dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Anket açmadım, malum bir sürü troll ümüz var, guild üyelerimiz buraya mesaj atarsa, akşama kadar netleştirelim bu işi. Yazacağım serverlarda oynayan arkadaşlar da yorum yazarlarsa server yoğunluklarıyla ilgili çok iyi olur. Server list te yazan statü çok birşey ifade etmiyor açıkçası, ilk elden bilgimiz olsun. Seçenekler: Desolation (High pop şu anda, akşamları full çekiyordur belki) Seafarer`s Rest (Şu an med ama wvwvw den tanıyoruz kendilerini, Fubar burada, ayrıca VMOR ve Dark Saga da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Seafarer`s Rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Piken'da kalınsın, Red Guard burda ve deli pvp dönecek. Biraz sabredelim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Seafarer's Rest direkt, çok kötü bir server'dayız şu an. hazır beleşken beklemenin, uzun uzun tartışmanın bir alemi yok. wvw oyunun bel kemiği, düzgün bir server'da olmamız şart. şu an ki server'da map kanalında şöyle bir şey gördükten sonra durmanın bir alemi yok zaten: 'kendi ayak izim diğerlerinden farklı. biz charr'lar çok ilginç bir ırkız' sonra 15 dakika map'deki oyuncular bunu tartıştı falan. bsg allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ben Desolation diyorum şu an Piken Square de Medium, seafarer's rest de medium belki SFdeki guildler pvp ye odaklı olduğu için WvW yi domine edebilio olabilirler şu an ama bizim ayrıca PVE de ilerki levellardaki zoneların boş olmasına da bir sorun bulmamız gerekiyor. eğer ciddi bi fark olmayacaksa 2 server arasında populasyon olarak. desolationa geçelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 karar verinde orda acayim bende karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sea.. rest olandayim ben. :) iyi server gibi. sparki ozledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kesinlikle desolation derim. bi kere desolation desolace'dan geliyo ve desolace kalimdor kıtasında en sevdiğim bölgelerden biriydi. insanlar fazla sevmese de ben desolace'ın o yalnız ve ıssız atmosferinden çok etkilenmiştim. ayrıca wvw için kesinlikle desolation'ı seçmeliyiz, sonuçta iyi bir serverda oynamamız şart diye düşünüyorum. örneğin seafearer crest'te oynasak çok üzülürüz çünkü oyunun amacı ne pve ne de pvp. bugüne kadar hep yenilen tarafı seçtik, underdog oynadık, bence artık biraz kazanmamızın vakti geldi diye düşünüyorum. sonuçta kazananın her şeyi aldığı, kaybedenin pipisini sıvazladığı bir oyun guild wars 2. yeterince sıvazlamadık mı, artık yetmez mi? bence artık yeter. artık kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. yaşasın türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bir war council havası yakalanmış. okudum tebessüm ettim ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Saeros said: kesinlikle desolation derim. bi kere desolation desolace'dan geliyo ve desolace kalimdor kıtasında en sevdiğim bölgelerden biriydi. insanlar fazla sevmese de ben desolace'ın o yalnız ve ıssız atmosferinden çok etkilenmiştim. ayrıca wvw için kesinlikle desolation'ı seçmeliyiz, sonuçta iyi bir serverda oynamamız şart diye düşünüyorum. örneğin seafearer crest'te oynasak çok üzülürüz çünkü oyunun amacı ne pve ne de pvp. bugüne kadar hep yenilen tarafı seçtik, underdog oynadık, bence artık biraz kazanmamızın vakti geldi diye düşünüyorum. sonuçta kazananın her şeyi aldığı, kaybedenin pipisini sıvazladığı bir oyun guild wars 2. yeterince sıvazlamadık mı, artık yetmez mi? bence artık yeter. artık kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. yaşasın türkiye http://i.imgur.com/EgdaQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 SIVAAAAZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Saeros said: kesinlikle desolation derim. bi kere desolation desolace'dan geliyo ve desolace kalimdor kıtasında en sevdiğim bölgelerden biriydi. insanlar fazla sevmese de ben desolace'ın o yalnız ve ıssız atmosferinden çok etkilenmiştim. ayrıca wvw için kesinlikle desolation'ı seçmeliyiz, sonuçta iyi bir serverda oynamamız şart diye düşünüyorum. örneğin seafearer crest'te oynasak çok üzülürüz çünkü oyunun amacı ne pve ne de pvp. bugüne kadar hep yenilen tarafı seçtik, underdog oynadık, bence artık biraz kazanmamızın vakti geldi diye düşünüyorum. sonuçta kazananın her şeyi aldığı, kaybedenin pipisini sıvazladığı bir oyun guild wars 2. yeterince sıvazlamadık mı, artık yetmez mi? bence artık yeter. artık kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. yaşasın türkiye ahahahaha fakir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ezen taraf olalim, arada kaynarim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Seafarer's Rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Absolut said: Ezen taraf olalim, arada kaynarim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 deso akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Farkettiğiniz gibi gereksiz mesajları temizliyorum, atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 evet ben de karar bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Butun charları tasıyor degilmi yani 1 char pikende bi char desolacede olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abi level kaç oldunuz açın kasın bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bedava değil mi zaten? bedavayken ne gerek var yeni karakter açmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Tek server da açılılabiliyor, server seçimi perm., lütfen fikri olmayanlar mesaj atmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Desolation'da bir ömür WvW sırası bekleme sıkıntısı yaşayabilirsiniz bu arada. Ben ne kadar Gandara'da oynuyor olsam da WvW'de sabah akşam takılan sürüleri var Desolationın(3 gündür Desolation ve Fissure of Woe ile WvW yapıyoruz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dreagloth said: Farkettiğiniz gibi gereksiz mesajları temizliyorum, atmayın Patide ne kadar güldügümüz mesaj varsa niye siliniyor gerçekten anlamıyorum. Koca threadlerde entertainment ne varsa siliyorsunuz. Hayır Saeros zaten kimseye dokunmadan komik post atan 3 adamdan bir tanesi, onun da postunu silmenin yolunu nasıl bulabildin anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar