kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 crusader kings 2 (şu dlcleri almaya gerek var mı?) grimrock değer mi 6 dolara? darksider 5 dolarmış çok övmüşlerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sabonis said: Crusader Kings 2'yi, Europa Universalis'te detaya boğulup 45 dakka falan sabredebilen biri almalı mı? arka sayfada kalacak sonra eve varınca unutcam gidecek :D ne diyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Brink TF gibi bir oyun sanırım, peki çok oynayanı varmı? yani alıpta boş serverlarda dolanmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 İlk iki hafta baya baya doluydu serverlar ama sonra oyunun beta olarak launch edildiği anlasilinca herkes bıraktı. 3 hafta sonunda serverlar 4te 1e falan düştü. Boştur şu anda muhtemeken. Ama steam forumuna bak daha sağlıklı bilgi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ankete AC: Revelations koymuşlar, bas bas bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 brink eğlenceli olabilecekken batırılmış bir oyun bence. oynayacak adam olsa oynayacaz ama şu an öylece yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sabonis said: sabonis said: Crusader Kings 2'yi, Europa Universalis'te detaya boğulup 45 dakka falan sabredebilen biri almalı mı? arka sayfada kalacak sonra eve varınca unutcam gidecek :D ne diyonuz. söylemek güç. belki. şirketin mainstream'e en yaklaşan oyunu sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 saat kaçta değişecek indirimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Steamin her zaman yenilenme/değişim saati bizim saatimizle 20:00 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 shogun indirimleri 12 saat var dio daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 taktın şoguna al da girsin artık rahatla asdasdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 aynen fall ve rise of samuraiları alcam başka türlü rahat yok. sdfs abi o steam shipler bitirdi beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben de total war'daki saate bakınca şaşırıp sordum ama yine 8 ise iyiymiş az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Max Payne3 29.99$ olmuş almayanı dövüyolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ulan takım elbise alıcam, gömlek alıcam, kravat alıcam diye para biriktirdim sömürecek 10 dakkada. dayanamıyorum alıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Hehe steam çok fena bişi ya, anno 2070 orjinal oyun var acaba steam versionunuda alsam diye düşündüm biran =P DLC ler ucuz göründü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Indie pack 2 de botanicula felan var alınabilir aslında. Botanicula E.Y.E: Divine Cybermancy Oil Rush Splice Universe Sandbox $9.99 USD Bundle cost: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi 180 dolar save falan var öeh KA PA TI YO RUZ demiş valve. ZARARINA SATIŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bugün adam gibi bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu from dust nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Tomb Raider: GoL nasıl? eskilerini seviyordum baya ama yeni yapımları pek sevememiştim. anniversary fln gibiyse hiç almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 achievement'ıdı kömürüydü olmayınca alasım gelmiyor hiç birşey, insanlık yaparak yanlış yaptın gabe abi yapmayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 -Deno- said: abi 180 dolar save falan var öeh KA PA TI YO RUZ demiş valve. ZARARINA SATIŞLAR sega ve strategy first pack'ler çok güldürdü ya, 50$'a 71 ve 69 oyun. pazar filesini "DOLDUR ABİ DOLDUR" diye vermişiz sanki pazarcıya, kiloyla koyuyor ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Brikn'e para vermeyin sakın, sakın almayın. Blacklight oynayın onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 İsmini bile yanlış yazıyorum, o kadar köyü, almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar