delihan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 film gayet güzeldi. 2. kere izlemek filmi daha anlamlı kılar bence ama bidaha izlermiyim.. Ih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 zaman kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 filmin verdiği mesajı bazı arkadaşlarım her kandilde sms olarak atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasına girdi.. orası kesin. Filmi beğenenler olur, beğenmeyenler olur. Herkes farklı bir bakış açısıyla izler filmi. Herkes kendi filtrelerinden geçirip kendi mesajını alır. Filmin bence genel olarak vermeye çalıştığı mesajı, ki bir sürü insan anlamamış ve sormuş, filmden bir alıntı yaparak yanıtlayacağım. Anlayan anlar, anlamayan anlamaz. Yet what is any ocean but a multitude of drops? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 izledim bende ben sevmiyorum bu tarz flimleri .. anlıycak bi yanı yok benim için pek .. bi farklı boyutlara gidip konunun kaldığı yerden devam ediyo gibi olmaşı hoş olmuş genel olarak karman corman, baş ağrısı yapan bi flim benim açımdan,atmadım arsıve .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bütün sayfaları okudum da pek soru cevap, spoiler falan göremedim.. pati ahalisi açısından, üstünde az düşünülmüş gibi mi acaba? çorba ayrıca çok uğraştım sevmek için ama beceremedim ya. iyi şeyler, güzel şeyler var ama hep parça parça bölük pörçük. havada kalan hikayeler... ve bağlanmayan bir son. yani tamam farklıydı da, alışkın değiliz. tamam alışkın olmayalım.. alışkın olmadığım için zaten film olmamış diyemedim. sadece farklı ve pek tarzım değil diyip geçiyorum. biraz ağır bir darbe de olsa 6'yı da imdb'ye döşüyorum. kendinizle kıyaslamak için dipnot; bu filme [b]65/100 veren ben district9 için 95/100 verdim.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 3 saatlik zırvadan başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Eh Wachowskilerin biraz bocaladığı film bu. Kötü diyemem, ama ortalama olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Biraz once aldim filmi, ama sonra burada begenmeyenleri okudum, bakmak gelmiyor icimden simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 öyle bomboş bir film gerge, tom hanks falan hatırına izleniyor işte ama "eee yani ne oldu şimdi" diyerek kalkıyorsun başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Belese geldi en azindan, Rdio'dan Vdio hediye kuponu gelmisti, onunla aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bi kaç güzel sahne var, baş agırısı yapıyor sadece. anlamsız şeylerden anlam çıkarmayı sevenlere bire bir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 kasmadan anlamaya çalışmadan çok dikkat etmeden izledim. öyle izleyince zevkli oluyor. kasmaya da gerek yok dağda tapınakta geçen eski adamla beyaz kıyafetli kadının konuşması anlatıyor zaten filmin derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 o kadar güzel o kadar tatlı bir film ki... hele sonundaki o şarkı... gülümsedim yine adını bile görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: senko said: filmde hicbi bok yok millet abiii cok guzel mesajlar veriyor diyorlar ne mesaji veriyor lan! dedigimde bos bos bakiyorlar cunku onlar hicbisi anlamamislar cunku hicbisi yok. buraya da yazanlar olmus abiiii hayat hakkinda cokguzel mesajlar veriyor diyenler ne mesaji veriyor? Ne mesaj mı veriyor? Ne mesaj mı veriyor? Yoo dostum yoo! Bence; İnsana hemen her çağda ne verirlerse ona uyup yaşar arkasını önünü sorgulamaz, güçlüklere hemen boyun eğer, farklıdan veya farklı olmaktan korkar, kötülerden kaçar çekinir mücadele etmez vs vs Farklı hayatlardan farklı hikayeler anlatılıyor potpori misali, verilen açık bir mesaj yok, ama aslında çok pek çok! Her zaman için düşündürmeye sorgulamaya bir çağrı niteliğinde bir film, kendisi bizzat bir mesaj! Ne güzel yazmışım lan, sinema eleştirmeni gibiyim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 tepkisel bi dinginlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ha filim entel filmi olmanın çok uzağında. alttan alttan bişey hissettirmiyor bön bön söylüyor rahatsız edici hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 filim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bunu ilk izlediğimde beğenmiştim ama şimdi düşününce mal gibi filmmiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Nefret etmiştim, hala ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 neutrino said: filim lel niye dalga geçiyosun yaptığım typoyla ayıp değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar