Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google nexus 7"


lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

fiyat o kadar iyi ki..

bu fiyata getirtebilirsem alırım anında. gerçi bunda da stok yetiştiremezler -nasılsa artık, ulan satacağın rakam belli, tahmini satış adedini falan hesaplamıyor musun hiç?- ekim kasım falan gibi ancak alınır duruma gelir. o zaman da bundan daha iyisi bu fiyata çıkar.

onda da aynısı geçerli olduğu için hiçbirisini almamış oluyorsun işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nook reader var kitap vs icin :) salonda web de browsing yaparken iyi bi tek o sebep geliyo aklima. ama iste cok kucuk browsing se telefonla hallediyorum zaten, biraz uzunsa mac air zaten pratik tablet gibi o anlamda.

aldiktan sonra pisman olurum diye korkuyorum su an. sebebim yok kahretsin euheuehueh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fiyat bayagi ucuz, cinde kayfone markalari ile karsilastirilir mi hic?

hatta o kadar iyi ki, analistler google subvanse ediyor google play den ve diger hizmetlerden para kazanmak icin, zararina satiyor demisler, cunku uretim maliyeti o kadar olamaz diye. (microsoft xbox i nasil oyle satiyosa oyundan kazanmak icin)

zararina sattigi dogrudur yanlistir ama en azindan fiyatin ne kadar cilgin oldugunu gosterir. ipad de rekor karlar yapilirken.

suradan karsilastirma okunabilinir.

http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/google-nexus-7-vs-ipad-3-vs-kindle-fire-1087197
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çinde hedehodo markası da ARM işlemci kullanıyor bu da aynı şeyi, hardware olarak dedim ben aynı şeyi daha az paraya satıyorlar ama kaportası, ekranı falan dandik tabii çinlilerin. 200 dolar google ürünü için iyi bir fiyat zaten ama aman allahımlık değil

üretim maliyeti 200 doların çok altındadır emin ol, ha ama 400 dolar olup da yarı fiyatına satsa bile apptan yine kazanır bence de o ayrı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

micro sd olmamasi kotu cidden, gerci benim icin degil de, telefonu da dolduramadim daha micro sd bos duruyo, ama genel olarak kotu extend edememen. gerci google play le bi alakasi oldugunu dusunmuyorum, sd olunca baska bisi kullanican diye bisi yok ki?

en azindan ipad gibi 3 kati fiyatina olup da halen micro sd siz degil, onla avundum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben aylar önce ipad çıktığında da "adamlar toptan mal aldıklarından çok daha ucuza satılabilir, bunlar resmen adam kazılıyorlar" dediğimde işte bundan bahsediyordum

tamam fiyatı ucuz ama bi sd girişi olsaymış tadından yenmezmiş

hoş o fiyatı görünce "sd girşi olmasa da olur kabloyla fln hallederiz" diyorum

fiyatının ederi bir alet çıktı sonunda

türkiyede kaçtan satacaklar acaba :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada acer in varmis eger The Acer Iconia Tab A510 sa dediginiz, o da 550 dolar dan satilcakmis AU da, iki kati fiyat yani. CPU vs ayni nexus la.


guzel gorunuyo o alette.

turkiye de ki fiyati ipad 3 un ucte biri civarinda olur diye dusunuyorum. tr de ipad 3 ne kadarsa onun ucte biri civari gibi alinir diye dusunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...