S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 6 yılda iyi bal yapmış gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 grup baya çekişmeli geçicektir cunku manu öyle leblebi gibi puan toplayamıcak.bi barça falan olsa herkesi tokatlardı ama şimdi manu da puan dağıtıcaktır muhtemelen o yuzden arenadaki 3 maçta 9 yapmalıyız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ulan ne bal be, biz olsak şu dortmund un gruba düşerdik kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 moskova haqngi grupta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 d grubu tam ölüm grubu oldu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Abi rvp vs semih dany:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Darksun said: ulan ne bal be, biz olsak şu dortmund un gruba düşerdik kesin. biz olsak dördüncü torbadan Real Madrid çekerdik hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 said: gs 2. çıkar, hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 rahat 2. olması lazım su gruba zaten, iyi kura bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 a grubu cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 transfer gelir kesin bu gazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Clujj http://i45.tinypic.com/14mb1aq.jpg braga http://i50.tinypic.com/2h4bacm.jpg hayırlı olsun yalnız terim defansı elden geçirmesi lazım o defansla bir cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aga kimse demedi mi bu d grubu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 CthuLhu said: aga kimse demedi mi bu d grubu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Urfali sakatlanmis kakayi felan bosverip direk bi stoper almak lazm parayi basip yoksa semih ve dany e guvenerek sakat oluruz.hazir bulmusuz boyle bi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Wishmaster said: Tahminim; Arsenal Braga Galatasaray Cluj 2. ve 4. torbaları tahmin etmem de iyiymiş.. United da son on beş senede çokça eşleştiğimiz bir takım oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sabonis said: malaga niye otomatik c'ye gitti, cluj niye otomatik bize geldi anlamadım. yayın ratinglerle falan mı alakalı acaba. öle ise aşırı saçmaymış. ha iyi oldu o ayrı 4 ispanyol var , 2 si salı 2 si çarş olsun diye galiba , öyle anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oha çok iyi kura. en kötü 3. bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 burak kendini 2 yere atti mi lider cıkar gs gruptan; onun dısnda; manu 0 cluj 6 braga 4 diyerekten 2. cıkar diyorum,cıkamazsa ayıp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://s7.directupload.net/images/120830/h3jcq8rv.swf 20 kasıma uçak biletimi aldım gs bonus da hazır olarak bekliyor. o maça gitmemem için tek engel ölüm olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Guild Wars 2'ye dalmışım kaçırdım kurayı. Güzel grup gelmiş GS'ye. Şu gruptan 2.lik rahat olur, sonuncu olmak zaten kepazelik. ManU tamam güçlü ama bi şekilde Türk takımları olarak şansımız dönüyor ona, diğer ikisi de GS ayarında takım değiller zaten. Üstelik de ilk maç ManU ile deplasmanda, daha ne olsun? Daha adamlar GS'yi izleyemeden öğrenemeden evlerinde ağırlayacaklar. Biz de en zor sınavı baştan vermiş olacaz, kurtulacaz, baştan ManU maçı belli olsun ona göre oynarız, ondan sonra aman şu kadar puan lazım ManU deplasmanında mucize olur mu falan diye gerilmeyiz. Yalnız takımın bir an önce toparlanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 lokum gibi kura çektik bu gruptan da çıkamazsak dükkanı kapatıp gidelim zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kavurma said: http://s7.directupload.net/images/120830/h3jcq8rv.swf 20 kasıma uçak biletimi aldım gs bonus da hazır olarak bekliyor. o maça gitmemem için tek engel ölüm olacak :) ryan giggs mi o sübyan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 of ne güzel bir upload olmuş.keşke daha uzun olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/260404_10151014573976980_376833253_n.jpg Burası Braga'nın stadyumu. Olur da bu maçta Sabri oynarsa, bunca senedir söylediğimiz "Sabri yine topu dağa taşa attı" lafı artık tam anlamıyla gerçek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar