuya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 bize bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 vay be bu günleri de gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 150 cokmus, almayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 100 yapın ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Kenshi 50TL... 70den fazla verilmez. Kusura bakmayın ama torrent reiz çağırır. Bi de ea'da tam fiyat nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 fiyat kötü ya doğruya doğru. koca microsoft'un aaa oyunları bile steam'de daha ucuz fiyatla çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 microsoft'un ana pazarı türkiye değil, abd ve avrupa'ya 60$'dan geçirdikleri için bize ucuz verebiliyorlar. taleworlds çok daha fazla insanı çalıştırıyor yıllardır, bir sonraki projelerinin çıkışı da bu kadar uzun sürerse o dönemi finanse edecek kadar kazanmaları lazım. fiyat ucuz değil ama aşırı pahalı da diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 bu kadar bekledik, bir de steam indirimi bekleriz çok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 gog bedava verince bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 saçma bişi söyledin. adamlar indie ama aaa stüdyoların yaptığı fiyatlandırmayı yapıyorlar. üstüne tr koşullarını en iyi bilmesi gereken stüdyo. witcher 3 69 liradan çıktıydı bize. wolcen çıktı yeni 61 lira. über değişikliklerle gelmiş yeni bir oyun değil, eskinin xpackleri tarzı bi oyun yapıyorlar topu topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 (düzenlendi) Witcher kaç sene önce çıkmıştı? Kaç dolardı o zaman tl kuruna göre? 2015 dolar kuru 2.70 mis. Su an 6 tl. Şubat 20, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 (düzenlendi) aaa stüdyoların yaptığı fiyatlandırma 250₺ bkz cyberpunk. 5 yıllık witcher 3 fiyatından bugün 5 katına çıkmış yani. türkiye koşullarını biliyoruz evet, türkiye koşulları artık 60₺'ya oyun satmayı kaldıracak durumda değil, 10$ ediyor. wolcen'in euro fiyatı 230₺. türkiye'yi bilmedikleri için o fiyattan koymuşlar belli ki. ben 60₺ oyun görünce "iyi ki uyanmamışlar" diyorum, uyananlar 200+ basıyor çünkü direkt. bana kalsa bütün oyunlar bedava olsun da taleworlds de yatırım yapacak, ayakta duracak. fiyat mantık çerçevesinde. yıl 2015 değil, ₺ pul oldu. son dediğin ise yorumdur, 6-7 yıldır çalışıyorlar nihayetinde. değer mi değmez mi o ayrı mesele. 20 yıllık oyuna dandik remaster çekip 30$ isteyen şirketleri de biliyoruz. burada da şikayet etmeden takır takır aldı forumdan insanlar. dandik çıkınca refund istediler ayrı mesele. Şubat 20, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 batık ülkeye ya ppp uygulayacaksın ya da o ülkeden satışların sıfıra yaklaşır. adamlar iyi ki uyanmamış diye bi durum yok yani. yoksa steam, epic vs. gerizekalı mı? yoksa torrentte hepsi bedava marka değeri olan aaa'lar kanırtıyor anca işte, üstüne denuvo gibi kullanıcı düşmanı engellemelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 (düzenlendi) e zaten buna rağmen çoğu basıyor 200-300 bandında. kaç tane 60₺'dan çıkan oyun kaldı? online oyunu torrentten indirsen ne olur, indirmesen ne olur, oynayamıyorsun her halükarda. 60₺ beklemek 2020'de bayağı saflık. tüketici ürünleri zaten 5 yıl önceki fiyatta değil ki. kaç bekliyordun istersen onun üzerinden konuşalım. ben şahsen kabaca en az bu fiyatı tahmin ediyordum € değerini ilk duyduğumda. Şubat 20, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 100, tas catlasa 120 diyodum ben. Ama 150 rakami cakallik kokuyo kueura bakmasinlar. "Alcak olan zaten alicak" mantigiyla sisirilmis. Ha şunu unutmamak lazim tabi, taleworlds oldugu icin, ulkenin halini daha iyi bilen olmayacagi icin onlardan bekliyoruz boyle bi fiyat. Yoksa wolcen 60 yerine 160 olsaydi kimse oo cok demezdi. O tamamen sansa 60 hakikaten. Onunla kiyaslamiyorum ama taleworldsun alim gucunu dusunup buraya ciddi kiyak gecmesi gerekirdi. Herhangi bi regional pricing yapan firmadan farksiz fiyatlandirma olmus ama iste. Uzucu olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 120₺ = 20$ 150₺ = 25$ us fiyatı olan 50$ = 300₺ oyun us'in yarı fiyata, ben şahsen buna da şükür diyorum. üçte bir olsa onu da öpüp başıma koyardım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 150 tl son derece uygun bir fiyat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 150 lira pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 not great, not terrible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 expensive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar