NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kuytu köşe bi kasaba buldum kimsenin gelmediği hoplayıp duruyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 birde bugun ilk defa bi adamı gördüm friendly dedim o da same diyip yolumuza devam ettim. silahlı olsaydım vururdum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ahahahah bende aynen friendly diyorum da silah olsa agzına yüzüne ateş edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 29 dolar değer bence alın pişman olmazsınız bi dünya salak oyuna para vermişizdir şimdiye kadar warz ye değer kesinlikle.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 SpiderS_DangeR said: abi clearviewdeki sen miydin demin, 2 kişi biri m4 biri pompalı başka birini vurdu marketin hemen yanında. yes 20 dk ugrastim tam enselerine binecekken silahsiz bir arkadaslarini scout olarak gonderdiler yerimi buldular :I friendly neymis abi, ben gordugume flashlight bile varsa daliyorum, demin batle shotgunli adam oldurdum ashduashduas foruma bakarken sniperlar yemis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu anti-cheat sistemi hikaye.Aimbottan teleporta wallhack ne ararsan var millette.Herifin teki teleport olarak geziyodu bugun uzaktan dürbünle bakarken gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 anticheat sistemi engellemio sadece acc.u banlıo, bazı durumda otomatik ban, bazı durumda gm izleyip, öyle banlıo ama guest passler gırla olduğu için millet sallamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 anti cheat sistemi falan yok abi, ben tamamen milleti korkutmak icin yazdiklarina inaniyorum. cok fazla kullanan var. banlaniyor olsalar bu kadar olmazdi kac gun oldu. oyunda cok dramatik degisiklikler olmazsa oyun bence releasede patlayacak. su an ki 40 kisilik serverlarda bile cok buyuk sikintilar var. sehirleri sniperla kamplamasi cok basit. 5 tane adam sniper alip bina tepelerine cikti mi terror estiriyor ve onlari indirme gibi bir sansin yok cunku ne kenarlardan `lean` yapabiliyosun ne de coverdan ates edebiliyorsun, grenade desen o da yok. yatan adam her turlu kazaniyor, cogu compound, spawn noktasi vs. kamplanmis sekilde ornek olarak echo`s compound a bir gidin mesela, demir kapidan gecemeyeceksiniz 40 kisilik serverda. adamlar yatmis bir sekilde bekliyor ve iceri girecek kisinin buna karsi yapabilecegi hicbir sey yok oyunda. 200 kisi oldugunu var sayalim, map iki katina bile ciksa o insanlar deli gibi sniper farmlayacak ozellikle sabahlari serverlar bosken. hoppingli veya hoppingsiz. 5 tane sniper bir sehre oturdu mu o sehir saatlerce iptal olacak. kaldi ki spawn noktalari da belli. demin spawn oldugum noktada 5 kisi vardi benimle birlikte. millet deli gibi agliyor spawn kill yiyoruz diye. oyun cok eglenceli, gerginlik had saffada ama oyunun bu sekilde tutmasi veya ciddi anlamda oynanmasi mumkun degil bence. silahlara direk revamp gerekiyor. statlari olmali, recoilleri olmali, rangeleri olmali. eline silah alan kral olmamali, iki silahi olan oyuncu karsilastiginda oyuncununda yetenegi biraz fark etmeli. simdi ilk kim basarsa o olduruyor. armor vs. gelmeli bu kadar hizli olunmemeli ozellikle firearmlara karsi. koseyi dondugunde olmen 1 saniye aliyor adamda otomatik bir silah varsa ve oraya bakiyorsa. sniper one shot cekiyor. kombat gelistirilmeli: cover alma, taraflara lean yapma, karşı tarafın sightini engelleyecek bir şeyler eklenmeli soteye karşı smoke grenade'den, molotof a kadar herhangi görüş engelleyecek bir şeyler. oyun eglenceli ama cok odunsu. ambiyans, konsept, sesler, gerilim şahane fakat kombat tarafı tam bir rezalet. skill pointler falan gelince belki biraz değişir. yalnız şu haliyle büyük ve organize clanlar oyunu kimseye oynatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 hile hurda işi canımı sıkmadı değil amma velakin aldım oyunu gitti, 25 dolar alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mosquito said: anticheat sistemi engellemio sadece acc.u banlıo, bazı durumda otomatik ban, bazı durumda gm izleyip, öyle banlıo ama guest passler gırla olduğu için millet sallamıo NERDE GIRLA 1 HAFTADIR PASS ALAMADIM LOOOOOOOVVVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://farm8.staticflickr.com/7152/6509400997_25bb1bb4fb_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 nası bi loot almış adam ya bi bize denk gelmez böylesi :( loot central Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 vuranda nub ha bankasında bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 adamın silah sıkışından belli ztn acemi olduğu :) ama götürdü silahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Son bir, iki sayfada yazılanları okudumda... Karamsarlığa kapılmayın. Oyunda hacker sayısında ciddi bir düşüş var. Ha yok mu hacker, var tabi ama release a kadar bu sayı daha da düşecek. Ha 0 hacker kalır mı, kalmaz, biliyoruz her oyunda hacker olur. Fakat ilerde işler daha farklı olacak, private serverlar açılacak, hack çok abartırsa oralarda sadece davetlilerin girebildiği private serverlar da da oynayabiliriz. Biz DayZ de öyle yaptık, 2 ay takıldık 1 hacker bile görmedim. Ki DayZ denince akla ilk gelen kelime Hacktir. O yüzden canınızı sıkmayın, release de herşey daha farklı olacaktır. Oyunda zaten bu değil, şuan oynadığımız oyun WarZ değil. Release da uğraşacağımız tonla işimiz olacak, zombi farmlıycaz, araç bulacaz, araçları tamir edeceğiz, barınaklar kuracağız, tarla biçeceğiz vs. şuanda sadece player öldürmek ve item bulmak ile uraşıyoruz. Release başlayınca belki kimse 5 sniper dikilmek istemeyecek. Bingildakin 5 sniper olayına gelince. Herşeyin bir çözümü var. Adam binanın çatısına çıkmış ordan senimi vuruyor. Gir bir boş servera, al eline bir pompalı, adamın çıktığı yere çık, gir dolu servera, gir oyuna adamı arkasından vur, al sniperini, vur diğerlerinide, al intikimanını. Bunu sen yapmazsan bile elbet yapan çıkar, o 5 sniper orada 45dk barınamazlar. Bütüngün pusu atıyorum. Günde 8 saat ile 10 saat civarı. Akşamları 7 8 kişilik pusular atıyoruz. Hiç bir pusu öyle garanti değil, diyemem ki şuraya geç otur geleni gideni öldür, çok kebab yer. Oyunda öyle bir yer yok yani, öyle bir pusu yok. Ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 söylediğim çözüm çözüm değil alphadaki oyunun mekaniklerini abuse etmek ki zaten engelleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 5 tane sniper bi yeri koruyosa bi zahmet ustlerine kosarak adamlari oldureme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi sniper spawnları 24 saatte 1 mi ne, şu anda elinde sniper olan herkes bi yerlerden edinip dupelayarak oyuna salınan sniperlarıyla oynuyorlar çoğunlukla. Bende 1 tane awm var, en son çok sinirlendiğim için çıkartmıştım bankadan, kurşunu bitti geri koydum. Release'de wipe geleceği ve dupe falan gibi sorunları çözecekleri için o sniperları öyle köpek gezdirmeye çıkarır gibi çıkaramayacak kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 echo's compound un loot u genel olarak diğer bölgelere kıyasla çok daha iyi. 80-90% bir silah çıkıyor ve girmesi çıkması zor değil (player öğesini saymazsak). millet bunu fark etmiş olsa gerek ki hopperlar sürekli burda login loot logout yapıyor. bende dün bu durumu fark ettim. bir servera gidip pusuda bekliyor keklik gibi geliyorlar hemde dolu dolu geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Global inventory'i yeni görüyorum, nasıl sevindim anlatamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu oyunu nasıl oynuyoruz şu an? oynamak bakınmak istiyorum hazır betadayken. key mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 guesspast bulman gerek yada satın alman gerek oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 echos compound evet baya iyi dün inanılmaz loot yaptım da işte hopping camper lara öldüm yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Acilen melee için slot gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 pc kaldırmadıgından giremiyorum oyuna çöküp duruyor habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar