Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laser silahları ve critical kastım, level 50'yim. her mob patlıyor ve toz oluyor. Oyun ilginç bir hal aldı :D. Yalnız oyun başında en iyi dps silahları çıktığı için hala onları kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
maalesef, oyunun en kötü yanı. oyun ilk çıktığında baraja girmeden önce save alıp sonra oynamıştım bütün dlc'leri.
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
New Vegas modlarını kolay kurma tutorialı istiyorum. Fallout Mod Manager'da Launch Fallout New Vegas / NVSE / Custom Fallout New Vegas seçenekleri var, bunlar arasındaki fark nedir? Oyunu kendi launcherından değil FMM'den mi çalıştıracağız? Project Nevada modu New Vegas Script Extender istiyormuş. Bu durumda Project Nevada'yı hangi sırayla kurmamız gerekiyor?
Ek: Fallout Mod Manager "Something bad seems to have happened" diyip çöküyor sürekli.
Mesaj tarihi:
bazi modlar genisletilmis scripting istiyor. ayri mod olarak download edip calistiriyorsun, senin modun yaninda gelmiyor. onun yoklugunda cokerdi. (cok oldu oynamayali) boyle bir sebep olabilir mi?
Mesaj tarihi:
Bahsettiğim modu nasıl kuracağımı ve çalıştıracağımı anlamadım. Fallout Mod Manager ve Script Extender istiyormuş ama karışık geldi.
Fallout Mod Manager'ın çökmesinin o dediklerime alakası yok. İnternette baktım da sanırım çok kötü ve çok sorunlu bir programmış. Gerçi o olmadan da nasıl kuracaksam modları...
Mesaj tarihi:
Mod Managerı hiç olmadı sil baştan kurmayı dene. Nexus düzenli update yapıyor onları. Aynı programı bir seneyi aşkın süredir Skyrim için kullanıyorum ve hayat kurtarıyor.

Bunun yanında yine Skyrim'de olduğu gibi iyi ve geniş modların büyük bir kısmı script extender (nwse gibi bişe) ister. Fallout nexus sitesinde gidip söz konusu şeyin adını arama kutusuna yaz, bul ve dl et. Skyrim'de skyrim script extender (skse) bir zip halinde geliyor ve zipin içindeki her şeyi oyunun kurulduğu ve exe'sinin olduğu klasöre atman gerekiyordu. New Vegas için de aynıdır diye düşünüyorum. Bundan sonra artık oyunu launcherdan değil sürekli olarak nwse içinde gelen exe'den açmalısın. Böyle yaparak nwse isteyen modların sorun çıkarmadan çalışmasını sağlıyorsun.
Mesaj tarihi:
ne diyorsun, oyunun en iyi sniper'ı energy weapon zaten.
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110501181915/fallout/images/6/6f/Gauss_rifle_icon.png
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 yilda 64 saat playtime le tum dlc lerle falan bitirdim lvl 44 olarak. barter ve explosives haric butun skiller 100 du.

explorer perkini alip her delige girip cikmadim ama 2. oynayisim olmasina ragmen 2 yil oynattirdi kendini ara sira da olsa.

rispekt obisidian
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kesinlikle olmazsa olmaz modlardan bir kaçtane yazarmısınız.
character overhaul ve willow u yükledim başka tavsiye edebileceğiniz var mıdır acep?
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...