Trias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 district 9 u çeken adam bu olamaz, bu kadar kötü konu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tam bir hayal kırıklığıydı film benim için. http://srfconnect.me/teens/files/2010/07/sad-rain-cloud-dark2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Trias said: district 9 u çeken adam bu olamaz, bu kadar kötü konu görmedim. ben de bugün izledim de, aslında konu güzeldi; ama kötü çekilmiş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aslında gene çekimler, atmosfer vs iyi de biraz fazla tekrarı olmuş gibi district 9'ın bazı açılardan. bir de matt damon shartlo gibi taşıyamamış filmi. ama diğer bazı eleştirilere katıldım: yani dünyayı tedavi etmek 20-30 medbay göndermek kadar kolaysa bunu paylaşmamaları için neden yok. bugün insanlar tedavi edilemiyorsa bu kaynaklar, üretim, tedavi süreci vs pahalı ve uzun olduğu için. biraz elektrik harcayarak kanser tedavi edilse böyle bir düzen oluşmaz. bir de elysium resmen sıfır savunma, 3 kişi geldi dağıttı yani ne droid ne asker var. son dk'de 4 asker ile 2 droid cüneyt arkın filmlerindeki son dk polisi gibi geldi. saçmalandı bayağı orada. ama neil devam etsin böyle yani daha güzel birşey çıkaracaktır illa. tarzını eski paul verhoeven'e benzetiyorum. lazımdı böyle bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 3 kişi gelip girmeleri konusuna değinildi aslında. ilk kaçakları vurduklarında başkan baya sinirleniyordu. öldürmeyi pek istemiyordu o yüzden silahlı savunma sistemi fln kurdurmamış. yine de abartıydı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 df aslında ilk gemiler geldiğinde 46 kişiyi yaka paça topladılar droidler hemen çevreye yayılamadan, savunma vardı yani. burada lockdown filan oldu diye mi yetişemediler anlamadım ama gene de hiç muhafızlar filan yoktu armory'de filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 matt damon geldiği sırada zaten savunmadan sorumlu olan kadın gizliyordu olayı. 2. ekip ise lockdown'dan olabilir çünkü robotlar kendileri anlayıp gitmiyordu o kadın takip edip yönlendiriyordu. sistemlerin çalışmadığı ve kadının öldüğü durumda çok saçma gelmedi bana. daha detaylı işlenebilirdi tabi ama zaman meselesi de önemli. 4 saat film yapınca daha çok sövüyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 machine railgun fallout tactics'deki gauss minigun'ı hatırlattı lol, çok iyiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 district 9 dan sonra bu ne abi :( cekmeyeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sagda solda 'brilliant movie' 'sci-fi masterpiece' diye ovup duruyorlardi dedim bir izliyim, filmin basinda, stinger missile ile shuttle'i vurduklari sahneyi gorunce direk kapadim. koca space station yap savunmasini tek bi adama birak, oda stinger missile top lel hadi bide elysium, mass effect ripoff resmen citadel arak olmus lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 meh izlenmesede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 allahtan sinemada izlememişim. attığım her kuruşa yazık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 genel olarak beklentimin epey altında kaldı ama ekşın süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 görsel iyide , nasıl bu kadar boktan sahneler ayarlıyolar anlamıyorum o kadar para verip 80 ıq ile film çekilmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 çok dandik filmdi ya. kruger karakteri güzeldi bi tek. o elemanın district 9 daki ezik, süzük eleman rolü sonrasında bu performansı beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bence oturmamıştı şarlto oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 10 numara o adam hangi filmde görsem. holivud'un aklı varsa başrol vermeye başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 izlediğim en kötü filmlerden falan galiba dayandım bitirebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şarlto inanılmaz iyiydi bunda da. kaliteli kötü adam özlemişiz. yancıları bile iyiydi. bu adama daha çok şans verilmeli, holivud duy sesimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 holivudu kacirdi artik, yan rollerin iyi oyuncusu olur anca boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yan rollerin iyi oyuncusu olmak o kadar kötü birşey değil. christian bale olsun, batman olsun demiyorum. böyle biraz marjinal veya zorlu bir karakter varsa vericen bu adama, anadolu takımı sırtlayan yabancı topçu gibi patlar holivudda sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Cidden uzun zamandır beklenti ile bekleyip en büyük saçmalık diyebileceğim bir film çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://i.imgur.com/3n9Fu5i.jpg?1 Beklediğimden kötüydü film ama Sharlto yardırmış. Kruger'ın aksanı fln çok iyiydi. its just a flesh wound bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konu kötüydü ama yönetmen bu konuyla muhteşem bir iş çıkartmış. Aynı konuyu başkasına versinler bakayım. Yarısını yapsa yine iyi. Güzeldi bence. Eline vermişler adamın bunu yapacan diye, ne kadar eğse bükse ne etse. Süper yapmış, filmden çıkınca yönetmene bi daha hayran olduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 abi beklentilerini yükselt biraz bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar