Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Yok yani bir oyun 20 (yirmi) senede nasil oturmaz yahu? Hadi 3dmotorunu gelistiriyosun anladik ama bu regen anormalligi, fiyat sacmaliklari, antreman ve koclarin etkisizligi etc etc bin tane sey var be kardesim, insaf yani yirmi sene yahu! Her sene eski oyunu cope atip yeniden temiz sayfa mi kasiyor yetolar nedir yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben dediklerinizle niye karşılaşmadım onu anlamadım ? Antreman sistemini gayet iyi oturttum bir sıkıntı yok. koçlar etkili, gözlemciler öyle. Maç motorunda bir sıkıntı yok. Sakatlıklar anormal degil. Benimde tek sıkıntım salak türkçe çeviri. Ki bu oyunu cm den beri oynayan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yok yani bir oyun 20 (yirmi) senede nasil oturmaz yahu? Hadi 3dmotorunu gelistiriyosun anladik ama bu regen anormalligi, fiyat sacmaliklari, antreman ve koclarin etkisizligi etc etc bin tane sey var be kardesim, insaf yani yirmi sene yahu! Her sene eski oyunu cope atip yeniden temiz sayfa mi kasiyor yetolar nedir yani lol Motoru her seferinde baştan mı yazıyorlar ne yapıyorlarsa bir öncekinde oturttukları sistem bi bakıyosun yeni oyunda yine saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 özellikle forvetlerin kaleye gitmek-şut çekmek gibi şansları varken inatla çizgiye kadar inip kaleye çizgi üzerinden gitmelerini ve inatla direğe vurup auta atmalarını kim yazdıysa allah milyon kere belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bana olmuyo o. burak yılmazın özelliğidir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sow,krasic,stoch,caner ve kuyttan herhalde 3 sezonda 30 kere izledim pozisyonu.unutmazsam kaydederim bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şu direk olayı taktıkledemi alakalı bilmiyorum ama kim ayarladıysa bizim heyecanlanacagımızı düşünmüş garibim yzk. Birde şu cok var bende . Mesela oyuncu şut cekiyor,direğe çarpıyor.çarptıktan sonra tüm oyuncular donuyor bir anda topun taca gideceğinden haberleri var sanki. Üstelik hayatınızda kaç kere gördünüz direkten taç ? 1 sezonda 10 kere yaşadım. Salak salak goller yiyorsun ne biliyim defansında ki adam topu bırakıyor ya da 2 oyuncun topa koşarken ikisi birden duruyor sanki aralarında anlaşmazlık olmuş gibi rakip kapıyor ondan sonra arkasından koşmaya başlıyorlar. lol Bir kerede kaleci koştu koştu çektiğim şutu cezasahası dışında tuttu sanki hızını alamamış gibiydi ama ahah mecbur çıktı garibim. Hiçbirşey olmamış gibi dikti sonra ehe Maç motorunun tek olumlu yanı (Key) de izliyorsanız maçı fark etmissinizdir ki kritik anlarda önceden kestirilmesi zorlaşmış kimin saldırdığının. Ne bileyim Örneğin eski oyunda kritik sahne başladıgı anda kaleci ile karşı karşıyaysa oyuncu tamam garanti palavra atak diyordum ya kaleci kurtaracak ya da aut a gidicek o top. %100 de o 2 sinden biri olurdu. Bunun gibi ezberlemiştim artık neyin gol olup olmayacagını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Liebe said: özellikle forvetlerin kaleye gitmek-şut çekmek gibi şansları varken inatla çizgiye kadar inip kaleye çizgi üzerinden gitmelerini ve inatla direğe vurup auta atmalarını kim yazdıysa allah milyon kere belasını versin. aynısı sürekli bana da oluyor. bütün hızlı ve teknik hücum oyuncuları yapıyor bunu. bir de topla kaleye giriyorlar, o çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Birde bizim kalecilerin oyuna katkısı 0 Neuer kalede kaleye gelen şutların yarısı gol olmucak yerlerden 2 senede adam akıllı kurtarış yaptığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bende bjk dacenk var kalede mucizevi işler yapıyor :) yalnız siz söyleyince dikkat ettim sıfıra grip şut çekme hakikaten fazlaymış. defanstaki o ani durmalar filan da dikkatimi çekti siz yazınca. hemenyamasınlar bari de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben de kadromda böyle regenler belirsin istiyorum ya. tamamen şans mı yoksa alt yapı bilmemneleriyle de alakalı mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Abi bunun gibi regenler yüzünden FM serisi 5-6 yıldan sonra bütün zevkini kaybettiriyo. ilk 11 regen ve 23 yaş ortalamasına sahip fakat dünya karmasına denk geliyor. Peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ofsporla oynayıp ilk sezon kovulmayana benden bi dürüm. ps. hiç bi şekilde hiç bişey için load etmek yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Sıkıntıdan, daha doğrusu sırf achievementlar için yeni sezon açtım GS ile. Large database üzerine 13 ülke ile (5 tanesi playable, kalanları view only) ve kıtalardan çeşitli oyuncu ekleme konfigürasyonuyla oldukça geniş bir veritabanında oynuyorum. Bu sefer oyunun çok homurdandığım hatalarına değil direkt oyun ve GS performansına bağlayacağım. İki tane transfer yaptım sadece, bir Jem Karacan'ı aldım ortasahada dayanıklı adam olsun, alternatif olsun diye, bir de güney amerikayı o kadar boşuna mı ekledik database'e diye bakınırken Ademilson diye genç ve özellikleri bayağı iyi bir adam gördüm o. Takımda forvete gerek yok ama adam 18 yaşında, bi de minimum release clause vardı dayanamadım aldım. İyi ki de almışım. İlk günden 3-4 tane iyi antrenör aldım takıma, sezon sonu gelsin eldeki çer çöpleri atayım birkaç tane daha alacağım. Elvir Boliç iyi antrenör, aklınızda olsun. Özellikle scout kadrosu çer çöp ve çok para alan adamlarla dolu GS'nin. Kadrodan Ceyhun, G.Zan, Yekta, Riera ve Baros'u göndermeye çalıştım, ama hiçbirine talipli çıkmadı. Bir tane de U19 milliden ucuz adam için anlaştım, devre arasında gelecek. Serdar Aziz için 20 milyon Euro'ya kadar çıktım yan ödemelerle ama kabul etmedi Bursa. Ben de aklını çelmeye çalışıyorum, bakalım. 4-4-2 oynatıyorum. Defansta Ujfa ve Semih'le başladım, ama Dany defansif özellikleri çok iyi olmamasına rağmen çok iyi performans gösterince Ujfa'yı kesti. Cris ise çok hantal, denemeyin bile. Sol kanatta Amrabat oldukça iyi performans gösteriyor (ML winger), sağda Hamit (wide mitfielder) bayağı dökülüyor, ama alternatifim de pek yok, Aydın'ı arada kullanıyorum. Semih Kaya tanrılaşmış, adam 8'in üzerinde performans gösteriyor ortalamada. Hele bazı maçlar Semih 9 Dany 8.5'la oynuyorlar, değme keyfime. Hakan Balta gerçekteki gibi takımın zayıf halkası, ama Riera maalesef gerçekteki gibi sol beke monte edilemiyor. Ortasahayı Selçuk (Adv. Playmaker) + Melo (Ball Winnig MF) ya da Selçuk + Jem Karacan (BoxToBox) olarak kuruyorum, arada bir Selçuk'u dinlendirip Emre Çolak'a aynı rolle şans veriyorum (Emre 90 dk'yı kaldıramıyor, ama sonradan girdiği her oyunda çok iyi oynuyor). GS genel olarak bayağı güçlü olmuş. Şu ana kadar sadece bir hazırlık maçında 2-0 isimsiz bir takıma yenildim, onun dışında ligde devre arasına yaklaşılırken hiçbir kulvarda yenilgi yüzü görmedim. Yenilgiye en çok yaklaştığım 2 maç 1-1 biten ve penaltılarla aldığım FB ile süper kupa finali (son 25 dk'yı ben son 10 dk'yı da onlar 10ar kişi tamamladık Hakan Balta ve Caner'in kırmızı kartlarıyla) ve son 7 dakikada 3-2 geriden çevirip 4-3 kazandığım (ve sezon başından beri tutuk olan Burak'ın kendine geldiği) Sivas maçlarıydı. Şampiyonlar liginde ise Chelsea, Zenit ve Celtic gibi zorlu bir gruba düştüm, 2 maç geride kaldı. Zenit'le kendi evimde 0-0 berabere kaldım (maç çok ortada geçti ama bastıramadım Falcao korkusundan), Chelsea'yı ise sürpriz şekilde deplasmanda 3-1 yendim (aslında adamlar oynadı resmen ama Ramirez ve Torres dünyaları kaçırdılar. Bir de Mata, Ramirez ve Kelly'i oyuna devam edebilecek düzeyde sakatlayarak adamların performansı düşürdüm. Torres tam Torres olmuş, kaçırdıklarının haddi hesabı yok.) Korkunç bir performansla gidiyorum yani Defansı pek beceremiyorum, gol yemediğim maç az, özellikle ortasaha-defans arası çok boş kalıyor, bayağı pozisyon veriyorum ama Muslera inanılmaz işler yapıyor sağolsun. Yalnız Semih inanılmaz bir adam. İsterseniz Barça'yla oynayın yine gidip alın bu adamı. Hem her maç 8-9 oynuyor, hem de adam inanılmaz özgüvenli, her maç rahat ve güvenli oynuyor, daha stres yaptığını görmedim. Ademilson bayağı iyi çıktı, geleceğe yatırım diye aldım, daha ilk iki maçta 2şer gol attı, sonra 2-3 maç dökülse de Elmander'e dönüp yedeğe çekince tekrar toparladı gibi. Adam çok iyi de istikrarsız gibi gözüküyor, onu da oturtursam tamamdır. Bi de genel olarak oyun tarzınızdan çok şaşmayın. Genelde atak oynuyorsanız "aman Real geldi karşıma dur kontratağa çekileyim ya da defansif oynayayım" derseniz iteliyorlar 2 tane anında. Kendi oyununuz hep daha iyi. Hatta zorlu maçlarda 1-0 falan galipken aman skoru koruyayım diye defansa çekilirseniz yine ittiriyorlar bi tane. En azından benim 3 oyunumda da gördüğüm bu oldu. Ha bi de Melo çok şirin olmuş, 2 maçtan birinde agresifleşiyor adam. Daha oyunun ilk günü takımla toplantıda Melo kaptanlığı ele geçirmeye çalıştı "Tüm takım adına hoşgeldin diyorum" diyip altta (Addressing Sabri Sarıoğlu) diye not çıkardı ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Nedense ayni gruba düşüyot GS hep zenit var.Elmander yerine Admilson baya iyi oluyor bırakma elemanı, Samed Yesili al yanına poacher burak yılmazdan çok daha iyi oluyor kaldı ki Burak harikalar yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ayrıca kanatlara da sercan sararer ve töre alınmalı gs'de. amrabatı 10m gibi bi şeyden okutum direk bunlara yöneldim. full türk kadroyla (MÖSLERÖ HORİÇ) milan'ı falan dövüyorum fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Sercan Sararer'in özellikleri çok beğenmedim, o yüzden almadım 6M gibi bir paraya alabilecekken, devre arasında ya da sezon sonu alırım belki. Gökhan Töre artisi bu sene gelmem ben GS'ye dedi, sezon sonu bir denerim. Ama esas isteğim Arda'yı almak geri. O da hiç gelmem diyor. Samed Yeşil'i benim scoutlar beğenmedi "yaani al ama yedek olur anca bundan, o da gelişirse" dediler. O yüzden çok yönelmedim, biraz gelişsin tekrar bakarım. Türk oyuncular feci şımarık ama transferde. Yedek Türk defans olarak Kemal Tokak'ı alayım dedim sezon başında, adam kulübünden 275K para alıyo senede, bende hem key player olacam dedi hem de 1.2M € istedi, yetmedi bi de milli olursam 1.800e çıkar diyor. Hadi len dedim, zaten "en fazla rotasyon olursun" dediğim anda sözleşmeyi reddetti. First team'e bile burun kıvırıyo hazretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bi arkadaşım almış arda'yı 1m bile verme, beleşe bile oynatma gelirse bile iki adım koşmaktan aciz falan diyo. kanatta denemiş ama sadece, göbekte belki iş yapar bilemedim. ayrıca sararer'in özellikleri op değil ama geldiği sezon ve bi sonraki sezon asist kralı oldu bende. büyük maç küçük maç ayrımı da yapmıyo, koyuyosun koşuyo koyuyosun atıyo. töreyle karıştırmışım sanırım asist krallığı olayını, istatistikleri şöyle; yine edit: her yıl ortalama 20-25 asist yapmış adam, sadece lig görünüyomuş attığım ss'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Arda GS'de nasıl olur bilemedim de şu an Atletico'da harikalar yaratıyo bende, her ay ya ayın futbolcusu oluyo ya süper gol attı falan haberleri geliyor. Daha ilk sezon. Ben de alırsam kanatta oynatmayı düşünüyordum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi takım evinde 4-0 5-0 (hatta steua'ya 7 attım gol yemedim) akarken, deplasmanda ne bileyim bi çaykur rizespor'a penaltı dışında gol atamıyo. pozisyona bile giremiyo nerdeyse. geçtiğim sezonlarda yoktu bu. yeni bi forvet alıp monte ettim direk ilk 11'e, uğursuz mu geldi nedir? ya da bi taktiği mi var bi şeyi mi yanlış yapıyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Rewendor said: Sıkıntıdan, daha doğrusu sırf achievementlar için yeni sezon açtım GS ile. Large database üzerine 13 ülke ile (5 tanesi playable, kalanları view only) ve kıtalardan çeşitli oyuncu ekleme konfigürasyonuyla oldukça geniş bir veritabanında oynuyorum. Bu sefer oyunun çok homurdandığım hatalarına değil direkt oyun ve GS performansına bağlayacağım. İki tane transfer yaptım sadece, bir Jem Karacan'ı aldım ortasahada dayanıklı adam olsun, alternatif olsun diye, bir de güney amerikayı o kadar boşuna mı ekledik database'e diye bakınırken Ademilson diye genç ve özellikleri bayağı iyi bir adam gördüm o. Takımda forvete gerek yok ama adam 18 yaşında, bi de minimum release clause vardı dayanamadım aldım. İyi ki de almışım. İlk günden 3-4 tane iyi antrenör aldım takıma, sezon sonu gelsin eldeki çer çöpleri atayım birkaç tane daha alacağım. Elvir Boliç iyi antrenör, aklınızda olsun. Özellikle scout kadrosu çer çöp ve çok para alan adamlarla dolu GS'nin. Kadrodan Ceyhun, G.Zan, Yekta, Riera ve Baros'u göndermeye çalıştım, ama hiçbirine talipli çıkmadı. Bir tane de U19 milliden ucuz adam için anlaştım, devre arasında gelecek. Serdar Aziz için 20 milyon Euro'ya kadar çıktım yan ödemelerle ama kabul etmedi Bursa. Ben de aklını çelmeye çalışıyorum, bakalım. 4-4-2 oynatıyorum. Defansta Ujfa ve Semih'le başladım, ama Dany defansif özellikleri çok iyi olmamasına rağmen çok iyi performans gösterince Ujfa'yı kesti. Cris ise çok hantal, denemeyin bile. Sol kanatta Amrabat oldukça iyi performans gösteriyor (ML winger), sağda Hamit (wide mitfielder) bayağı dökülüyor, ama alternatifim de pek yok, Aydın'ı arada kullanıyorum. Semih Kaya tanrılaşmış, adam 8'in üzerinde performans gösteriyor ortalamada. Hele bazı maçlar Semih 9 Dany 8.5'la oynuyorlar, değme keyfime. Hakan Balta gerçekteki gibi takımın zayıf halkası, ama Riera maalesef gerçekteki gibi sol beke monte edilemiyor. Ortasahayı Selçuk (Adv. Playmaker) + Melo (Ball Winnig MF) ya da Selçuk + Jem Karacan (BoxToBox) olarak kuruyorum, arada bir Selçuk'u dinlendirip Emre Çolak'a aynı rolle şans veriyorum (Emre 90 dk'yı kaldıramıyor, ama sonradan girdiği her oyunda çok iyi oynuyor). GS genel olarak bayağı güçlü olmuş. Şu ana kadar sadece bir hazırlık maçında 2-0 isimsiz bir takıma yenildim, onun dışında ligde devre arasına yaklaşılırken hiçbir kulvarda yenilgi yüzü görmedim. Yenilgiye en çok yaklaştığım 2 maç 1-1 biten ve penaltılarla aldığım FB ile süper kupa finali (son 25 dk'yı ben son 10 dk'yı da onlar 10ar kişi tamamladık Hakan Balta ve Caner'in kırmızı kartlarıyla) ve son 7 dakikada 3-2 geriden çevirip 4-3 kazandığım (ve sezon başından beri tutuk olan Burak'ın kendine geldiği) Sivas maçlarıydı. Şampiyonlar liginde ise Chelsea, Zenit ve Celtic gibi zorlu bir gruba düştüm, 2 maç geride kaldı. Zenit'le kendi evimde 0-0 berabere kaldım (maç çok ortada geçti ama bastıramadım Falcao korkusundan), Chelsea'yı ise sürpriz şekilde deplasmanda 3-1 yendim (aslında adamlar oynadı resmen ama Ramirez ve Torres dünyaları kaçırdılar. Bir de Mata, Ramirez ve Kelly'i oyuna devam edebilecek düzeyde sakatlayarak adamların performansı düşürdüm. Torres tam Torres olmuş, kaçırdıklarının haddi hesabı yok.) Korkunç bir performansla gidiyorum yani Defansı pek beceremiyorum, gol yemediğim maç az, özellikle ortasaha-defans arası çok boş kalıyor, bayağı pozisyon veriyorum ama Muslera inanılmaz işler yapıyor sağolsun. Yalnız Semih inanılmaz bir adam. İsterseniz Barça'yla oynayın yine gidip alın bu adamı. Hem her maç 8-9 oynuyor, hem de adam inanılmaz özgüvenli, her maç rahat ve güvenli oynuyor, daha stres yaptığını görmedim. Ademilson bayağı iyi çıktı, geleceğe yatırım diye aldım, daha ilk iki maçta 2şer gol attı, sonra 2-3 maç dökülse de Elmander'e dönüp yedeğe çekince tekrar toparladı gibi. Adam çok iyi de istikrarsız gibi gözüküyor, onu da oturtursam tamamdır. Bi de genel olarak oyun tarzınızdan çok şaşmayın. Genelde atak oynuyorsanız "aman Real geldi karşıma dur kontratağa çekileyim ya da defansif oynayayım" derseniz iteliyorlar 2 tane anında. Kendi oyununuz hep daha iyi. Hatta zorlu maçlarda 1-0 falan galipken aman skoru koruyayım diye defansa çekilirseniz yine ittiriyorlar bi tane. En azından benim 3 oyunumda da gördüğüm bu oldu. Ha bi de Melo çok şirin olmuş, 2 maçtan birinde agresifleşiyor adam. Daha oyunun ilk günü takımla toplantıda Melo kaptanlığı ele geçirmeye çalıştı "Tüm takım adına hoşgeldin diyorum" diyip altta (Addressing Sabri Sarıoğlu) diye not çıkardı ehaha. ademilson benim değişilmezim ya 20 yaşında getirttim ben onu, 2 sene romaya kiraladım adam harikalar yarattı. 22 yaşından itibaren sowu kesmeye başladım takımdan harika oynamasına rağmen sırf ademilson gelişsin diye, şu an 24 yaşında sanırım istatistiklerini ofise gidince koyarım save dosyam ofiste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ademilson iyi de, biraz dengesiz. Bazı maçlarda çok iyi, bazı maçlarda hiç yok, tribünden izler gibi maçı izliyor. Devre arasında 12M Euro'ya Serdar Aziz'i çektim, bir de sözleşmesi biten oyunculara saldırdım, defansa Boccaretti diye sağlam bir adam geliyor sezon sonunda (sol bek de oynaması ekstradan özelliği, gerçi statleri sol beke göre hiç değil), forvete de takviye gerekmemesine rağmen scoutların yoğun ısrarı ve tüm scoutların 4.5 yıldız vermesi sonucu Destro'yu getirtiyorum. Önümüzdeki sezon yedeğe düşecek gibi Adem, belki kiralarım birine. İkinci yarıya kötü başladım, ilk maçtan Anteple ve Sivas'la berabere kalıp ardından Trabzon'a yenildim sezon boyu ilk yenilgim oldu ligde. Puan farkı çok diye çok önemsemiyorum da takımda bir kötüye gidiş var. Selçuk yeni sözleşme istedi, menajeri öküz gibi pay isteyince hadi lan dedim, o zamandan beri bir tutuk oynuyor. Allahtan Mersin İdman Yurdu ve gruptaki Eses maçlarını kazandık da takım biraz moral depoladı. Üst turda CL'de Bayern geldi, ilk maçı 3-2 deplasmanda kaybettim. Hakan Balta 2 gol yedirdi. İkinci maçın arifesinde oynamaya korkup kapattım oyunu ehah, 1-0 kazansam tur bende de, yenilecem gibi bi his var. Oyun motoru hala çok kötü ama, bir sürü hatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 BAL'dan aldığım Marmaris BLD spor ile; 8 Türkiye Kupası, 7 Türkiye Süper Kupası , 4 Avrupa Ligi , 4 Türkiye Ligi Şampiyonluğu , 3 Şampiyonlar Ligi, 6 Avrupa Süper Kupası, 1 Kıtalararası Klüpler Kupası'nı kazandım. Bunların hepsi sadece ''kendi üretimim'' olan 4 adet wonderkit ile başardım. asdasdda iyi ki varsın FMRTE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 wonderkit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 paket halinde geliyolar tita jaba wederson bibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar