bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 "climbing" yazan elleri kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 l4d gibi bir zombi oyunu da oynadım ama ben bu kadar korkmadım... gece olunca oyundan çıkıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 gece o çığlık çok can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ahahah o çığlıkta altıma sıçıyorum ama oyun en temiz gece oynanıyor.ay ışığını kullanarak gezince açık hedef olunmuyor pek gündüz çok keko gibi ortada kalıyorsyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 çok sık crash yiyorum ben ya sizde de benim kadar sık oluyo mu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ciglik yine iyi. touchpadi acik unutmusum bi kere, sadece tabancam var, surune surune ilerliyorum zombilerin arasindan bi dag evi gibi bi yere giricem. elimdeki silah bir ates aldi, aklim uctu resmen. sonra sesi duyan geldi tabi. zombilerden kurtuldum derken adamin tekine yem oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oyunun sandbox olabilmesi için çok şey lazım hala. hayvan koysunlar oyuna, ateş yakma koysunlar kendi yemeğimizi kendimiz çıkartalım. mining olsun çadır kurmaca, camping olsun vs.v.s.vs. çok potansiyeli var oyunun. umarım güzel ilerler developerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dayz ne kadar ilerledi ki çok şey beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dayznin açıklıgını buna getirsinler bu arada arkadas 3kere zombiler yedi bıktım su hiçbirşeysiz çıkmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oyunun release ine koydukları hedefler aşağı yukarı belli çok farklı beklentiler içine girmeyin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bu oyun Türkiye den kontürlü telefon ile alınabiliniyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bingildak said: oyunun release ine koydukları hedefler aşağı yukarı belli çok farklı beklentiler içine girmeyin hiç. abi işte silah ve mermi rareliği.kullanılabilir araçlar.clan falan da geldi mi tamam zaten.bide bandit ve neutral ayrımı tam otursa.hani herkes her önüne geleni vurmamaya başladı mı oyun kıvama gleicek daha ne olsun sdfs cheat ve hoppingde halledilcek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yok arkadaş friendly im diyene de güvenmeyecen. adamla konuşuyoruz. tam ben bişiy yazmaya başlayacakken geldi vurdu :D vurmasa açlıktan ölecektim zaten gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yukarda yazilanlara hitaben demistim.. mining, craft sistemi, derin sandbox ogeleri falan gelmeyecek anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 zaten sb denmediki hiçbir zaman, sadece loot var sandbox adına gerisi zaten survival, horror, modern warfere. (mw nin şuanki hali konuşulmaz bile, mutlaka eldeğmesi lazım yoksa tırt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 farming tarzı bir şey gelecek galiba ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Vay avea hattımla aldım oyunu 44 tl kontür aldı faturasız hattı hemen accountum geldi anında girdim. ilerde skill geicekmiş diye okudum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oyun kaç gb abiler ? sitesinde yazmio birde intel 3000 gpuda çalışırmı bu gece takiliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 1.8 gb gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oneeeeee be http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbqdrqSSS51ridhcwo1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Devil's Pact Guild Tanıtım Toplantısı Değerli The War Z oyuncuları, PK guildimiz hakkında şimdiye kadar belli bir fikri edinmiş ama yetinememiş yada herhangi fikre sahip olamamış lakin guildi tanımak, belki kendisine uyuyorsa beraber oynamak için hakkında bilgi edinmek isteyen Türk oyuncular için hem kendimizi anlatma hemde siz oyuncuları dinleme fırsatı bulacağımız bir toplantı tertip ettik. Toplantı esnasında guild hakkında net bir fikre sahip olabileceğiniz gibi, oyun hakkında da yer yer çeşitli konulara değinilecek, bilgi alış-verişi yapılacak ve fikirler tartışılacak. Release de The War Z'yi nasıl bir Devil's Pact'in beklediği, aklımızdaki projeleri, yapmayı düşündüğümüz etkinliklerin büyük bir kısmını öğrenebileceksiniz. Çok yakında düzenlenecek, Meele Combat Turnuvası hakkında bilgi alabileceksiniz. Guilde recruitleri nasıl yaptığımızı, nasıl oyuncu arkadaşlarla biraraya gelmeye çalıştığımızı görecek ve aynı zamanda tanık olacaksınız. Internet medyası ile The War Z hakkında yaptığımız çalışmalardan haberdar olacak bazı ortak projelerde isterseniz yer alabileceksiniz. Guild üyelerininde ilk defa misafir katılımcılarla ile birlikte duyacağı konuların gündem de olduğu toplantımıza tüm The War Z oyuncuları davetlidir. Saygılı, sevgili güzel bir akşam geçirmek dileği ile. Toplantı Gün ve Saati: 16 Kasım 2012 Cuma Saat 22:00 Toplantı Yeri: Ventrilo Host: zh.guildvent.net Port: 8430 Şifre: - (yok) Kanal: #powwow Toplantı Salonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 1.5 Bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 aldım bende 45 lira bayıldık inio ama laptopta mantar olucak gibi ancak yarın girebilicem adam gibi neyse hopliyim bende etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Grafikler çok iyimiş ya şu an oynadığım oyunlar GW2 Diablo3 Planetside2 Wow en iyi grafik warz da gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 gaza geldim aldım bakalım, iniyo. şu sınavlar bitsin akayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar