_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 erdalz said: Pause eklenip öyle bir taktik ekranı da eklenirse, yüzyılın oyunu olur yeni grafiklerlen(tu) Bide uydurma ülke şehir adları yerine gerçeklerini yazsalar keşke. ya işte sözde lore u var oyunun.biraz düzgün tanıtılırsa 2.oyunda oda can sıkmaz.zaten haritayı gerçek dünyaya,orta dünyaya veya game of thrones evrenine bile çok detaylı çeviren çok çok başarılı modlar var.o yüzden problem etmiyorum onu. ha buarada aklıma geldi.oyunun bir süre sonra monotonlaşmasından bağsediyordum.bu tarz oyunlarda belli bir yere kadar güçlenince insanı zorlıyacak bir challenge gerekiyor belli bir süre sonra.crusader kingste moğollar geliyor mesela veya dlc varsa aztekler geliyor,totalwarda realm divide veya civil war.öyle bir eventte koyabilirler,devasa ordulu bi horde gibi bişey.keşke khergitler öyle olsa.zaten atlı okçularla çok güçlüler en baştan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 acaip heyecanlaniyorum su oyun icin. patates ciksa modlanabilirligi ilki ile ayni seviyede ise gene duzelir. community si manyak yetenekli bir oyun M&B. mod olayi da patates cikarsa ilkini hala arada oynuyorum zaten modlarla. cok az risk, cok fazla kazanc ihtimali var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Cuce said: Xenus said: ooo fake yiyip gardını indirenler bir bir ortaya çıkıyor :P unreal ile yapılmış mmo var, tera işte. bir ortamda 30 kişiyi geçince fps 10'a düşüyor lol. cryengine gene iyi archeage'de sorun yaşanmamıştı mass pvplerde mevzu bu, adam gibi hitscan yapmıyan mmolarla collision/direction check yapan oyun motoru birmiş gibi karşılaştırıyosunuz. Hitscan yapması ile grafik arasında nasıl bir bağ kurdun anlamış değilim. Bahsettiğin şey gelen/giden paketlerin sayısı ile alakadar, internet veya server yetersizse oyun yavaşlar ama oyun motorunu niye etkilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 _Rave said: keşke khergitler öyle olsa.zaten atlı okçularla çok güçlüler en baştan beri. ben oyunun basinda hic bulasmiyorum onlara. hayir bir de ustun oldugum oyunda bile infantry agirlikli isen sonuncuyu bir koseye kistirip oldurmen dunyanin zamanini aliyor. tamami atli oldugu icin tam bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bitane akıllı firma da çıkıp şunun aynısını yapmadı 6 sene oldu üstünden asır geçti hala çıkartamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 küfürsüz konuşun. total war da 15 yıldır çıkıyor bir tane filan taklidi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 total war çatır çutur çıkyıor ama kaç tane versiyonu var. bunlar asır oldu çıkaracak daha. game play world dominationa izin verir bu sefer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 bugun taleworlds teydım harıl harıl yapıyoalr oyunu, oyunda cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ne için gittin ki oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Cuce said: bugun taleworlds teydım harıl harıl yapıyoalr oyunu, oyunda cillop Bi daha gidersen söyle onlara yiter gari. Çıkarıyolarsa çıkarsınlar. At avrat breyvhart yapmak istiyor Türk gençleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 @Cuce söyle onlara şöyle güzel bir CE içerik yapsınlarda alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ciksin isi gucu birakicam bir hafta. yemek yemeye bile cikmicam disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 at ustunde kafa ucurmak istiyorum..daha gore istiyorum uzuv kopsun istiyorum..kan damlalarini gormek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Ohooo adamlar daha optimizasyona başlamamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bone said: ne için gittin ki oraya? paticik adina teftis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 40 dakikalık canlı gameplay yayınına son 12 saat... https://www.youtube.com/watch?v=Qe6g0_HRexw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 başladı Başlamadı. Saat 6'ya ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 On now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Bastığım gibi bye deyip kapadılar hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Abi, geri alıp izleyebiliyosun. İyi İngilzice konuşanları göndericez diye oyunu dünyada en kötü oynayabilecek 2 kişiyi göndermeselermiş iyiymiş :P ilk savaşı izleyince ne demek istediğimi anlarsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ya oyun warbandin skin giydirilmiş hali gibi geldi bana. Inventory custom weapon güzel şeyler fakat modlu warbandde olan şeyler bunlar açıkcası hayal kırıklığına uğradım ya. Biraz daha rpg özelliklerini arttırsalar, kaliteli questler ekleseler çok iyi olurdu. Açıkcası senelerdir bu oyunla uğraştıklarına inanamadım. Diyaloglar aynı, savaş taktikleri aynı modlarla bile deli şeyler yapmışlardı. Bi savaş sonunda kim kaç adam öldürmüş ekranını detaylandırmışlar o güzel olmuş. Warband in aynısı bile olsa yine oynanır fakat daha çok detay bekliyordum. İnş Campaign yapay zekasını adam etmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ya ben şifremi unuttum, 5-6 sene önce CD key satın almıştım internetten. onu nasıl bulabilirim? mail attım gerçi ama kolay yolu varsa diye soruyorum, bulamadım şifremi kaybettim yerini. bi de o cd keyle bu oyunu oynayabiliyor muyum yoksa yenısını mı almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ONreLm09vqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ONreLm09vqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar