_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/cache/153115__468x_sword-art-online-cyber-sex-anime-10-070.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tentaclelar çıkmasın da bi yerlerden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 death note ve naruto'dan sonra (bi de film serisi olarak kara no kyokai izlemistim) izledigim 3. anime.. baya sardı ya bi çırpıda izledim 10 bölümü sdfs.. naruto'nun çok dandik oldugunu gördüm böylece.. 20 bölümde 1 dakika geçiyor resmen narutoda:S bu cok iyi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Evlenip alt kasacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Çocukları olursa npc mi olacak ? Merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qjJ6Edz5yjQ#t=135s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 10 İlk başlardaki combat bayağı güzeldi, daha fazla pvp görsek keşke. Guild leader bayağı imba olmuş, nerf lazım, ışık hızında blok koydu resmen. Unique skilli tek kişinin Kirito olmaması daha iyi ama, biraz burnu sürtülsün yola gelsin eheh. Guild entrikası kısmı da hoş olmuş, mesela şu pk guildiyle kapışsalar, guild vs guild savaşları izlesek filan çok güzel olurdu. Sonunda Asuna krize girince eli hepten gitti sandım, iyileşince düzelmiş neyseki. Sonları da biraz bayıktı ama çok tatlıydı. Asuna aşırı sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Devamı gelir umarım. ALfheim Online, Gun Gale Online, UnderWorld filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 animenin ilk yarısı sao ikinci yarısı alo değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 SAO bitiyor ama filler filan koyarlar belki, hiç bilmiyorum. Açıklama yaptılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ren said: ayrıca 10da guild lideri nasıl bir trick yaptı vsde? time slow effectli skill mi adamda? yine belirtmeden geçemicem asuna <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 üstteki spoiler'ı geçen sayfada verdim. çok feci spoiler AÇMAYIN BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi........... nedanko duy sesimi. mesajına cevap var derken gelen pm spoiler açık geldi. zaten bir cümle olunca da istemeden gözümle okudum. böyle spoiler mı yenir ya. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 açtım açan ellerime fışkırtayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi dolaptan viskiyi çıkarıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 kedim geldi paisiyle vuruyor niye ağlıyorum acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi ben o spoiler'ı 3 pakete sardım öyle servis ettim adam streç filme sarıp yüzümüze fırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 İçim yanıyor içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hadi benim önüme ne olduğunu bilmeden açık olarak geldi, sen niye açtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mrak yrak durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 benimkini niye açmadın peki ? alındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yalnız bu cok fena spoilerları bu kadar costurmayın. tamam hos guzel tartısmak isityosunuz tabiki ama böle 3-5 katlı falan spoilleyin falan bari. mayın tarlasında yürüyo gibi hissetmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 cuce ben yeni kalktımda sen hangi saatler uyyosun, botmusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ne zaman denk gelirse. surda 3 saat burda 5 saat öle geciyo işte günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 püh tüküreyim bu spoilercı angutlar burada da türedi. balonu da gitmiş uçmuyor. 9-10 dual weild aldın titan grip de alaydın ya. prot pala vs fury warr duel (tu) fate/zero iskender'e yazık oldu. kirito sen de tam peter parker'sın. jackpot gelmiş yapılacak iş mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar