applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 oyuna para saymadan torrentten deniyim dedim, crash delisi oldum oyuna baslayamadan sinir oldum :D tutolara baktim falan hos gibi ama nasl bilemedm suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben real madrid'le oynuyorum ilk oyunumu. senelerin tecrübesizliğini atayım diye. her maç gangnam stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ön eleme maçında 2-0 , 3-2 lik skorlarla real madridi eleyerek çeyrek finale kaldım ve kovuldum takımın başından.zico gibi oldum ya sdsdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 FM13 oyunu Steam üzerinden satın almıştım. Onu oynayacak artık zamanım olmuyor. FM13'i geri verme imkanım var mı? Steamdan support webform gibisini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ah dostum çok saf ve temizsin. Şöyle bir düşün, mağazadan aldığında oynayacak zaman bulamıyorum artık, geri iade etsem desen ne derler? Steam'in de bir mağazadan farkı yok, oyunu indirdiğin vakit kutuyu açmış oluyorsun :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 gg wp :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi siz mi beceremediniz. ben mi bir ayarı filan açıp easy mode a dönüştürdüm anlamadım. sivas ligde deli gidiyor. onun dışında sorun çıkmadı. fb ile oynuyorum. ilk şl eleme maçınca vaslui ile oynadım geçtim, Feyenord çıktı. ilk maç deplasmanda 2-2, sonraki maç içeride 6-0 kazandım geçtim. real madrid, man city, bi takım daha bi de ben gruba düştüm. Madrid ile içeride 1-1, man city ile de deplasmanda 2-4 kazandım. 1-0 dan çevirdim hem de. hani hiç pro filan da değilim FM konusunda. sizin yazıları okudukça diyorum acaba bir ayar mı vardı diye? bu arada krasiç resmen eziyor karşısına kim gelirse gelsin. adam her maç iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 zaten fb ve gs diğer türk takımlarıyla karşılaştırınca aşırı güçlü, kolay gelmesi ondandır. ama şl'de nası öyle rahat yenmişin ben de anlamadım. benim bjkyle ikinci senemde şl'de atletico madrid geldi, topun ceza sahasında falcao'yla buluşması bile yetiyo gol yememe. güçlü takımlarla çekişmeli bi mücadele bile olmuyo, anca 2.lik, 3.lük mücadelesi veriyorum. bide bi tek benim mi dikkatimi çekiyo bilmiyorum ama maç motorunda hala çok bariz buglar var. oyuncular üstlerine gelen toptan uzun süre kaçıyolar (özellikle defans oyuncusunda olunca karşı forvet çok rahat pozisyon yakalıyo). statlarla da alakalı değildir çünkü en üst takımlarda bana karşı yapıyo bu hataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Oyuncunun yaşadığı language Barrier aşmanın yolu var mı ? yoksa bunu yaşamamak için hangi özelliği yüksek olmalı. İlginçtirki bir ispanyol oyuncum yaşamıyor bunu defansdaki bir diğeri yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oyunda komik bi transfer bugı var sdjsdj. aynı adamı takasta istediğiniz kadar önerebiliyosunuz. istediğim bi futbolcuya 5 tane stoch verdim kabul ettiler ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Oyun şu an ciddi biçimde kırık durumda, buglar ve maç motoru problemleri çok can sıkıyor. Şöyle sağlam, kapsamlı bir yama ile en iyi menajerlik oyunu ünvanına yakışacak hale dönmesi de kolay olur; yeter ki üzerinde çalışılsın. Biraz zamana ihtiyacı var, tahminen yılbaşı döneminde 2. büyük ve beklenen o yama gelir. O zamana kadar FIFA 13'te Career mod ile devam edeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 moriarty said: oyunda komik bi transfer bugı var sdjsdj. aynı adamı takasta istediğiniz kadar önerebiliyosunuz. istediğim bi futbolcuya 5 tane stoch verdim kabul ettiler ahahah. Nası ya? Ahahahahaha:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 diyelim ki stocha teklif geldi. negotiation ekranı açıldığı zaman, yanlışlıkla satılıklarlar listesinde gosteiryo takas penceresinde. sonra istediğin kadar stoch ver, başka futbolcu ver ahahaha edit: ekşiye düşmüş asdafsa http://img442.imageshack.us/img442/2267/5xmakyz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Büyük takımlarla oynamayı hiç sevmiyorum ama oyun oturana kadar patch falan mecbur büyük takımlarla oynucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 AHAHAHA o nasıl bug lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 15 tane vermiş mehmeti bi tane batalla almış ahahaha zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Patch cikmadan bulasmam fm ye, her sene ayni olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yıllardır arpa boyu yol gidemediler beceremiyolarsa bıraksınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 2 ye 1 pozisyonda stoch pas atacakken sow bi anda ilerlemeyi kesiyor abi deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 resmen harika oynuyor takımım. şl gruplarda real madrid ile 10ar puanla 1-2 yiz. 3. man city. 4. de başka bi takım işte. ligde 1. sıradayım. moraller iyi, sakatlıklar çok yok, cezalar yok. gençlerden salih, recep bi de bi sol bek var 18 yaş altında. şl de oynattım sırıtmadılar resmen. bende neden böyle abi sizde o kadar feciyse? hayır bi de bildiğin fm noobuyum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ben 20-25 şut çekiyorum adamlar 2 şut çekiyo kalecileri yıldızlaşıyo 1-0 yeniliyorm bide sürekli böyle denk geliyo yıllardır aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şlden bende 1. çıktım manuyu ve reali yendim falan ama benim derdim o değil, bir maçta korner atıyoruö krasiç kornerden gelen topa vurdu kendi kalemizi doğru sonra koşmayı bıraktı durdu yerinde arkadan gelen adam geldi aldı topu gol attı efendim başka bir maçta kuyt aldı topu sağ kanatta rakip kalenin oradan bizim aut çizgisine kadar koştu böyle saçmalıklar gören varmı başka bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Bende de 1-2 defa stoch karsı ceza sahasından dehşet hızlı sekilde bizim kaleye sürdü topu ama gol yenedim o pozisyonlarda. Bug degil bence bunlar. Oyuncuların mac icinde sacmalamalarini düzgün anlatamamışlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 AscAnsio said: Oyun şu an ciddi biçimde kırık durumda, buglar ve maç motoru problemleri çok can sıkıyor. Şöyle sağlam, kapsamlı bir yama ile en iyi menajerlik oyunu ünvanına yakışacak hale dönmesi de kolay olur; yeter ki üzerinde çalışılsın. Biraz zamana ihtiyacı var, tahminen yılbaşı döneminde 2. büyük ve beklenen o yama gelir. O zamana kadar FIFA 13'te Career mod ile devam edeceğim... topic açıldığında "boşuna para vermeyin şu oyuna" diyince kızmıştı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çok bug var. rakip oyuncu kendi sahasından benim ceza sahama kadar kayarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar