moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 elazığ bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Esnaf said: bu sene tüm illerimiz bu konuda iddaalı ilk haberi adana dan bekliyorum.evi bastım adanaya ahahahhashhsasasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 calvaria said: Bayburt mesela muthis supriz olur bence Bayburt nasıl sürpriz yahu, en hardcore yerlerden biri Bayburt. Yani şöyle söyleyeyim güncel örnek olarak. Gezi direnişinin yıldönümü sırasında Türkiye'de 80 ilde protesto yürüyüşleri yapıldı, sadece tek il olarak Bayburt'ta yapılmadı en ufak bir etkinlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Certhas said: benim favori hattım kırıkkale-yozgat-sivas. ronaldo-raul hattından daha çok iş yapacak bir hat resmen. 1.03 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 https://www.facebook.com/sertab/photos/a.138281309240.101150.20998779240/10152527615429241/?type=1 yorumlara come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hayır o yorumu yapanların yüzde 99'unun ramazan dışında alkolik olduğunu , elaleme ana bacı kaydığını, para biriktirip karıya gittiğini falan bilmesek valla samimi bulacam lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 2 gündür sahilde boş yer bulamıyorum içmek için gidip sitenin parkında içiyorum yarında böyle olursa işidi çağırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 icmek icin yer bulamiyorum diye cagirirsin tatsizlik cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 biz barların olduğu caddeye searchlight koyduk, başka yerden gelenler, şehri bilmeyenler barların nerede olduğunu bilmiyorlarsa rahatça bulsunlar diye, gökyüzüne bakıyorsun, şak diye görüyorsun nereye içmeye gideceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 gambie gumbur caldi gene davul gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 fitratinda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://www.diyanet.gov.tr/tr/anasayfa?aspxerrorpath=/turkish/namazvakti/vakithes_imsakiye.asp izlandada yaşayan varsa buradan gerekli imsak vakitlerini falan öğrenebilir arkadaşlar. hizmet. (22 saat oruç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Islamiyetin neden izlandaya gelmedigi belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 imsak vakitlerini süleymaniye vakfı'nın sitesinden öğrenin, diyanetin sitesindekiler yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Black-ice said: http://www.diyanet.gov.tr/tr/anasayfa?aspxerrorpath=/turkish/namazvakti/vakithes_imsakiye.asp izlandada yaşayan varsa buradan gerekli imsak vakitlerini falan öğrenebilir arkadaşlar. hizmet. (22 saat oruç) almanya 17 saat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Esh said: Islamiyetin neden izlandaya gelmedigi belli oldu gelse gitmezmiş zaten iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Seele said: ben oyumu Erzurum dan yana kullanicam. Erzurum'da bu intihar girişimi olarak adlandırılıyor. O yüzden Erzurum'dan pek umudunuz olmasın. Biri intihar etmek ister sokakta su içer,yemek yer,sigara tüttürür he o zaman sürpriz çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 sossilimi aldım iki dane girdim tranvaya birisi uzaktan basladı sossilimi yenımıs saygı maygı falan filan diye. aha dedim ben yapıcam acılısı ama kismet deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 sosisli değil de lahmacunla dene diğerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 butun kizarmis tavuk al acik alanda baharatlayip ye kokusunu da duyarlar hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 meydanda domuz cevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 izlanda'da varmış 1,5 - 2K kadar müslüman. bu da müslüman kültür evi: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/FistaMoskaIslandi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 haftaya çanakkaleye gidiceğiz. sokakta yiyip içsek dayak yermiyiz? Rahat bir şehir diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bijey olmaz çanakkalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Trias said: haftaya çanakkaleye gidiceğiz. sokakta yiyip içsek dayak yermiyiz? Rahat bir şehir diye duymuştum merkezde, güzelyalıda, geliboluda, dardanelde, asosta, truvada, adalarda bir şey olmaz. ama işte lapsekidir, bigadır, kepezin merkezidir falan, böyle daha medeniyetten uzak kısımlarında işler değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar