paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 For Honor Starter Edition 27 Ağustos'a kadar Steam'de bedava, alınca direkt hesaba kaydoluyor, bu tarihten sonra da oynayabiliyorsunuz yani. SINIRLI SÜRELİĞİNE, SONRASI SINIRSIZ SINIRLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 account aldıktan sonra uplaye hiç girmeden sırf steam üzerinden oynayabiliyoz mu onu söyleyin bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ALIVE GAME!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Layers of Fear - 3YAP6-FLI4V-IMPC5 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 yine biri almış bi bok yazmamış, terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 bikaç tane çok madalyalı adam var, birini bizzat tanıyorum. topiğe de üyeler. adamlar kod geldiği gibi steame çakıyor oynamayacağı oyun bile olsa, 700+ library olsun da hava atayım diye. akıl hastaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 İsteyen istediğini eklesin de. Aldım teşekkürler yazsın. Hem oyunu verene saygı, hem sonra kodu deneyecek olanlara saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Wıçır kaldıysa 1 tane de ben alabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Warhammer 40,000: Space Marine beles humbleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bu oyun yeni çıkmadı mı ya vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Orwell KN2Y5-FRTAZ-9JWG7 Warhammer 40,000: Space Marine 67A2K-4Z3F6-CGD0P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 space marine beles: https://www.humblebundle.com/store/warhammer-40000-space-marine yazilmis onceki sayfada neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 alan aldım yazsın hala öğrenemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Silphatos said: 2011 ben şu yeni çıkan inquisitor sandım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Lutfen keyleri buraya postlamayın direk öm atsın isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Darksiders II: Deathinitive Edition isteyen özel mesaj atsın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 BlackRose said: Darksiders II: Deathinitive Edition isteyen özel mesaj atsın :)-D Duruyorsa alabilirim efem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Yok artık iki kişi özel mesaj atmış tam aynı dakikada, forumun kendi sıralamasına göre daha önce olana yolladım 🍻 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 BlackRose said: Darksiders II: Deathinitive Edition isteyen özel mesaj atsın :)-D BlackRose said: Yok artık iki kişi özel mesaj atmış tam aynı dakikada, forumun kendi sıralamasına göre daha önce olana yolladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 :D:D:D Ben unutursam da hatırlat da forumun sana attığı bu kazığı bi şekilde telafi edelim :)-D Gerçi forum saniyeye göre sıralıyodur herhalde, mesaj bilgisinde sadece dakika veriyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 BlackRose said: Yok artık iki kişi özel mesaj atmış tam aynı dakikada, forumun kendi sıralamasına göre daha önce olana yolladım 🍻 veee tabi ki şansı kişi benim tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Battle Chef Brigade Little Nightmares isteyenler öm atsın. ilk gelen ömlere vercem edit: ikisi de gitti, kapış kapış... ne mezarcıymışınız arkadaşlar. yatıp kalkıp konu da bekliyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Baklava izdihaminin paticik versiyonu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar