Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 ramazan ilk oruç dayağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calvaria said:

Bayburt mesela muthis supriz olur bence

Bayburt nasıl sürpriz yahu, en hardcore yerlerden biri Bayburt.

Yani şöyle söyleyeyim güncel örnek olarak.

Gezi direnişinin yıldönümü sırasında Türkiye'de 80 ilde protesto yürüyüşleri yapıldı, sadece tek il olarak Bayburt'ta yapılmadı en ufak bir etkinlik :D
Mesaj tarihi:
hayır o yorumu yapanların yüzde 99'unun ramazan dışında alkolik olduğunu , elaleme ana bacı kaydığını, para biriktirip karıya gittiğini falan bilmesek valla samimi bulacam lan sdfs
Mesaj tarihi:
biz barların olduğu caddeye searchlight koyduk, başka yerden gelenler, şehri bilmeyenler barların nerede olduğunu bilmiyorlarsa rahatça bulsunlar diye, gökyüzüne bakıyorsun, şak diye görüyorsun nereye içmeye gideceğini
Mesaj tarihi:
http://www.diyanet.gov.tr/tr/anasayfa?aspxerrorpath=/turkish/namazvakti/vakithes_imsakiye.asp

izlandada yaşayan varsa buradan gerekli imsak vakitlerini falan öğrenebilir arkadaşlar. hizmet. (22 saat oruç)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

http://www.diyanet.gov.tr/tr/anasayfa?aspxerrorpath=/turkish/namazvakti/vakithes_imsakiye.asp

izlandada yaşayan varsa buradan gerekli imsak vakitlerini falan öğrenebilir arkadaşlar. hizmet. (22 saat oruç)

almanya 17 saat :D
Mesaj tarihi:
Seele said:

ben oyumu Erzurum dan yana kullanicam.

Erzurum'da bu intihar girişimi olarak adlandırılıyor. O yüzden Erzurum'dan pek umudunuz olmasın. Biri intihar etmek ister sokakta su içer,yemek yer,sigara tüttürür he o zaman sürpriz çıkar.
Mesaj tarihi:
sossilimi aldım iki dane girdim tranvaya birisi uzaktan basladı sossilimi yenımıs saygı maygı falan filan diye. aha dedim ben yapıcam acılısı ama kismet deilmiş
Mesaj tarihi:
Trias said:

haftaya çanakkaleye gidiceğiz. sokakta yiyip içsek dayak yermiyiz? Rahat bir şehir diye duymuştum

merkezde, güzelyalıda, geliboluda, dardanelde, asosta, truvada, adalarda bir şey olmaz.

ama işte lapsekidir, bigadır, kepezin merkezidir falan, böyle daha medeniyetten uzak kısımlarında işler değişebilir.
  • Yeni Oluştur...