mono Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 var mi aramizda babayigit? http://i.imgur.com/UcJZK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 DarkC1oud said: sabonis said: bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?GFWL'dan Redeem Code seçeneğini seçip, keyi yazdıktan sonra download ediyorsun.Key library de CD Key yazan yerde görünüyor.(1.6 gb dosyanın boyutu) eyvallah. bugün saat 6-8 arasında steam patladı mı arkadşalar bu arada? bir türlü alamadım crysis pack'i, login oldum bi türlü puchase'u tamamlayamadım, sonra yarım saat login olamadım, sonra yine login oldum 5 saniye sonra yine sayfa gitti falan. delirdim. crysis bi daha girmezse indirime, sana küfürüm hazır steam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 adamlar oyunu barebones mu satıyorlar düz hali 3$ lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Evet patladı ,gelip gelip gitti bu arada crysis tekrar girer indirime korkmaya gerek yok ,her oyun en az 2-3 kere indirime girecekmiş gibi bir his doğdu yapılan indirimlere bakınca :P sabonis said: eyvallah. bugün saat 6-8 arasında steam crysis bi daha girmezse indirime, sana küfürüm hazır steam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gta4 aldım nihayet online oynayabilecem lol edit: tabiki daha önce oynamadım online için değil yani NO KORSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yeni öğrendiğim bişiyi paylaşim. şuraya girince almanyadaki fiyatları öğrenebiliyorsunuz üstelik öle "ay benim regionda gözükmüyor" sıkıntısı olmuyor her şeyi görebiliyorsunuz... sonun uk, us falan yaparsanız o ülkeleri görüyorsunuz. http://store.steampowered.com/?cc=de olay budur. ama satın almaya geçince hata veriyor, muhtemelen satın aldırmaz. sadece fiyatlara bakmanıza yarar. ben bölece 8-9tl falan kar ettim COH pack'ten. euro daha ucuzmuş dolardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 torchlighta abanın beyler hadi görim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sabonis said: yeni öğrendiğim bişiyi paylaşim. şuraya girince almanyadaki fiyatları öğrenebiliyorsunuz üstelik öle "ay benim regionda gözükmüyor" sıkıntısı olmuyor her şeyi görebiliyorsunuz... sonun uk, us falan yaparsanız o ülkeleri görüyorsunuz. http://store.steampowered.com/?cc=de olay budur. ama satın almaya geçince hata veriyor, muhtemelen satın aldırmaz. sadece fiyatlara bakmanıza yarar. ben bölece 8-9tl falan kar ettim COH pack'ten. euro daha ucuzmuş dolardan... steam 101 dersini falan mı kaçırdın sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 nası lan size 10 dolares olan oyun bize 10 oyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 avrupa birliği kazığı o, bize de origin öyle. o yüzden origin'den kimse çöp satın almıyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 mulgear6 said: nası lan size 10 dolares olan oyun bize 10 oyro Coh pack sizde 6 euro bizde 12.5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 deus ex,fallout taam bu ikisi bana 1 sene yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 just cause 2 flash'a geldi sonunda aldım. bu arada unreal deal pack var. alın bi ut3 multi yapalım pati olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ut3 vardı da ilkini alayım, hatta hepsini alayım gönül borcum çok heh. oynarız ut3 isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Oynayan kalmamıştır diye almadım ben. Yeni oyunlara geçmiştir herkes sanırım, şimdi sale yüzünden bir iki hafta aktif olur o kadar. Var mı yoksa oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 normalde fazla yoktur dediğin gibi ama buradan ayarlarsanız her zaman oynarım ben. kendi aramızda oynayacak ekip çıkarsa alınabilir bence. aksi halde online haritalarda 10 kişi varsa 2-3 kişi gerçek gerisi bottu geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ya yeni oyun çıkmadı ki ut gibi, giriyoruz işte hep kantırsıtrayk bozması ne varsa. hareketli düzgün online shooter yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Badge'leri tamamlaya bilmek için steam'de (screenshot'ı da bulunan) bir arkadaş arıyorum ekliyimde şu "Pillar of Community" kısmını tamamlıyım :) Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Xenocide said: torchlighta abanın beyler hadi görim sizi multisi yok bunun. niye para vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 steamden ekle deno diye, resim var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 çünkü artık oyunlar o kadar ucuz ki korsan indirmeye uğraşıp, sonra crack'e uğraşıp, bir sürü problemle karşılaşmaya, sonra dvd'ye yazıp arşivlemeye falan değmiyor. onun yerine 4 dolar veriyorsun oynuyorsun. ben bu mantıktayım artık en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 2 yi preorder edin 1 geliyo beleş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Ne olur NFS çıkmasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 LethE said: 2 yi preorder edin 1 geliyo beleş işte. 20 dolar vs 3.75x2=7.5 dolar 2-3 ay sonra 3.75 olacağını varsıyorum ikinci oyunun da hadi 5 dolar olsun.. gerek yok. zaten tonlarca oyun var torchlight bitene kadar 4-5 ay geçer, arada torchlight2 de indirime girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Sağolasın arkadaşlık isteğini gönderdim :) LethE said: steamden ekle deno diye, resim var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar