Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dayagin egitim olmadigini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dayak anlık bişiy çocuk hırs yapar tam tersine. onun yerine önce hayatını zindan ederim gibi bi tehdit yapcaksın sonra arada arada böle uçlu kalemin içine tükürüklü kağıt koyup tüf tüf liyeceksin. sonra kafayı yesin dursun kendi kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 böyle çocuğum olsa yazın yüzme kursuna gönderirim boş boş evde oturmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 internet, 13-14 yaşındaki (veya kafası o yaşta kalmış) veletlerin bullying heveslisi olması için hazır bir ortam, 9gag felan. ama öte yandan, bunları tespit edip cezalandırılması açısından da iyi bir ortam. en azından haksızlıkları daha kolay tespit edip hakkından gelebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Doğuş_babadan_oğula_nesil_bunlar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bu çocuklara kızmayın. bunlara rol model olan dingillere de kızmayın. bunları insanlara izleten .........' larına ise istediğinizi söylemekle kalmayın dava açın. geleceğimizi bitiriyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 valla kadin dua ediyodur bunlari izletenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bu arada bence bunu yayabildiğimiz kadar yayalım. belki bir bilincin uyanmasına katkısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 video değilde insanların tepkisi çok garip ya sanki ilk defa görüyoruz böyle bişi.hiç mi okul okumadınız velet olmadınız. 2-3 velet yapıp videoya çekince yine herkes humanist ceketini giymiş dfs kadın da eğer devamlı maruz kalıyorsa ve bunu okula,dolayısı ile ailelere bildirilmiyorsa hatalı .ya da kadın aslında videoyu izleyenlere göre daha az umursamaz.ben işime bakarım aga 2-3 velet ne derse desin diyor olabilir. sonuç olarak öyle çok enteresan bir durum değil.biraz zamanda yolculuk yaparsanız kendi yaptıgınız yada döneminizde bu tarz hayvanlıkları çok yapan insanların oldugu veletlik anılara gidebilirsiniz. bu sokakta arabaların lastiklerini indirmek olur.camlardan içeri yumurta atmak olur.ya da servisteki yaşlı kadınla dalga geçip aşagılamak olur.bi farkı yok fds ayrıca cocuklar masumdur kim demiş.ben hep cocuklar daha acımasızdır dendiğini duydum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 türkiye'de çocuklara ilk olarak büyüklere saygı öğretilir, hatta andımızın belki de tek işe yarar cümlesi o "büyüklerimizi saymak, küçüklerimizi sevmek" türkiye'de böyle bir şey olmasına imkan yok. zaten gerekli tepkiyi verir onunla karşılaşan. şimdi kadın kalkıp çocuklardan birine tokat atsa anası babası dava açar oğluma vurdu diye tazminat ister bir de. türkiye'de böyle bir şey olsa bir tane de tokat babası vurur elemanın adam olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hangi türkiye abi o mahalle arasında çivili sopalarla kedi avlayan cocukların oldugu aileler mi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ahmedinejad said: türkiye'de çocuklara ilk olarak büyüklere saygı öğretilir, hatta andımızın belki de tek işe yarar cümlesi o "büyüklerimizi saymak, küçüklerimizi sevmek" türkiye'de böyle bir şey olmasına imkan yok. zaten gerekli tepkiyi verir onunla karşılaşan. oyle olmuyo iste. simdi sonu biz o.cocuguydukla biten karikatur gibi girismeyelim hikayelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yok sizin büyümediğiniz türkiye. okula teslim edilirken hocaya eti senin kemiği benim denen türkiye. ülkenin yaklaşık %70'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mahmut hocayı diyosun sen anca ona teslim edilir cocuklar %70 değil bence %15-20 dir belki daha az cogu öğretmene ögrenci teslim etmek kurda kuzu teslim etmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yerine gore, aileye gore degisiyo abi o olay. kimisinin hocasi cocugu dover, bir de babasi evde dover hak etmistir zaten diye. kimisinin cocugu hocayi aglatir bir tokat yer, ertesi gun babasi okulda hocayi dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ahmed haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 imamizer said: Akhlaur said: Çocukların yaptıkları yanlış eğitim ve cahilliğin sonucuysa onları dövmekte yarım akıllı birinin bulacağı çözümdür. 30 yıl öğretmenlik yapmış, yurtdışında da çalışmış,öğretmen bile yetiştirmiş çocuk gelişimi uzmanı tanıdığım var. O bile dayağın çocuğun eğitiminde bazı zamanlar yeri olduğunu söylüyor. Arkadaşa öm den cevap verdim ama burdan yazma git konuya yaz yazaacğın varsa dedi.Bende burdan diyorum ki kardeş az dingillik var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 30 yil calismis ama adam olamamis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bu çocukları dövmeyeceksin. bu video ve kanıtları ömürleri boyunca sicillerinde kalacak. Nereye gitseler gelecek. İşe mi girecek çocuk iş veren bilecek. Üniversiteye mi gidecek üniversite bilecek. Orduya mı yazılacak ordu bilecek. Devlet kurumunda mı çalışacak aynı şekilde. Siyasetçi mi olacak kim ne mal olduklarını bilecek. Hepimiz çocuk olduk bu yaşlarda bu tarz davranışlarda bulunanların adam olduğunu görmedim ben. Çocuk diye geçiştirilemeyecek bir davranış ve ettikleri küfürlere, hakaretler zaten boylarını aşıyor. Madem o lafları ediyorsun o zaman sonuçlarına da katlanacaksın. Hani bir insanın dış görünüşüyle dalga geçmenin bile bir sınırı vardır. Arkadaş arasında dalga geçersin gelip geçer. A ne kadar şişko dersin, kepçe kulak dersin vs. Bir insanın hele hele sizden yaşça büyük bir insanın suratına bu şekilde söylemek, yanında arkadaşlarıyla linç etmeye çalışmak bunlar öyle hatasını anlayıp geçecek türden davranışlar değil. Bariz karakter sorunu var bu çocuklarda ve bir insanın karakteri değişmez. İnsan eğitim görür toplum içinde nasıl gizleyeceğini, nasıl kendini yansıtacağını belki öğrenir ama o karakter değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bu arada dingil in tam kelime anlamını bilmiyorum hakaret değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Akhlaur said: Bu arada dingil in tam kelime anlamını bilmiyorum hakaret değildir umarım. Milletdeki dingilliği değil kendindeki terbiyesizliğin derdine düş sen. "Lan lun şov yapma, konuya yazayım aklını alayım" tarzında insanlara özel mesaj atarsan, böylesi bulaşık insanla muhattap olmak istemeyenler yazacağın varsa foruma yaz derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Yazdığım mesajları koysana unuttum sana ne yazdığımı. Kaydetmemiş mesajları da valla. Ya da koyma üşendim seninle konuşmaya. Nitekim alınacak aklın olmadığına inanıyorum.Olsa çoktan benimdin bebeğim. Sınırı yok heralde güncellemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Akhlaur said: Çocukların yaptıkları yanlış eğitim ve cahilliğin sonucuysa onları dövmekte yarım akıllı birinin bulacağı çözümdür. İngiltere de öğretmenlere aşırıya kaçmadan hafif dövme yetkisi meslisten geçti. Bi araştır gogıldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 benim cocuğum kesin böyle bişi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar