imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 "nutella yerim" said: Laorx said: abi google'a bikini yazın yani, bu kadar kolay. ne gerek var ekstra sapıklığa. abi olayı cok yanlış kavramışsın önemli olan bikinili kız degil önemli olan senin hayatında olan bi kızın,oturup cay ictiginiz,sohbet ettiginiz,yeri geldiginde ulan ne kapalı giyiniyor şurası nasıldır acaba diye icinde tutkular biriktirdigin kızın iş yerinde,dogrudan hayatındaki 1.dereceden gorustugu insanlara kapalı olan taraflarını internette friendlist'indeki 600 kişiye açması sosyolojik boyunu atlamayın olayın Şu saatten sonra yakınım herhangi birine bikini giydirtmem arkadaş.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sorun bikinide değil ki bakanda, çuvalda giydirsen bakacak olan yine bakacak :) kutu formuna sokmak lazım
cihant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Llama said: şu arkadaş listemdeki kızların fotolarını şuraya kolsam son 10 yıla malzeme çıkar
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 caps bi gün biraları alın gelin ben slayt gösterisi yapcam size
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Llama said: şu arkadaş listemdeki kızların fotolarını şuraya kolsam son 10 yıla malzeme çıkar bunu dedikten sonra koymazsan banlanmalısın zaten :P
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Llama pati hizmet bekliyor http://forum.paticik.com/read.php?62,6337461,6337888#msg-6337888 bakınız toggie postu
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "nutella yerim" said: Archangel_ said: ergenlik çağlarımda bir arkadaşım o zaman dinliyor olduğumuz bit gotik metal grubunun kaset kapağındaki resime bakarak masturbasyon yaptığını söylemişti. ondan beri duyduğum en ciddi abazalık durumu bu sanırım... edit: 2 oldular panpa bikinili kız fotosuna tahrik olmuyosan sana kötü haberlerim var,ben de en son bu tarz agresyonları ergenlikte yapıyordum,siz de bikinili kız görünce tahrik mi oluyorsunuz ehehheh diye,vucudunla barışık olmaya başla bence artık tam tersine "panpa bikinili kız görünce salyalarım akıyor, kendime engel olamıyorum" olayı tam ortaokul tribi olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 birden dedim kazara garbaja filan mı girdim ama sayfanın hiç gitmediğim en dip kısmında.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 arşivciler gelmiş. nutella yerim de iyi şakirt rpsi yapıyor. by.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Sam said: birden dedim kazara garbaja filan mı girdim ama sayfanın hiç gitmediğim en dip kısmında. hehehe
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 daha caps yok su baslikta cok ayip.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 big brother is watchin us. fizban
photographer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 facebooktaki arkadaşlarını gerçekten tanıdığından kelli onları bikinili hayal etmek daha mı kolay geliyor ondan mı bu kadar azdın nedir?
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 benimkilerde koyuyomudur acaba ya. kapalı facebook hesabını açtıracaksınız. sabah 5 gibi açıp bakıyım.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 arkadaslar turkiye bu kadar mi sicak sozlukte mi nerede fransiz asiri sag partinin 22 yas patates vekiline agiz akitanlar vardi, cus dedim
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "nutella yerim" said: Laorx said: abi google'a bikini yazın yani, bu kadar kolay. ne gerek var ekstra sapıklığa. abi olayı cok yanlış kavramışsın önemli olan bikinili kız degil önemli olan senin hayatında olan bi kızın,oturup cay ictiginiz,sohbet ettiginiz,yeri geldiginde ulan ne kapalı giyiniyor şurası nasıldır acaba diye icinde tutkular biriktirdigin kızın iş yerinde,dogrudan hayatındaki 1.dereceden gorustugu insanlara kapalı olan taraflarını internette friendlist'indeki 600 kişiye açması sosyolojik boyunu atlamayın olayın KARDEŞ BEN DE FENA OLDUM ŞİMDİ
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 suyu isittim girelim artik su dusa.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hm o mantıkla bakınca şortlu fotoğrafı olan erkek arkadaşlarım için bile bişey oluştu bende.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kış gelince siliyolar mı peki o fotoları. benim listte bi kişide vardı bu kış bikinili. yazın koyup kışın siliyolar heralde.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 atayizler hadi bunu aciklayin
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 girl next door tribi. hacılar araştırın iyi yerlere geleceksiniz. lurk moar. mesela solda facebook profil sağda ilginç resimler olan kolajlar falan sdfs
Öne çıkan mesajlar