yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 of ya sabahtan beri izleyip izleyip gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bence şubat mart gibi çıkacak. ( 2 sene sonra bu mesaja bakar bakar gülerim. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bulardan birinde warhammer modu vardı, baya iyiydi o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bu kadar da gözümüze sokmasaydın olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 nasil gecmis de onumuze oynuyor. ramazan dayagi geliyor!!111. bu arada paticik discord tabii ki en iyi george maykilla gider. hemen bir careless whisper kanali patlatin tepeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 o deilde ace ne kadar masum kullanıyomus bilgisayarı. tek browser 4 tab, toplamda 4 sey acık falan. pek şirinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bana tam tersi is yerinden butun gun hots patlatiyor gibi geldi. direkt suclu bilgisayari boyle delil birakmadan temiz kacis icin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Çalan Çorç Maykıl şarkısı Fastlove bir kere. Bu biir. 35 tane tab açınca bilgisayar öldürün beni diyor bu ikiii.. Keşke bir iş yerim olsaydı da HotS'u geçtim, Paticik'e dahi giremeseydim bu üüüç (Hakkatten yav yok mu medyada çalışan arkadaşı falan olan? Cüce'ye konuyu derail etmesi için fırsat tanıyorsunuz. Ben sizler için uğraşıyorum. Aha bu da dööört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Xenocide said: vurmadan önce zar atıyolarmış ama abi ahahahahahahhahHJJASJLDASDDSAJKLKJSDAKJSADLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 arcane said: nasil gecmis de onumuze oynuyor. ramazan dayagi geliyor!!111. bu arada paticik discord tabii ki en iyi george maykilla gider. hemen bir careless whisper kanali patlatin tepeye. Rip :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 arcane said: bu arada paticik discord tabii ki en iyi george maykilla gider. hemen bir careless whisper kanali patlatin tepeye. http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2013/08/cenaze-evinde-helva-keyfi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 şu muhabbetin üzerine o haberi alınca resmen "adamı anarak öldürdük" hissiyatı uyandı ya, çok kötü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bu oyun yazdan önce gelmez. Sözde 2017 ilk çeyrek diyolardı adamlardan ses yok aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Cuce'nin anime etme hızıyla nah çıkar ilk çeyrek dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 la kac haftadır laf atıyosunuz bu sefer atmadınız bu seferde paylasıcak bişeyim oldu kendi aramızda test yapıyoruz sirketce "boss fight" yeni bi anlam kazandı hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 FAK YU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Cüce yav... Sizin tükkanda bi endişe var mı? Ne biliyim For Honor'dan sonra millete Bannerlord biraz odun gibi gelebilir hani. (Bok vardı çıkartmadınız oyunu. 30 yaşına girdim hala bekliyoruz. Acele edin. Kale kuşatmak istiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ha yooo, sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 gaben 3 taleswork 2 adamlar oyunu çıkartana kadar kafamda saç kalmadı millet evlendi çoluk çocuk yaptı isimlerini berkecan koydular yaşıtlarıyla anaokullarından mezuniyet fotoları paylaştılar. ÇIKARTACAKSANIZ ÇIKARTIN OLM 30 YAŞINA GELDİK LAN OTUUUUUZ halflife çıkacak m&b çıkmıyacak toşak geçiyor adamlar bide maaş alıyolar, gerildim sabah sabah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 E3 2017 de taleworlda de varmis buyuk ihtimal orda aciklarlar cikis tarihini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bu nası yayıla yayıla oyun yapmadır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ps4 oyunun gördüm 60lira d&r da aldım ama bakamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 warbandmiş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Xenocide said: bu nası yayıla yayıla oyun yapmadır hocam. Valla ya. Hiç mi internetteki yorumları okumuyorlar anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar