dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aynen. @copry. facepalm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hpnss slkksinz taammi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 nys şkrü işn vr snrm ii eglnclr sna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bn ytyrm ii gclr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şkrü cvp bile vrmysn br dha bn arama tmm mı hşçkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sn nsl bir insnsn bn snn için nlr yptm sn bana cvp bile vrmyrsn hpnz aynsnz!!!! nys bu son msjm ii bk kndne hşçkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://i.imgur.com/NSnHD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adfgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Harun abi rahatsız ediyorsan biz gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamı döverek o 10 kuruşu geri alırdım diyen oldu mu adfg erkek psikolojisi şöyle işler sanırım; yanında kadın/kız olan erkeğe pek bulaşılmaz, yanında kadın/kız olan bir erkeğe bulaşıldığında o erkek işlevsel olarak olmasa bile zihinsel olarak bi chuck norrise dönüşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sokakta genelde bana yaklaşan yerine uzaklaşanlar, kaçışanlar falan oluyo bende hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bana da bulaşmıyorlar hiç çok korkutucu bir adamim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fakir taklidi yapıyorum banada bulaşmıyorlar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Yanımda hatun varken her türlü kaçınırım pislikten şundan bundan ama ola ki durduk kurtaramadık ve ben vermek istememişsem o günü burnundan getiririm hatunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 10 peny ne ediyor 10 kuruş felan heralde. ne alacakki bu adam 10 kuruşa. ingilterede bakkallar 10 kuruş yok sonra veriyim diyince vermiyolar mı. tipi çok pisse vermeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bettyzone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Yanımda sevgilim/kocam/erkek arkadaşım varken eleman musallat olduysa ve sevgili 10 kuruşu vermediyse "vardır bir bildiği" der geçerim. Mevzu etmem. 10 kuruş için cimrilik yapacak değil ya djksdkd. Ha eleman o 10 kuruş için baktım arıza çıkarıyor, sevgiliye dalmaya falan niyet ediyor, direk elemana dalar o 10 kuruşu endoskopik yöntemlerle midesinden çıkarırım. Kimse de elimden alamaz, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Her eve lazımsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 harbi 10 kuruş ne ya aljsfk 1 lira falan denseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Cidden ya bizim tinerciler bile 1 lira abü diye yapışıyor dasaaa said: aynen. @copry. facepalm... olm sen Kate'in o resmi kaldır ondan sonra tabii anlamaz saf kızcağız asdadadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yanımda kız arkadaşım varken benden 10 kuruş isteyebilecek birisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 çok saçma bi olay olmuş "yanımdaki herifin açlıktan ağzı kokuyor al bende para var" der gibi, adam sinirlenmekte haklı bunu yetmiş sayfa tartışmanız da biraz saçma aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 çok üstelemeden ufak bir sıkıntı yaratırım. tekrarı halinde arıza çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Tipe göre verebilirim vermeyebilirim.Gecenin körü yanına gelip para istemek için bir çok sebeb var. Ben o an vermiyorsam herif laf yapıyorsa pek takmam, kız arkadaşım acır verirse birşey demem.Fakire ve alkol baygınlığındaki tiplere vurmam zaten dilenciyle ne kavgası edeceksek. He geçer neden vermedin vs.. diyorsa zaten koluma taktığım bir kız değildir.Beni tanımıyordur. Kadın yerine bilicek, oh yeah advanced stone age better than tasting tons of bananas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sırf ilk mesajı okudum. kızılır. kız arkadaşın yaptığı saf öküzlüktür. orada ilk kız vermek istese de erkek hayır verme dese erkeğinki öküzlük olurdu. bir konuda birinin aldığı kararı dışarı karşı çiğneyip o tarafı ezmek öküzlüktür. Hem "yemişim senin inadını vermezsen ben veririm sen de boşa çırpındığınla kal" diyerek saygısızlık, hem de üzerine "ne kıymetli paran varmış aman" diye eziş. üstelik de başkasının yanında. eğer kararından hoşnut değilsen o olay geçtikten sonra "niye vermedin, alt tarafı 10 kuruş vb vb, bu tavrından rahatsızım bi daha böyle inat yapma" diye konuşursun başbaşayken. öküz olmaya gerek yok. yok olay bu değil de sırf olacak bir yaralamadan kaçınmak ise verilebilir, ama erkek haklı olarak kızacaktır, sonuçta yine onun gururuna pisliyosun bu hareketle. bu kızmayı göze alarak verilirse verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Çok büyütülcek bişi değil ya, yanında ezilmiş olduğun adamın zaten dünyası kaymış seni mi hatırlıcak 3 dakka sonra, yürüyün geçin Ayrıca tinercinin ne b.k yiyeceği belli olmaz nerde yüzüne jilet atacağı nerde bıçak çekeceği de bilinmez Soğuk durup aşağılar görünürsen ters teper, fazla yakın durur çok yüz verirsen de, üzerinde ne görse yavşayıp isteyebilir yüzsüzce. Sonuç olarak Taksim'de para vermedi diye bıçaklanıp ölen bir SAT komandosu Binbaşımız olduğunu ve benzeri çok olay olduğunu hatırlatayım. 10 kuruşun lafı olmaz al kardeş de geç, ben bazen meczup veya tinerci daha istemeden eline 1-2tl tutuştururum haline acıyıp, onlar da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar