Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

DarkC1oud said:

sabonis said:

bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?
GFWL'dan Redeem Code seçeneğini seçip, keyi yazdıktan sonra download ediyorsun.Key library de CD Key yazan yerde görünüyor.(1.6 gb dosyanın boyutu)

eyvallah. bugün saat 6-8 arasında steam patladı mı arkadşalar bu arada? bir türlü alamadım crysis pack'i, login oldum bi türlü puchase'u tamamlayamadım, sonra yarım saat login olamadım, sonra yine login oldum 5 saniye sonra yine sayfa gitti falan. delirdim.

crysis bi daha girmezse indirime, sana küfürüm hazır steam!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet patladı ,gelip gelip gitti bu arada crysis tekrar girer indirime korkmaya gerek yok ,her oyun en az 2-3 kere indirime girecekmiş gibi bir his doğdu yapılan indirimlere bakınca :P

sabonis said:

eyvallah. bugün saat 6-8 arasında steam
crysis bi daha girmezse indirime, sana küfürüm hazır steam!
Sosyal ağlarda paylaş

yeni öğrendiğim bişiyi paylaşim. şuraya girince almanyadaki fiyatları öğrenebiliyorsunuz üstelik öle "ay benim regionda gözükmüyor" sıkıntısı olmuyor her şeyi görebiliyorsunuz... sonun uk, us falan yaparsanız o ülkeleri görüyorsunuz.

http://store.steampowered.com/?cc=de

olay budur. ama satın almaya geçince hata veriyor, muhtemelen satın aldırmaz. sadece fiyatlara bakmanıza yarar. ben bölece 8-9tl falan kar ettim COH pack'ten. euro daha ucuzmuş dolardan...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yeni öğrendiğim bişiyi paylaşim. şuraya girince almanyadaki fiyatları öğrenebiliyorsunuz üstelik öle "ay benim regionda gözükmüyor" sıkıntısı olmuyor her şeyi görebiliyorsunuz... sonun uk, us falan yaparsanız o ülkeleri görüyorsunuz.

http://store.steampowered.com/?cc=de

olay budur. ama satın almaya geçince hata veriyor, muhtemelen satın aldırmaz. sadece fiyatlara bakmanıza yarar. ben bölece 8-9tl falan kar ettim COH pack'ten. euro daha ucuzmuş dolardan...

steam 101 dersini falan mı kaçırdın sen? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...