Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

elestirmek ne zamandir nefret oldu yahu..

nefret etsem niye nintendo konsollari alayim, hepinizden daha cok nintendo konsolu girmistir evime, ve eski postlarima bakarsan bir cok oyununu agzimdan sular akarak oynamisligim var.

hem bir dk, su olayin nerden basladigini biliyormusun sen!?

'mh4, pspdeki mhf3 satislarina usalamaz zor' dedim tamamen bir tarafindan anlayan bir paticik uyesi, buralara getirdi konuyu. attigim msjlar ortada bak iki sayfa geriye..

burda nintendo/3ds'i elestiren bir sam ve ben varim, iki yuzlu degiliz en azindan,sirket politikasi tamamen tuketiciyi yonma kafasiyla davranan firmalari, diger platformlarda nasil elestiriyorsak, nintendo tarafinda da ayni sekilde elestriyoruz. bazi 'paticik' uyeleri gibi tolerate etmiyoruz.

gerge, senin nintendo'yu neden bu kadar sevdiginin filan beni baglamaz abi.

farkindamisin bilmiyorum ama,

mobile 'shit' handheld piyasasini eline gecirecek bu gidisle, son umudumuz nintendo ve sony. vita japonya disinda surunuyor zaten, sony'nin aptal marketing ve uvey evlat muamelesinden kaynakli. geriye tek 3ds kaliyor, bir daha ki nesile ayni kafayla giderse nintendo sonumuz bu uzgunum. eh malum tum dunya genelinde chartlari domine eden nintendo'ya bu alanda rekabet edebilecek tek firma sony onunnda aleti fail oldugundan, o nintendo kafasi degismez.

anlatabildim umarim derdimi..
Sosyal ağlarda paylaş

oyunlarını seversin ya da sevmezsin tamam
firmalara sempati duyarsın, hoşlanmazsın o da tamam

ama yani bir firma eski oyunların hd remakelerini bundlelayıp 40 dolardan falan satarken diğeri TEK oyunu 60 papelden iteliyor

ve gelip ikinci firmayı MÜŞTERİLERİNİ ADAM YERİNE KOYUYOR falan diye savunmak gerçekten çok garip

sonra nintendrone diyince kızıyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yanlis anlatmisim biraz olayi; side questlerden 21de takildim yoksa o ana kadar hep beraber goturdum main questle. Ama finali yapinca side questin 21inde de tokat manyagi olunca az ara vereyim dedim :)

Zaten baya adam topladim ya. Side questlerde tanistigim insanlarin yani sira, amerikada gezinirken toparladigim baskalarinin takim liderlerine de challenge araciligiyla cokmustum baya.
Sosyal ağlarda paylaş

donkey kong aldım 2 bölüm geçtim kenarda duruyo alet. böyle yolda otobüste metroda falan gitmek lazım. Ben sürekli arabadayım eve gelince pc varken açtırmıyo alet. :/

tabi bunda oyunların pahalı olmasında da büyük etken var, gönlümce şu varmış bakayım diyemiyorum. oyunun videolarından pek bişey anlaşılmıyo. hepsinin demosu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...