ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 valla 25-30 tl'lik taksit yansıyacak diye okuduydum. Alete bakıyorum da, wifi var sadece. titreşim yok. haptic feedback olmayacak. Büyük eksi bunlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 3g olaydı iyi olurdu. 8 gb lık versiyonu 500 tl oalcakmış galiba şimdi bakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 telefon mu tablet mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 let Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ne zaman getiriyomuş tt bunu, ainol tornadosum demin parçalandı kurtuldum dandik şeyden. bunu yada ipad mini alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bi boşluk oldu ama alışmıştım kerataya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi bu ttnetin getireceği yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Nasıl parçaladın aleti? Alayım diyordum bunu ama Turkcell kontratıyla iPad aldım sonra, memnumum. 500Tl de iyi fiyat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ttnet getircek diye bekliyorum bende hemen alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 kasası açık kullanıyodum sdg, masadan düştü ekranla anakart arasındaki sarı band kopmuş attım çöpe direkt. macrosime sordum tr ithalatçısı sadece ekran değişimi 40 tl dedi, kimbilir ne şeyler çıkarcaklar işçilik bilmemne. dandik alete daha harcama yapamam hiç nexus gelsin cakayım 600 700 kaç para olursa artık 10 yıl kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 500 kesin mi bu arada, nerde yazıyoki fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 500-600 arası diyorlar çeşitli kaynaklar. 199$ aleti kaça satacaklar zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 1000'e kadar yolu var burası türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 benim tahminim 16gb olanı 750'ye kaktırcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 99$ Nexus geliyor diyorlar yılbaşı sezonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 acer jellybean tegra3 çıkarmış, http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012 nexus 7'ye rakip olarak çıkarmışlar bunu + microsd ve hdmi var nexusta olmayan. ama çözünürlüğü düşükmüş. nexus gelmezse alırım ben bunu, fiyat çok uygun bundan kötü çinli dandik tabletleri 500e satyıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 3g olmaması kötü ya. Bir de 7" olayı biraz can sıkıyor bende. Ama SD takılabilmesi ve fiyatı süper ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 3g olmamasi kotu demissin de bisi sorayim madem. Data planini telefon+tablet seklinde paylasabiliyor muyuz? Paylasabildigimiz planlarin fiyatlari nasildir? Turkcell icin soruyorum tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaşım daha US'de yeni çıktı. Yok bizde. Kurumsal'da oluyor ancak. iPad için ayrıca 35TL ödüyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 paylasim derken neyden bahsediliyo? tethering soruyo galiba arkadas tr de yok mu o? benim bildigim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 O var. US'de çıktıya hani 10GB data için ödeme yapıp mesela 3 hat arasında yaplaşıyorsun. Onu anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Yok gerge'nin dedigi gibi olanini soruyordum. E iyi madem 3g'li alet almama gerek yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi 3gye ne gerek var, android telefonundan çak hotspotu hatta 5 yıllık symbianın bile olsa yaparsın joikuspot falan. 3g çok gereksiz ve türkiyede telefon vergileriyle falan hayvan gibi para alıyolar üstüne. 3g olmaması bence daha iyi fiyat/performans açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 GERGE said: O var. US'de çıktıya hani 10GB data için ödeme yapıp mesela 3 hat arasında yaplaşıyorsun. Onu anladım ben. ho ben boyle bisi duymadim bile uheeuhue. supermis bu, ilk defa duydum. ayni hatti sim i kullaniyosun yani, ek para odemiyosun ek hatta, dogru muyum? bu arada eed tethering yapin hotspot la oldukca pratik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar