kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: bingildak said: abi 2 gecedir anıra anıra çığlık ata ata oynuyoruz. sadece şu 2 gün için o para verilir. bazen bunun 20 katı para veriyorsun ve o kadar eğlenemiyorsun. ondan pintilik yapmayın, işi gücü olan adamlarsınız. (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Edriel said: bazı serverlar crash konusunda sorunlu ya bu kesin. Az crash yediğiniz ya da nerdeyse hiç yemediğiniz serverlar varsa favori listenizde falan buraya da paylaşın beyler. buraya giriyorum arada, dün 4-5 saat oynadık hiç crash vs. yemedim burada http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b6cbac77-a423-43b0-83d7-d42e88cf531c/Corsair-FR-09-Rush-All-Maps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Hani nerdesiniz la bulamıom kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kermit said: Esh said: bingildak said: abi 2 gecedir anıra anıra çığlık ata ata oynuyoruz. sadece şu 2 gün için o para verilir. bazen bunun 20 katı para veriyorsun ve o kadar eğlenemiyorsun. ondan pintilik yapmayın, işi gücü olan adamlarsınız. (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya almak istiyorum ama bana yeni ekran kartıyla hard disk lazım ne yapsam ne alsam pahalı da olmasa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 58-6 yaptım mortarla hayır 3. deneyeşimde legit mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 valla benim 6870 de çalışıyo çatır çatır bide tek fanlı amd falan dandik kart aksdoaksod , baya güzel yapmış ipneler ya çok sevdim oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 xp boostlar paketi acinca aktif mi oluyo? suresi muresi nedir, aktif mi ne hicbisey belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aquila said: xp boostlar paketi acinca aktif mi oluyo? suresi muresi nedir, aktif mi ne hicbisey belli degil. Bu yukarda demiştik bu benim 3. söyleyişim sanırım :) EVET ! ESC ye bas sağ alttan xp bostunu seç 1 saatlik her biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 he bu arada gift olarak eğlence bölümü banımı kaldırrısan sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben boostlarımı fix sonrasına saklıyorum siz de saklayın. yoksa 20 dakikalık maç heba olursa elinizde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Edriel said: bazı serverlar crash konusunda sorunlu ya bu kesin. Az crash yediğiniz ya da nerdeyse hiç yemediğiniz serverlar varsa favori listenizde falan buraya da paylaşın beyler. Dün rahat 6 7 saat oynadık hiç crash görmedim. Miraulun g.tü crashten kakmadı 2 oyunda bi küfrediodu attı diye. Bi dünya servera girdik. 64'lüklerde daha çok patladığını söylüyorlar. Ben yemem, yiyenlerin yalancısıyım bana bişey olmaz! Şimdi ilk girdigim oyunda mükemmel ratio ile crash yiyecegim garanti oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bingildak said: ya heves kırmak gibi olmasın ama o paticik serverlarını boşa açıyorsunuz, cs:go serverına bile adam bulamıyorduk, paticikten bf serverı doldurup da keyifli oyun atacak adam çıkmaz. yazık günah paracıklarınıza. Haklısın. Bir dahaki aya kapatıcam zaten. Server boş diye kimse gelmeyince hep boş kalıyor. Boş servera da kimse girmek istemiyor. Dün akşam bir ara 17 kişi olduk serverda. Çok mutlu oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Edriel said: bazı serverlar crash konusunda sorunlu ya bu kesin. Az crash yediğiniz ya da nerdeyse hiç yemediğiniz serverlar varsa favori listenizde falan buraya da paylaşın beyler. Servera güncellemeyi yüklemedilerse crash olmanız normal. Server ayarlarından ben en son güncellemeyi çıkar çıkmaz yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ben evdeyken hiçbir problem yaşamıyorum ses dışında. Ama ofiste gireyim dediğimde bol bol crash yiyorum :D http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/59d116c8-58a6-4e66-bb3a-9c15eac42753/1-TDM-24-7-Locker-FAST-EXP-600-Tickets/ Bu serverda TDM ve sadece Operation Locker haritasında oynanıyor. Support ve medic ribbon kasmak için çok ideal ve bol bol aksiyonlu oluyor genelde. (Medic Bag, M320 HE sizi götürür assault'ta :D) Bu serverda daha önce hiç crash yemedim. http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/773fcffa-476e-41c4-9da2-85b0739ff108/GameSix-NL-2-OFFICIAL-Team-Deathmatch-All-maps/ Bu serverda da aman aman her 2 oyunda bi crash olayı yok. Çok çok nadir crash yemişliğim var. Bu da TDM ve bütün haritalar var. Scout elite yaptım bu server sayesinde. http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ee924a27-e3e5-4aea-a764-6a3344e64c16/WBKS-Gaming-04-TDM-VoteMap-250Tickets/ Bu serverda ara oynamalık server. 250 ticket. Oyunlar 5-10 dakika da bitiyor ama çökmedi hiç bu serverda. Yine TDM server. Assault oynuyorum burada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ofiste otur çalış niye oyuna giriyosun canım sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Xaenin said: Ofiste otur çalış niye oyuna giriyosun canım sen de. Öğle arası var abi birbuçuk saat. Yemeği yiyoruz 10 dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya bi oyun bitince gelen extra skorlardan rank atliyorum, diger el atlamamis gibi oyun ici gelen puanla bida atlatiyor. extra puanla atlayip oyundan cikinca bosa gitmis oluyor falan sacma salak bi durum var. 500 kere ayni ranke geciyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 playstore'dan daha ucuza alınabiliniyor: geçen seneki india origin store ucuzluğu bu sene meksika'da. ~76tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Edriel said: kermit said: Chemical said: Aral bu akşam kargolanacak dedi Kargolamadı tabiki de. tabiki de kargolamadı tabiki aral valla ben bi mallık yapıp araldan almıştım, ertesi gün uyandıktan sonra "ben ne yapıyorum" diyip iptal ettirdim direk. allah razı olsun çok uğraştırmadılar iptal ederken alla alla benimkini 1 kasımda yani realesete saat 2.30 da evime ulaştırdılar, realeseden 1 gün önce kargoya verip. Edit: he siz sonradan aldıysanız onu bilmiyorum da pre orderlar gayet zamanında ve başarılı geldi. hala kargolamadılar ve bugün tatilimin ilk günüydü gerizekalı aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben hala senin pakette bir sorun var diyorum 5 gün önce aldı abi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya birisi playstore'dan indirimli bana alsın parasını vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 stok bitmiştir önsiparişe gönderdikleriyle birlikte yeni partiyi bekliyolardır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar