Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAY AK Guild Yeni Server: Desolation

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Anket açmadım, malum bir sürü troll ümüz var, guild üyelerimiz buraya mesaj atarsa, akşama kadar netleştirelim bu işi. Yazacağım serverlarda oynayan arkadaşlar da yorum yazarlarsa server yoğunluklarıyla ilgili çok iyi olur. Server list te yazan statü çok birşey ifade etmiyor açıkçası, ilk elden bilgimiz olsun.

Seçenekler:

Desolation (High pop şu anda, akşamları full çekiyordur belki)
Seafarer`s Rest (Şu an med ama wvwvw den tanıyoruz kendilerini, Fubar burada, ayrıca VMOR ve Dark Saga da)
Sosyal ağlarda paylaş

Seafarer's Rest direkt, çok kötü bir server'dayız şu an. hazır beleşken beklemenin, uzun uzun tartışmanın bir alemi yok. wvw oyunun bel kemiği, düzgün bir server'da olmamız şart.

şu an ki server'da map kanalında şöyle bir şey gördükten sonra durmanın bir alemi yok zaten: 'kendi ayak izim diğerlerinden farklı. biz charr'lar çok ilginç bir ırkız' sonra 15 dakika map'deki oyuncular bunu tartıştı falan. bsg allasen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Desolation diyorum

şu an Piken Square de Medium, seafarer's rest de medium

belki SFdeki guildler pvp ye odaklı olduğu için WvW yi domine edebilio olabilirler şu an ama bizim ayrıca PVE de ilerki levellardaki zoneların boş olmasına da bir sorun bulmamız gerekiyor.

eğer ciddi bi fark olmayacaksa 2 server arasında populasyon olarak.

desolationa geçelim derim.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle desolation derim. bi kere desolation desolace'dan geliyo ve desolace kalimdor kıtasında en sevdiğim bölgelerden biriydi. insanlar fazla sevmese de ben desolace'ın o yalnız ve ıssız atmosferinden çok etkilenmiştim. ayrıca wvw için kesinlikle desolation'ı seçmeliyiz, sonuçta iyi bir serverda oynamamız şart diye düşünüyorum. örneğin seafearer crest'te oynasak çok üzülürüz çünkü oyunun amacı ne pve ne de pvp. bugüne kadar hep yenilen tarafı seçtik, underdog oynadık, bence artık biraz kazanmamızın vakti geldi diye düşünüyorum. sonuçta kazananın her şeyi aldığı, kaybedenin pipisini sıvazladığı bir oyun guild wars 2. yeterince sıvazlamadık mı, artık yetmez mi? bence artık yeter. artık kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. yaşasın türkiye
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

kesinlikle desolation derim. bi kere desolation desolace'dan geliyo ve desolace kalimdor kıtasında en sevdiğim bölgelerden biriydi. insanlar fazla sevmese de ben desolace'ın o yalnız ve ıssız atmosferinden çok etkilenmiştim. ayrıca wvw için kesinlikle desolation'ı seçmeliyiz, sonuçta iyi bir serverda oynamamız şart diye düşünüyorum. örneğin seafearer crest'te oynasak çok üzülürüz çünkü oyunun amacı ne pve ne de pvp. bugüne kadar hep yenilen tarafı seçtik, underdog oynadık, bence artık biraz kazanmamızın vakti geldi diye düşünüyorum. sonuçta kazananın her şeyi aldığı, kaybedenin pipisini sıvazladığı bir oyun guild wars 2. yeterince sıvazlamadık mı, artık yetmez mi? bence artık yeter. artık kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. yaşasın türkiye

http://i.imgur.com/EgdaQ.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

ahahahaha fakir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Farkettiğiniz gibi gereksiz mesajları temizliyorum, atmayın

Patide ne kadar güldügümüz mesaj varsa niye siliniyor gerçekten anlamıyorum. Koca threadlerde entertainment ne varsa siliyorsunuz.

Hayır Saeros zaten kimseye dokunmadan komik post atan 3 adamdan bir tanesi, onun da postunu silmenin yolunu nasıl bulabildin anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...