df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 demolition oynuyorum ben. tank heli fln öğrenmeden önce aim fln kasmam lazım. tank, heli fln olan modlarda harita dev gibi. 5 dk gidip adam görmeden ölünce kötü oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 supportun silah cok mu op bana mı öyle geliyor. dmg çok iyi. nişan almak da diğerlerine göre daha kolay. tekliye çevir 150m civarındaki adama rahatça ateş et. (bir sniper değil tabiki). ama biraz fazla iyi gibi. yoksa noobluktan mı böyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 support silahları bf3'te de imbaydı. çok sevdiğimiz m240'ı falan sırf adil değil diye HANIRKOD yüzünden kullanamadık seve seve mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bf3u bilmiyorum da bf2de sanki daha kolaydi adam vurmak. bunda onumdeki adama ates etcem diye daglari taslari tariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yukarılarda biri yazmıştı inanmamıştım da türk sunucuları harbi leşmiş. ping iyi ama, böyle de bir ikilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 o degilde sniper c4u napsin arkadas? assaulttan niye almislar bunu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bugün bir şekilde girebildim. oyun meh işte. grafikler iyi değil, oynanış bf2 gibi onu sevdim bi. türk sunucusuna girdim ilk arkada ankaralı namık çalıyorlardı, muhabbette pek sarmadı. her oyun başı kuleyi yıkmayın muhabbeti dönüyor, birileri gidip yıkıncada 5dakikalık küfür debuff ı yiyor herkes, aralıksız küfürleşmeler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 oyundaki en iyi silah pistol bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Grafikleri biraz kısmışlar mı ne? Sanki Bf3'deki karakterlerin dokuları daha fazla detaylıydı. Bi de Crysis 2'de gıcık olduğum bi engelin yanına gelince otomatik siper alma şeyi koymuşlar. Bunu gördükten sonra önsiparişten vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 high res texture yoktur belki beta dosya boyutunu şişirmemek için. çıkınca bakacağız artık. bu arada renkler çok mu gri? hele ortalık toz duman olunca feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 evet renkler pek bi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 370 skillden 250'e düşmeyi becerdim yine ya yeni silah deniycem diyen aklıma mıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Beta abi bu, silinecek o kayitlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ulan cok malım sanırım ya ne yatıp siper almayı bulabıldım nede veichle tag lemeyi.bi desenize nasıl yapıosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ayarlar otomatik ULTRA almış, oyun gayet akıcı ancak yinede FPS'yi merak ettim. Console komutu yok galiba, varmı oyun içinden öğrenmenin bir yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ekran karti ne ? Perf yaz cikar gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 eski said: ulan cok malım sanırım ya ne yatıp siper almayı bulabıldım nede veichle tag lemeyi.bi desenize nasıl yapıosunuz ? keybindinglere bakiyoruz genelde. z q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 GPU 7870xt, yok console komutlarından birsey bulamadım, fraps felanda kuramayacağım takılayım ben böyle iyisimi. Rank 95 adam var ya şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ObuzHapsever said: Grafikleri biraz kısmışlar mı ne? Sanki Bf3'deki karakterlerin dokuları daha fazla detaylıydı. Bi de Crysis 2'de gıcık olduğum bi engelin yanına gelince otomatik siper alma şeyi koymuşlar. Bunu gördükten sonra önsiparişten vazgeçtim. resolution scale'i arttirmayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 perfoverlay.drawfps 1 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 wtf is this shit? https://www.youtube.com/watch?v=XNvwDID4Gfk vehicle warfare adına hiçbişey kalmamış lan resmen oyunda. araçlar süs olarak mı var nedir? 3 tane adam dünya silkeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben niye adam vuramıyorum bu oyunda yau-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Xenocide said: wtf is this shit? https://www.youtube.com/watch?v=XNvwDID4Gfk vehicle warfare adına hiçbişey kalmamış lan resmen oyunda. araçlar süs olarak mı var nedir? 3 tane adam dünya silkeliyor. pratik bir şey değil bu. 6 adam çatıda oturuyorsun, ilk olarak takım kaybediyor 6 adam eksik oynuyorsun. ikincisi o rpgler bitiyor, kendi kendine dolan veya refill edebildiğin bir şey değil. üçüncüsü birinin oyunu oynamadan sürekli asansörü beklemesi gerek yoksa benim gibi bir adama gelip 6 adamı yanyana dizebilir. video yapmışlar işte hehe. asansörü c4 le tutma olayını düzeltmeleri gerek amaa, adam kafaya koyarsa asansörü tutmayı 20 kişi de gitsen alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Xenocide said: wtf is this shit? https://www.youtube.com/watch?v=XNvwDID4Gfk vehicle warfare adına hiçbişey kalmamış lan resmen oyunda. araçlar süs olarak mı var nedir? 3 tane adam dünya silkeliyor. Abi hiç biri ne bir flare ne evasive maneuver yapmıyor ben anlamadım, bir de locklanma hızı çok kısa onun uzatılması lazım, unlocklarla falan anca adam olur. Bir de adamların yetoluğu yani eşşek kadar binanın tepesinde açıkta adamları öldüremiyorlarsa haketmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ammo box rpg veriyormuş galiba sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar