Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ben hala anlamadım zaten ne işe ayradığını bunun. tam olarak napıcaklar kazananları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Steam'de satacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 e yanı işte hiç bi hayrı yok aslında devolopment sürecine. burd asivirlicek oyun zaten steam'de satılcak kadarda kaliteli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 demek ki gonderilen her oyunu satmiyo adamlar, neyi saticaklarina da kendileri degil oyunu alicak olan musteriler karar versin istemisler, ya da belki boyle bi talep geldi adamlar da yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Şurda herkes bir oyun alırken "Steamworks mü?" "Steam'e ekleyebiliyor muyum?" diyor, bu da aynı mantıktan yola çıkan bir olay. Greenlight içinde adı zor duyulacak yapımlar var, kimse sitesine bakmaz iken Steam'de görüp alabiliyor. Steam şuan piyasanın lideri ve sahibi, burda oyunlarının sergilenecek olması büyük katkı sağlar tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 valla ben şahsen daha elle tutulur ama steam'e konmamış tanınır oyunlar olur diye bekliyordum ama ilk partiden o tanıma uyabilecek sanırım tek wizardry 8 filan çıktı. bakalım belki zamanla iyileşir seçenekler 100$ olayını da yaptıklarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 baya öyle oyun var aslında. mesela "greenlight'ta hiç güzel zevkli oyun yok" diyenler şunlara baksın, gördüklerim arasında ilgimi çeken oyunlar oldular bunlar: http://i.imgur.com/OcrgP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ilk 10 oyun belli olmuş, bazıları hiç fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 1- Black Mesa 2- Cry of Fear 3- Dream 4- Heroes & Generals 5- Kenshi 6- McPixel 7- No More Room in Hell 8- Project Zomboid 9- Routine 10-Towns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Olayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 millet "gabe amca biz şunu şunu istiyoruz" diyor, onlarda steame koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 GwindonSurion said: Olayı anlamadım neyi anlamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kabus 22 de vardı greenlightta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 DLCQuest 1 numara oyundur, desteklenmelidir fikrimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 İşte dediğim gibi top 10 yapmışlar, aklın yolu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ben ilk 2-3 sayfaya baktıktan sonra sıkılıp bırakmıştım elle tutulur birşey yok diye ama şu Top10 a bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi sunu greelit leyelim, asdfasdf http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92922559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93102452&searchtext=decadence abi suna abansanıza sey deil mi bu fallout mantıklı sezarlı oyun betası felan vardı baya guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 no time to explain iyi gibiyi epey once gormustum, kickstarterda miydi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yok flash oyunu var no time to explainin onu görmüşsündür, stand aloneunu yapıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 no time to explain oynadım baya iyi ya standalone olması lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 önce flashtı sonra kickstarterla fundladılar ve çıkardılar standalone, 1 yıl falan oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 flash olarak cok kisa bi versiyonu varmis, simdi full featured oyun icin ugrasiyorlar. O flash olan demo gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 BonePART said: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93102452&searchtext=decadence abi suna abansanıza sey deil mi bu fallout mantıklı sezarlı oyun betası felan vardı baya guzeldi trailer iyiymiş, ama turn based :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Gercek erkekler turn-based oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar