Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elysium (2013)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

aslında gene çekimler, atmosfer vs iyi de biraz fazla tekrarı olmuş gibi district 9'ın bazı açılardan. bir de matt damon shartlo gibi taşıyamamış filmi. ama diğer bazı eleştirilere katıldım:

yani dünyayı tedavi etmek 20-30 medbay göndermek kadar kolaysa bunu paylaşmamaları için neden yok. bugün insanlar tedavi edilemiyorsa bu kaynaklar, üretim, tedavi süreci vs pahalı ve uzun olduğu için. biraz elektrik harcayarak kanser tedavi edilse böyle bir düzen oluşmaz.

bir de elysium resmen sıfır savunma, 3 kişi geldi dağıttı yani ne droid ne asker var. son dk'de 4 asker ile 2 droid cüneyt arkın filmlerindeki son dk polisi gibi geldi. saçmalandı bayağı orada.

ama neil devam etsin böyle yani daha güzel birşey çıkaracaktır illa. tarzını eski paul verhoeven'e benzetiyorum. lazımdı böyle bir adam.

Sosyal ağlarda paylaş

matt damon geldiği sırada zaten savunmadan sorumlu olan kadın gizliyordu olayı. 2. ekip ise lockdown'dan olabilir çünkü robotlar kendileri anlayıp gitmiyordu o kadın takip edip yönlendiriyordu. sistemlerin çalışmadığı ve kadının öldüğü durumda çok saçma gelmedi bana. daha detaylı işlenebilirdi tabi ama zaman meselesi de önemli. 4 saat film yapınca daha çok sövüyoruz =)

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
sagda solda 'brilliant movie' 'sci-fi masterpiece' diye ovup duruyorlardi dedim bir izliyim,

filmin basinda, stinger missile ile shuttle'i vurduklari

sahneyi gorunce direk kapadim.

koca space station yap savunmasini tek bi adama birak, oda stinger missile top lel

hadi bide elysium, mass effect ripoff resmen citadel arak olmus lel
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...