Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dursun kenarda değerlenir ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 isim soyisim ve nicki kaptım, ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 adsoyad ve Gangren'i aldım ben de, bilimum beta başvuruları için ideal oldu, lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bana da [email protected] dan ulasabilirsiniz, melihgökçek denedim ama kapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 lan ozgun alınmıs ya soyadad aldım bende..diğer windowslive vs onlarıda sildim komple iyi oldu dostsevgili diye mailler gelmeye başlamıstı..şimdi ben diğer windowslive hesabını kapattımya bununla üye olduğum yerlere girebilcekmiyim yine? msgsu aldım bide müstakbel okulum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yalnız calendar yine windowslive'da açılıyo :D ayarlarda da bazı yerler windowslive'a gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kulağınıza kolay mı geldi? Öyle zaten. Kaydolduğunuz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 adsoyadı aldım bende. Süper oldu bu Gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bu skydrive için resmi android uygulaması yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail adreslerimizi silebiliyor muyuz ya öyle bir şey yok tu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ben sildim ya yani silme değilde belirli bi süre dondurup tekrar oturum açmazsan otomatik siliniyo gibi bişey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ferit herhangi birinizdeyse atarım 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 olm o değil de, logout'da yönlendirdiği saifede insecure content var yükleyeyim mi ha?! diyor google. o nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kimse duymadan önce, gündüz 3 gibi gidip caner et outlook.com'u aldım, ama gmail'i kullanmaya devam edeceğim. bence hala antipatik arayüzü. live markalı her şeyi çöpe atıp yakmalı ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 zamanında live'i kaçırdım, outlook bayağı kötü alan adı olarak ya. hem uzun, hem şekilsiz. meh birleştireceklerse tam rezalet. alayım o halde pfff. çok kötüymüş ya outlook. e zaten outlook.com'a girince orada hotmail hesabımı görüyor, sonra birleştireceklerse birleştirsinler hiç uğraşamam. dünya alem o hesabı kullanıyor 15 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ad adsoyad ad.soyad aldım lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 There's a temporary problem microsoft... sen dev bi failsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çok iyi lan [email protected] aldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 isim ve nickle aldım :P zaten isim soyad istediğim an alabilirim kimse almaz :D turushan @ sleeep @ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dün konu açılır açılmaz denedim ismim alınmış. öyle ahmet mehmet de değilim. kim aldıysa ona laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 şu olay gelirse iyi olacak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 mesaj dursun burda akşam unutmiyim giriyim aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 KOCA MİKROSOFT hala mail adreslerinde noktayı (.) goz ardı edemiyor. Gmail'den feyz alsınlar biraz, millet adsoyad ve ad.soyad icin ugrasmasın bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 microsoftun online departmanı 10 senede sadece 1 kere kar etmeyi başardığı için olabilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Aldım bende, terazine abandım Gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar