Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 açın pre orderı o zaman oynamadan verelim parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 ne gerek var cıkınca alırsınız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Mount'n Nukem Forever O BİLE ÇIKMIŞTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 HarveyQuinn said: Bence şubat mart gibi çıkacak. ( 2 sene sonra bu mesaja bakar bakar gülerim. ) :)-D 2016 da yazmışım asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 ya cüce bildiğiniz gibi yapın, acele etmeyin. benim şahsi görüşüm oyuncu ve şirketin hayranı olarak. önceki işleri taleworldsün kafi kredisinin büyük olmasına, bu oyun için de gösterilen herşey son derece iyi. ortaya konan şeyler de vaporware olmadığının kanıtı zaten ziyadesiyle. oyu da bastım dün, helal olsun zaten voşurta mı basacaktım lol. çıktığı gün herkes çat alacak zaten burada, beğenmememiz için yapabileceğiniz birşey gelmiyor aklıma pek şu aşamada. :p kolay gelsin, gayet de ciddisiniz yani türkiye’nin gururu bu sektörde. daha ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 nerde nereye oy basıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 beğenmemeden ziyade mb1'in üstüne çok bişey koymadan gelme ihtimalini düşünüyorum ben. development bu kadar uzun sürünce beklentim de fazlasıyla arttı. oyunu mmo'ya falan çeviriyolar heralde gibi düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Suark said: nerde nereye oy basıyoz geçti süresi bugün, dündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Multiplayer campaing mod olması lazım bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 batuhan said: Multiplayer campaing mod olması lazım bi şekilde. oyun gelsinde gerisini boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bence beklettikçe iyice sıvıyolar. Olduğu gibi çıkarsalar da üstüne patchleseler daha iyi olurdu. Ama o kervan da kaçtı artık, 2 yıl önce bunu yapsalardı neyse de. Bu kadar beklettikten sonra videolardaki gibi ilk oyunla neredeyse identical bi oyunla gelirlerse öeh be kardeşim derim ne yaptınız bu kadar yıl. TotalWar tarzı yapacaklarını umuyorum hala ben, daha kalabalık savaşlar şehir yönetimi build vs multiplayer campaign falan ne güzel olur yapsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Bence de ya katılıyorum. 15 yıllık oyun geliştiriciliği tecrübelerim bana bekledikçe oyunun suyunu iyice çektiğini ve katı bi kıvam kazandığını anlatıyor. Sanırım dibi de tutmuş biraz. Tüüüü beceriksizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 valla kalite zamanla gelen bişi. Çıkarken tam çıksın abi. İNŞ oyunun immersion puanı 100000000 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 kalite zamanla gelmiyor ne yazikki :P devolopment hell diye birsey var ki kucuk ve tecrubesiz bir studyodan bahsediyoruz burada. dunyanin en marka degeri yuksek studyolari bile yuzune gozune bulastirabiliyor, oyun yapim surecinde ters gidebilicek zibilyon faktor var. genel gecer bi kural yok o yuzden blizzard 3 oyun gomdu, bungie microsofttan bagimsiz olucaz kafasi ile halodan sonra yepyeni IP yaratip 2. oyunda batirdi, nintendonun sayisiz gunyuzu gormeden iptal edilmis oyunu hatta konsolu var. taleworlds tek oyunla taninmis bir sirket ve krediside onun kadar. elinde lisansini aldigi veya kendi yarattigi cok kuvvetli bir IP veya oturmus bir marka degeri yok. musteri sadakati hatta markalasma konusunda bu oyun en buyuk sansi. cok cok ufak birsey bile ters gitse, negatif bir algi olussa, bir nedenle basinda linc kampanyasi ciksa studyonun butun gelecegi biter yani. geciktirmeleri bu riski dahada arttiriyor ama eger oyun hakkini verirse ordan bile dogru PR ile gidilerek "bakin senelik bok gibi releaselere mahkum degilsiniz" uzerinden oturtulur mesaj. hani o kadar cok oyun cikiyorki birde release date belirlemek bile basli basina iskence heleki hype bu kadar onemli iken. sen bir tarih belirliyorsun ve senden sonra daha buyuk bir studyo pat diye daha vurucu birsey cikariyor ve butun diyalogu ele geciriyor. titanfall 2 EA den cikti misal ve EA altinda yapilmis son 10 senedeki en duzgun islerden biri ama battlefield 1 ile o kadar dipdibe ciktiki bir turlu gereken ilgiyi yaratamadi, hep bf1 in golgesi altinda kaldi. oylamada bol sanslar, en hakeden oyun MB orda gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Warbandin cilalanmisi, populer modların yedirilmis hali ve bi kac ufak detay fln eklenecek bence, zaten soylenen extra bir detayda yok, grafiklerde oyunun ciktigi tarihte bi next gen iddasinda bulunabileceğini zannetmiyorum. Hoş oyunun zaten öyle bir iddiası yok. Oyunun çıkışının bu kadar sarkması da development sirasinda kodlarin çalındığı, yada oyunun en az 2 kere baştan yapıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Ankarada sel olunca kodlar sel sularına karışıp kaybolmuş ondan gecikmiş. https://img.haberler.com/haber/517/ankara-caddelerini-sel-basti-sosyal-medya-7380517_880_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 bu koyulmuş muydu https://www.youtube.com/watch?v=8Q4S6vJJOP0&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 sdsfgdf tertemiz. Şu oyunu beklemenin sefaleti türklerin meme seviyesini yükseltti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Assdsf Sırf şu malzeme elimizden gitmesin diye daha çıkmasın dediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 single kasıyorlar diye düşünüyorum ama, önce multi çıkarıp single'ı dlc olarak da çıkarabilirlerdi. çünkü crafting ve açık dünyaya baya odaklanmışlar, ki ordu yönetme vs vs işleri karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 cuce cevap vermiyorsa gidip sorayım 2 adımlık mesafedeler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bence oyun çıkana kadar burası kilitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Güncelde görünce hafiften bir gülme geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 https://youtube.com/watch?v=v58glasiY4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar