Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 eski başlık, buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hiç high levellara kadar oynamak nasip olmadı, gauss rifle çok mu kötü bana mı öyle geliyo repconndan düşen uniq pulse rifle ile daha çok iş yapıyorumn sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 selamın aleyküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 aleyküm selam din kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bu gaustan bende bir şey anlamamıştım ama gobi sniper rifle vardı o iyidi, enclave armoru bulduğun yerdeki deadclavları onla öldürmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 unique gauss rifle & max charge en iyi sniping silahı olması lazım iirc. sneak tek atıyordu dc'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 wildland traitini alınca gidiyo o unique ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 anti material rifle ezer boone u alıcan yanına bi de yakın için assault rifle tamam oldun derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ya aslında şunu düşündüm, böyle tek karakter oynadığımız oyunlarda hacking lockpicking tarzı skiller çok saçma oluyo, yani her halükarda veriyosun başta mecburiyete dönüyo bi süre sonra, başka bi çözüm geliştirilse iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 lockpickle başlıyorum genelde üstüne hacking kasıyorum kasalar filan genelde hack-lp kombine oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben ne diyorum bu ne diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yeniden oynayayım diyorum. ne açacağıma karar veremedim... melee nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben de sniper %100 crit build gideyim demiştim de patchlerle düzeltmişler heh. Neyse %46 crit buildle gideriz o da iyidir. Melee iyi ya eğlenceli. Hem melee hem unarmed git tabi, gerekli bazı perkler melee bazıları unarmed istiyor. Şurda listesi var perklerin ona göre ayarlarsın zaten http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_perks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Abi lockpicking hacking guzelde bide Bloodlinesdaki gibi ya lock pick ya hack kas yada davar gibi her yeri ara sifre bi yerde yazıyo diye oyunnar var onnar dahada sıkıcı. Fallout 2 güzedi ya alıyodun yanına Vic denen dümbüğü tamir et lan köle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ben malesef bir süre sonra arıza yapıp, eğlenceden uzaklaşıp görev bilinci ile "hard working hero" kasmaya başlıyorum. Sıkıntıdan nefes alamaz hale getirince kendimi, bi bahane bulupkapatıyor bir daha da açmıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ben bu ikisinden ve yüksek hasarlı bir enerji silahı hariç silah kullanmamıştım http://fallout.wikia.com/wiki/Gobi_Campaign_scout_rifle http://fallout.wikia.com/wiki/Ratslayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Eski topic'de kalmış. Mod tavsiyesi sevgili patidaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Modlar için çok farklı şeyler var. Görevler var, mekanlar var, gerçekçilik vs. modları var, estetik var. newvegasnexus sitesinden istediğin kategoriye göre en çok dl edilenlere bak bence. fenris said: yeniden oynayayım diyorum. ne açacağıma karar veremedim... melee nasıl? Melee oyunun başında bence silahla gitmekten çok daha kolay. Radscorpionlara falan geri gide gide acayip hasar veriliyor. Zırhsız düşmanların yanına gelebilirsen zaten bir kaç vuruş sonrasında organlarından biri sakatlanacağından atış senkronizasyonu bozuluyor. Kolay iniyorlar. Hard seviyelerde de durum bu. Vegasa doğru zırhlı tipler hasar koymaya başlayabilir. Perkler olsun, mağaralardan falan çıkan unique silahlar olsun açığını kapayacaksın. Oyunun sonundaki sniperla herkesi 5 km uzaktan vurma rahatlığı olmayacak tabi ama yine de eğlenceli bir seçim. Rahat oynanıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 valla şu oyundaki perkleri ve başlangıç stat-skill puanlarını adam gibi hesaplayıp kağıda döküp öyle karakteri açmak lazım çünkü perk hakkını yedekte tutma gibi bişi yok oyunda bu yüzden level 2de 4te falan boktan perklere vermek istemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 beğendiğin bişi yoksa stat al. lv4de zaten level up başına +skill vereni al. lv50ye kadar kafadan bi skilli maxlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 e aynen zaten karakter build yapılmadan zaten fallout oynanmaz seriden hiçbir oyun. ama yeni oyunlarda intense training ve lvl başına bir perk sayesinde çok daha esnek, eskiden böyle 1 stat'ı yanlış versen batıyordu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 new vegas'da 2 lvl'da bir perk, 3'de lvl basi... ama dlclerle lvl 50'ye cikmasi direkt OP butun skillleri 100luyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 10 luckla blackjack farmlayıp 40k para çok iyiymiş ya sgfdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ilk çıktığında bitirmiştim şimdi ultimate yükledim sindire sindire gidiyorum. Lonesome road efsaneymiş , honest heartsı sevemedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Bende yeniden başlıyorum diyorum. Dlcleri hiç oynamamıştım. Takip etmemiz gereken dlc sırası veya şu lvla gelmeden oraya girme tarzı olaylar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar