Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Dün akşam saat 9.30 gibi pendikte sahile indim paten kaymak için.Sahil zebellah gibi kalabalık mangalcılar çevirmişler sahili nefes almak mümkün değil yeminler olsun eve geldiğimde üstüm is kokuyordu.Neyse paten kayarken sahilde o kalabalığın içinde biri motor kullanıyordu hızlı biçimde birde korna çalıyordu insanlar çekilsin diye sanki yol onunmuş gibi =) Böyle 10 dakika içinde 3 tane daha motor kullanan -ve bunlardan biri arkasında babası otururken belki 10 yaşında olan bir veletti , görünce dayanamadım artık polisi arayayım dedim.Saat 10u çeyrek geçiyordu belki ilk aramamda 5 dk.ya yakın operatörlerimiz doludur mesajını dinledim.Herhalde bir sorun oldu deyip kapatıp bi daha aradım bunda da 2 dakika falan bekleyince artık çıldırıp kapadım. Ben anlamadım şimdi evime hırsız girse, biri birini kesiyo olsa mahallede vs. vs. ben polisi arayıp haber veremeyecek miyim?Polis imdat hattına ulaşamadıktan sonra bu ülkede kendi güvenliğimizi kendimiz mi sağlamamız gerekiyor nasıl olucak bu işler ben anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben geçen sene alt kattan acaip sesler geldiğinde hırsız diye düşündüm polisi aradım açmadı 3-4 kere. Açıncada bakarız makarız dediler gelmediler. Polise işin düşerse muhtemelen ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 arasaydın tersaneden adamları toplayıp gelir eline verirdik motorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dua et gelip seni dövmemişler daha ne istiyorsun polisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 call back assist uygulaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 olm siz hala güvenlik güçlerine, kolluk kuvvetlerine güveniyor musunuz ciddi ciddi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dövülmesi gereken o kadar insan varken polisin dövülmemesi gereken insanları dövmesi ne kadar kötüdür ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bir gün çok fena kalıcam kaldırımda motor kullanan birine, adamlar yoldan gitmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 geçen ben de bizim mahallede bi kavgadan ötürü aradım 3. de ulaşabildim. gerçi daha önce 2 kere arayıp ulaşabilmiştim şak diye. Var herhalde bu aralar bir sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Pipet said: call back assist uygulaması lazım kutulu yazdıktan sonra bu geldi aklıma aslında.vericen parayı çağırıcan adamları çözücekler olayı anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 biz izmirde hiç böyle sorunlar yaşamıyoruz. hatta biz çaldırıyoruz polis geri arıyor. bizde numara da 911 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Foseydonu çağırcan. http://3.bp.blogspot.com/-w3Hs__0klG8/Tw8xF5C6OsI/AAAAAAAABGw/RwAsirtN-ws/s1600/foseydon1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 parasıyla özel hastaneye gidersin; sskymiş devletmiş işin olmaz. parasını verir kapına güvenlikçi alırsın hatta işi özel güvenlik boyutuna getirir, 155 yerine 444ü ararsın olay anında onlar intikal eder; devletmiş kolluk kuvvetleriymiş umrunda olmaz. parasıyla elektrik ve suyu özel firmalardan alıyorsun zaten, devletle vergiyle işin yok. parasını verip otobanı kullanıyorsun, köprüden geçiyorsun. evinin önündeki yola park etmek için bile özel firmaya para ödüyorsun. devlete ne hacet? hukuki sorunların için danışmanlık firmaları var, verirsin parasono ve vekaletnameni onlar ilgilenir. Celpmiş, hukukmuş, egemenlik milletinmiş falan boş işler. parasını öder emekliliğini özel firmaya yaptırısın, devlete ne zaman emekli olacam diye sormazsın. paran varsa devlete gerek yok, çok paran varsa da devlet senin gibi bir varlık (entity) oluyor zaten o zaman işin boyutları değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Liebe said: Ben anlamadım şimdi evime hırsız girse, biri birini kesiyo olsa mahallede vs. vs. ben polisi arayıp haber veremeyecek miyim?Polis imdat hattına ulaşamadıktan sonra bu ülkede kendi güvenliğimizi kendimiz mi sağlamamız gerekiyor nasıl olucak bu işler ben anlamadım... Maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 2-3 yıl önce sokakta millet birbirini öldürmeye çalışıyordu resmen polisi aradım, 20 dakka falan geçti açtı biri anlattım durumu, 30 dakika sonra falan da bi ekip arabası geçti sokaktan. Doğal olarak o arada olan olmuştu tabi, adamın biri yerde hareketsiz yatıyordu onun için de ambulansı aramıştık. ambulans daha gelmeden, bi 30 dakka sonra o adam da ayıldı sendeleye sendeleye gitti. burası türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 2 sene önce falan sokata sabah karşı 4-5 gibi alakasız bir tip gördüm kıllandım hırsızdır diye, 155i aradım 2-3 dakika sonra sokaktan 3 polis aracı konvoy halinde geçti. Teşekkürler Bursa/Çekirge Polis Karakolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bir kez Suadiye'de apartman'da bir tartışma yaşanıyordu üst katta. Polisi çağırdım 5 dk sonra geldi 3 ekip arabası. Bir kez de bir köpek havlaması geliyordu yan taraftaki otopark'tan, yavru bir köpek olduğu belli ama otopark bahçesi özel arazi içeri giremiyoruz. Aradım polisi onlar geldiler hemen (2-3 dk içinde) yavru köpeği bulduk besledik falan beraber.. Polis kelimesinden ciddi anlamda nefret eden biri olarak iki kere işim düştü ikisinde de ciddi anlamda saygı duydum. Sanırım semt semt değişiyor verilen hizmet ya da ben çok şanslıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben de bir gece uyurken, sabaha karşı "hırsız vaarr" çığlıyıla irkildim, 5 dk mesafedeki polis 1 saatte geldi, yoksa suç üstü yapması işten bile değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hayati risk olan olaylarda polis daha geç geliyor. öyle bıçak çekme falan görürseniz erasmuslular havuza atladı deyin 2 saniyede bitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 patenle ufak bir sprint atıp, motorun totosuna tutunsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Solozzo said: Bir kez Suadiye'de apartman'da bir tartışma yaşanıyordu üst katta. Polisi çağırdım 5 dk sonra geldi 3 ekip arabası. Bir kez de bir köpek havlaması geliyordu yan taraftaki otopark'tan, yavru bir köpek olduğu belli ama otopark bahçesi özel arazi içeri giremiyoruz. Aradım polisi onlar geldiler hemen (2-3 dk içinde) yavru köpeği bulduk besledik falan beraber.. Polis kelimesinden ciddi anlamda nefret eden biri olarak iki kere işim düştü ikisinde de ciddi anlamda saygı duydum. Sanırım semt semt değişiyor verilen hizmet ya da ben çok şanslıydım. Polisin gelme hızına bir şey demiyorum da ulaşamamak bir garip geldi bana =) Black_Hand said: patenle ufak bir sprint atıp, motorun totosuna tutunsaydın. videoya çekmeye çalıştım flaşı kapalıymış net çıkmadı bebe kullanırken.arkasından yetişmeye çalıştım ama o kadar yardıra yardıra gidemiyorum birazcık daha vakit lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 o kaldırımda motor kullananların hepsinin ırzına geçilsin. bana da bir kere müzik dinlerken arkadan defalarca korna çalıp yanımdan geçerken de el kol yapan bir motorcu olmuştu, kaldırımda yürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ai hepiniz no lifersiniz, polis tanima kulturunuz yok taniyorum diyeninizde tatava 155 33 ceviriceksiniz Cika operatore " sahilde dabe plani yapan pasalar var mangal basinda" diyorsunuz, ozel yekili savci ile 10dk da haber muhabirlwri ile beraber orada oluyorlar Ha cok tantanali olmasin ama cabuk olsunmu diyorsunz? Sol goruslu Fen edebiyat / hukuk ogrencileri var burda, sivas aydinlansin, parasiz egitim filan diyorlar diyorsunuz 5 dakikada cevik kuvvet ayaginizda Polisin gorevi asayisi degil rejimi korumak bu ulkede cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Viktor said: Sol goruslu Fen edebiyat / hukuk ogrencileri var burda, sivas aydinlansin, parasiz egitim filan diyorlar diyorsunuz 5 dakikada cevik kuvvet ayaginizda ahhahaha bu arada 118 55 i aramanız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 O değilde bende bostancıda oturuyorum.Tuzla-Bostancı arası sahil kısmı rezalet.Mangal yapımının yasaklanması gerekiyor.Sahil mangal yapma yeri değil ki kendi aileme dahil bunu anlatamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar