seigen Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Laser silahları ve critical kastım, level 50'yim. her mob patlıyor ve toz oluyor. Oyun ilginç bir hal aldı :D. Yalnız oyun başında en iyi dps silahları çıktığı için hala onları kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Son patch+dlc fln olduktan sonra. OYun bitince devam edebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 maalesef, oyunun en kötü yanı. oyun ilk çıktığında baraja girmeden önce save alıp sonra oynamıştım bütün dlc'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://i.imgur.com/8z0v2Ed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ok çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Anti-Aliasing kapatınca oyun loadladığımda loading screende kalıyor öyle. Fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kapatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 AKIL+FİKİR PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tekrar basladım bu sefer full evil gidiyorum..elektrik testereli manyak seklinde..oyun hala cok cok cok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ama mükemmel degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sdfkjhsdj kesin biçtiler seni o yüzden ağlıyon böyle :D Bende steamde aldım bomba ve Melee weapons gitmeyi planlıyorum çok zevkli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 New Vegas modlarını kolay kurma tutorialı istiyorum. Fallout Mod Manager'da Launch Fallout New Vegas / NVSE / Custom Fallout New Vegas seçenekleri var, bunlar arasındaki fark nedir? Oyunu kendi launcherından değil FMM'den mi çalıştıracağız? Project Nevada modu New Vegas Script Extender istiyormuş. Bu durumda Project Nevada'yı hangi sırayla kurmamız gerekiyor? Ek: Fallout Mod Manager "Something bad seems to have happened" diyip çöküyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bazi modlar genisletilmis scripting istiyor. ayri mod olarak download edip calistiriyorsun, senin modun yaninda gelmiyor. onun yoklugunda cokerdi. (cok oldu oynamayali) boyle bir sebep olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bahsettiğim modu nasıl kuracağımı ve çalıştıracağımı anlamadım. Fallout Mod Manager ve Script Extender istiyormuş ama karışık geldi. Fallout Mod Manager'ın çökmesinin o dediklerime alakası yok. İnternette baktım da sanırım çok kötü ve çok sorunlu bir programmış. Gerçi o olmadan da nasıl kuracaksam modları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mod Managerı hiç olmadı sil baştan kurmayı dene. Nexus düzenli update yapıyor onları. Aynı programı bir seneyi aşkın süredir Skyrim için kullanıyorum ve hayat kurtarıyor. Bunun yanında yine Skyrim'de olduğu gibi iyi ve geniş modların büyük bir kısmı script extender (nwse gibi bişe) ister. Fallout nexus sitesinde gidip söz konusu şeyin adını arama kutusuna yaz, bul ve dl et. Skyrim'de skyrim script extender (skse) bir zip halinde geliyor ve zipin içindeki her şeyi oyunun kurulduğu ve exe'sinin olduğu klasöre atman gerekiyordu. New Vegas için de aynıdır diye düşünüyorum. Bundan sonra artık oyunu launcherdan değil sürekli olarak nwse içinde gelen exe'den açmalısın. Böyle yaparak nwse isteyen modların sorun çıkarmadan çalışmasını sağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 nexus un kendi manager i da var bu arada FOMM un yaptıgını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yeniden basliyim diyorum, bi trlu karar veremedim ne silah kullanacagima. energy alip pew pew gideyim bari. sniper tarzi bisey var miydi energy de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ne diyorsun, oyunun en iyi sniper'ı energy weapon zaten. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110501181915/fallout/images/6/6f/Gauss_rifle_icon.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ultimate editionla normalin farkı nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 dlc ler fln vs dahil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 evet bütün dlc'ler dahil, normalinde ayrıca satın almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Namessar said: nexus un kendi manager i da var bu arada FOMM un yaptıgını yapıyor. Nexus'unkini deniyeceğim, FOMM hakkında olumsuz yazılar okuyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 2 yilda 64 saat playtime le tum dlc lerle falan bitirdim lvl 44 olarak. barter ve explosives haric butun skiller 100 du. explorer perkini alip her delige girip cikmadim ama 2. oynayisim olmasina ragmen 2 yil oynattirdi kendini ara sira da olsa. rispekt obisidian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kesinlikle olmazsa olmaz modlardan bir kaçtane yazarmısınız. character overhaul ve willow u yükledim başka tavsiye edebileceğiniz var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 başlamış oynuyamamıştım şimdi tekrar başlıyıcam 1 kez bitiririm heralde ne oynamayı önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar