knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 elestirmek ne zamandir nefret oldu yahu.. nefret etsem niye nintendo konsollari alayim, hepinizden daha cok nintendo konsolu girmistir evime, ve eski postlarima bakarsan bir cok oyununu agzimdan sular akarak oynamisligim var. hem bir dk, su olayin nerden basladigini biliyormusun sen!? 'mh4, pspdeki mhf3 satislarina usalamaz zor' dedim tamamen bir tarafindan anlayan bir paticik uyesi, buralara getirdi konuyu. attigim msjlar ortada bak iki sayfa geriye.. burda nintendo/3ds'i elestiren bir sam ve ben varim, iki yuzlu degiliz en azindan,sirket politikasi tamamen tuketiciyi yonma kafasiyla davranan firmalari, diger platformlarda nasil elestiriyorsak, nintendo tarafinda da ayni sekilde elestriyoruz. bazi 'paticik' uyeleri gibi tolerate etmiyoruz. gerge, senin nintendo'yu neden bu kadar sevdiginin filan beni baglamaz abi. farkindamisin bilmiyorum ama, mobile 'shit' handheld piyasasini eline gecirecek bu gidisle, son umudumuz nintendo ve sony. vita japonya disinda surunuyor zaten, sony'nin aptal marketing ve uvey evlat muamelesinden kaynakli. geriye tek 3ds kaliyor, bir daha ki nesile ayni kafayla giderse nintendo sonumuz bu uzgunum. eh malum tum dunya genelinde chartlari domine eden nintendo'ya bu alanda rekabet edebilecek tek firma sony onunnda aleti fail oldugundan, o nintendo kafasi degismez. anlatabildim umarim derdimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cry moar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sam said: demoyu sabah yükledim de daha açmadım, bir kutlamaya saklayacağım böyle evlenince bir, bir tane de çocuğum olunca. üçüncüyü de çocuğumun düğününe saklarım. allaaaah işte bu ya bana böyle demolarla gelin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ha birde sunu ekliyim, bazen biraz fazla sert elestirebiliyorum, nefret olarak algilanmamali ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 oyunlarını seversin ya da sevmezsin tamam firmalara sempati duyarsın, hoşlanmazsın o da tamam ama yani bir firma eski oyunların hd remakelerini bundlelayıp 40 dolardan falan satarken diğeri TEK oyunu 60 papelden iteliyor ve gelip ikinci firmayı MÜŞTERİLERİNİ ADAM YERİNE KOYUYOR falan diye savunmak gerçekten çok garip sonra nintendrone diyince kızıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Almayın , oynamayın, ağlamayın.profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 walla ben 3ds aldim baya egleniyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ben de Fire Emblem'in main story'i bitirdim, side questleri oynamadan önce bir ara verdim çok baymayayım abanıp diye. Shin Megami Tensei'de çılgınca eğleniyorum ama duygularımı paylaşamıyorum, avrupa versiyonu çıkmadı forumdakilerden küfür yerim diye :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 çok yanlış yapmışsın, karakter kadrosunun yarısı filan side story'lerden geliyordu. :/ yani yaptığın sidekick'leri toplamadan mass effect 2 bitirmek gibi olmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spagetti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yanlis konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Yok yanlis anlatmisim biraz olayi; side questlerden 21de takildim yoksa o ana kadar hep beraber goturdum main questle. Ama finali yapinca side questin 21inde de tokat manyagi olunca az ara vereyim dedim :) Zaten baya adam topladim ya. Side questlerde tanistigim insanlarin yani sira, amerikada gezinirken toparladigim baskalarinin takim liderlerine de challenge araciligiyla cokmustum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hmm ok o halde. 21'den sonra gelenler campaign'deki düşman karakterler filan, spotpass ile eklendiler. bir de en sonda oyunda hiç olmayan bir char eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Quest 16`ya gelip sonra oyuna tekrar baslamistim, hic durmadan sapik gibi gunlerce oynayinca bir bayma oldu finali gorur gormez kapadim resmen. Az SMT oynayip kafami dagitayim sonra gene bakayim ozaman merak ettim spotpass`ten gelen karakteri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 donkey kong aldım 2 bölüm geçtim kenarda duruyo alet. böyle yolda otobüste metroda falan gitmek lazım. Ben sürekli arabadayım eve gelince pc varken açtırmıyo alet. :/ tabi bunda oyunların pahalı olmasında da büyük etken var, gönlümce şu varmış bakayım diyemiyorum. oyunun videolarından pek bişey anlaşılmıyo. hepsinin demosu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Youtube`dan bakiyorum ben resimler ve detay bilgileri kesmiyorsa shoptaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Luigi mansion 2 cok tatli ooyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Shantae: Risky's Revenge alin diyorum tekrar. Ilk oyunu da Virtual Console'a cikmis, onu alacagim. Ucuncu oyun da 3DS'e geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Meanwhile in US eShop Etrian Oddysey IV - $29.99 Code of Princess - $19.99 SMT - Devil Summoner: Soul Hacker - $29.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 29 dolares oyun 49€ lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 eo4 50€ mu yoksa? YUH nintendo'yu övmeye devam, oyuncuyu en çok düşünen şirket. nasıl kazıklayacaklarını düşünüyorlar fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Pahali oldugu dogru, ona itiraz eden yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ntsc xl a geçicem ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dur gecme hala sf var bende ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ntscde oyun fiyatları güzel hoş ama online oynama olayı epey sıkıntı oluyor. Ben Pal XL aldım,oyunları da used olarak graingergames'den getirtiyorum,uygun oluyor yine kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 evet ne oynuyosunuz bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar