Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Sam said:

eye: divine cybermancy nasıl? videolar ilgimi çekti karakter sisteminin detayı, upgrade implantlar filan.

Tam şimdi oynamaya başlıyorum bunu. Benden haber bekle.

Gerçi 4 saati kalmış, 2-3 saatte ne kadar anlaşılır bilmiyorum. Çok büyük beklentilerle aldım ama ben. Çok iyi cyberpunk oyununa benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu region lock olayının nedenini buldum ; suçlu games for windows live adisi . Bize kapalı olan oyunlar hep GFWL de server side activation denen zımbırtıyı kullanan oyunlar http://steamdrm.flibitijibibo.com/index.php?page=DRM_Lists/The_Big_DRM_List AOE online,batman ,fable3 ,dirt3 , street fighter arcade vb.

Bunların listesinde türkiye yok dahada kötüsü listede olmayan bir ülkeden kaydolmaya kalkarsanız cd-key gidiyor diyorlar .

EK :bir tek saints row 3 'ün durumu karışık ,oyun türkiyede satılıyor ama DLC lerdemi var bu GFWL zımbırtısı bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Gerçi 4 saati kalmış, 2-3 saatte ne kadar anlaşılır bilmiyorum. Çok büyük beklentilerle aldım ama ben. Çok iyi cyberpunk oyununa benziyor.

demo da çıkarmışlar ama indirene kadar zaman kalmaz diye dokunmadım. hadi bakalım. :)

fiyatında değilim aslında alabilirim de bayağı karışık yorumlar gördüğümden kararsız kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

games for windows live çok saçma bi sistem zaten. batman 1 region lock yok aldım yükledim. update fln yapamadı saçma sapan şeyler. korsanda yaptığım gibi offline girdim oyuna orjinal olmasına rağmen. dirt2'de de öle olmuştu. daha da gfwl oyuna para vermem düzeltse bile ki düzeltemez o mallar.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

saints rowda fracnhise pack alınca dlcler fln da çalışıyor gayet.
sniper elite v2 ye daha %75 gelmez heralde alsam mı

http://www.amazon.com/Sniper-Elite-Online-Game-Code/dp/B008K2WRYC/ref=tpi_title_1?ie=UTF8&pf_rd_t=101&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=1278283162&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=1EEBPB19S7SBEDMRAJAQ&pf_rd_i=2445220011
15 dolara aldım Amazondan, Steame ekleniyor hemide
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sam said:

GERGE said:

demo da çıkarmışlar ama indirene kadar zaman kalmaz diye dokunmadım. hadi bakalım. :)

fiyatında değilim aslında alabilirim de bayağı karışık yorumlar gördüğümden kararsız kaldım.

1,5 saat kadar oynadım, pek bir şey anlamadım ama =)

Şu adam güzel şeyler yazmış: http://www.destructoid.com/review-e-y-e-divine-cybermancy-208834.phtml

Çok kötü yazanlar da var ama. Oyun sistemi çok ilginç ama, oynanası duruyor. 2,5$ dolar abi, al bence.
Sosyal ağlarda paylaş

GFWL oyunlarda gfwl için hesap alırken ülkenizi UK vs. yaparsanız daha sonra sorun olmuyor. Ben ssf4ae'yi böyle oynuyorum mesela. Üstelik oyundai accountta kayıtlı olan ülke UK olmasına karşın, ben Türkiye'de olduğumdan location Türkiye olarak görünüyor ve aynı regiondan playerlar ile eşleşmek istediğimde Türkiye, Almanya vs. Avrupa ülkeleriylen eşleşiyorum o yüzden multide de bir sıkıntı olmuyor ping vs. açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

progamer said:

http://www.amazon.com/Sniper-Elite-Online-Game-Code/dp/B008K2WRYC/ref=tpi_title_1?ie=UTF8&pf_rd_t=101&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=1278283162&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=1EEBPB19S7SBEDMRAJAQ&pf_rd_i=2445220011

satmıyoruz us dışına diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:

Bu region lock olayının nedenini buldum ; suçlu games for windows live adisi . Bize kapalı olan oyunlar hep GFWL de server side activation denen zımbırtıyı kullanan oyunlar http://steamdrm.flibitijibibo.com/index.php?page=DRM_Lists/The_Big_DRM_List AOE online,batman ,fable3 ,dirt3 , street fighter arcade vb.

Bunların listesinde türkiye yok dahada kötüsü listede olmayan bir ülkeden kaydolmaya kalkarsanız cd-key gidiyor diyorlar .

EK :bir tek saints row 3 'ün durumu karışık ,oyun türkiyede satılıyor ama DLC lerdemi var bu GFWL zımbırtısı bilmiyorum

steam region lock'un çoğunlukla GFWL'li oyunlar olduğunu görmek beni "acaba GFWL'den mi" diye şüphelendiriyordu zaten de,
eğer durum gerçekten buysa, düşündüğüm gibiyse, bir kere daha küfretmiş oldum.

hayır adamlar türkiye'de "microsoft yazılımı" sertifikası veriyor, eğitim veriyor, windows olsun, hardware olsun microsoft ürünü satıyor,
türkiye'de teknolojiye yönelik ilgi olduğunu görüyorlar
ama xbox satışında bizi halen "yok" sayıyorlar, ürünlerini satmıyorlar (türkiye'de yurtdışından ithal getirip satanlar var da, halen resmi olarak x-box satılmıyor bildiğim kadarıyla),
GFWL'de de steam'de bizi region lock'a alıyorlar göründüğü gibi.

çok uyuz bir şirket.

Penthesilea gibi Microsoft'ta çalışan Türk'ler en azından oyun departmanlarıyla konuşur, ikna eder, Sony'nin, Nintendo'nun felan satış yaptığını anlatır diyorsun da, öyle bir şey de yok...

ha bi de Bill Gates mesela,
( bununla ilgili bir haber: http://teknolojihaber.blogcu.com/bill-gates-turkiye-de/2684303 )Türkiye'ye geliyor, konuşuyor, "Türkiye'de potansiyel var" felan diyor ama,
o da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

"Tatar Ramazan" said:

progamer said:

satmıyoruz us dışına diyorlar.

Adresini US yapıver 2 dakkalığına
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

eye: divine cybermancy nasıl? videolar ilgimi çekti karakter sisteminin detayı, upgrade implantlar filan.

GwindonSurion said:

EYE İLE İLGİLİ HABER BEKLİYORUM ONLİNE I NASIL

bunun topiği vardı, ordaki yorumlar daha açıklayıcı olabilir.

eye divine cybermancy çok düz ve sıkıcı bir oyun geldi bana.

tamam ilginç bir dünyası var, ana şehri distopik bir ortam sunuyor.
skill sistemi de değişik, farklı kombinasyonlara imkan tanıyor.
ama bu tip şeylere yüklenirken oyunun hikayesini ve grafiklerini es geçmişler geldi.
oynarken dünyaya çok fazla kaptıramıyorsun kendini.

yine de farklı skiller kullanmacalı bir oyun arıyorsanız 2.5 dolara değecek bir oyun.

multiplayerını denemedim, ama dayZ gibi çılgınca bir şey olcağını sanmıyorum, multiplayer konusunda videosu da yok internette eğlenceli vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

hayır adamlar türkiye'de "microsoft yazılımı" sertifikası veriyor, eğitim veriyor, windows olsun, hardware olsun microsoft ürünü satıyor,
türkiye'de teknolojiye yönelik ilgi olduğunu görüyorlar
ama xbox satışında bizi halen "yok" sayıyorlar, ürünlerini satmıyorlar (türkiye'de yurtdışından ithal getirip satanlar var da, halen resmi olarak x-box satılmıyor bildiğim kadarıyla),
GFWL'de de steam'de bizi region lock'a alıyorlar göründüğü gibi.

+1milyon, bunlarda yetmiyormuş gibi tr'den xbox indie market'a da oyun gönderemiyor sunuz, app hub'a üye olamadığımız için. hoş xbox satmayan app hub'a da almaz, pff.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...