Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 /go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 olabilir gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mis gibi olmuş süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 olmuş daha iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hafta sonunu köyde geçirdim. internet bağlantısı falan yok. Canım sıkılırsa bakarım diye d2 yükledim makinaya. Uzun yıllar olmuş tabi oynamayalı. Bakınca zamanın teknolojisine göre fena olmayan bir oyun tabiki ama cidden D3 ile kıyaslayanların kulağını çınlattım biraz. Oyun olmuş işte. Daha ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 teknik olarak iyi yani oynanabilirlik, speller runelar falan. (online ve lag mevzusu hariç) item ve oyun zorluğu mevzusunda çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Tam olmasa da olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Eğlenerek oynuyorum. Kesinlikle kötü değil. Ancak çok daha iyi olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 item olayi baya dumbed down. tek sikinti o su an. gerci hunterda da sorun olabilir ias crit dex 3 stats gidiyorsun gerisi cop. hunter komple bozuk dizayn :p. monkta falan boyle degildi resist loh dex vita ias hersey lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sadece iki seçenek yetmemiş, ara bir seçenek lazımdı ankette. anket olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 "Olmamış" seçeneği daha ağır bastı bende. Barb oynamamdan kaynaklı olabilir bu, ha gerçi DH da denedim, o da olmamıştı. %49 olmuş, %51 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi dh en berbat karakter bence. SS bas spamla bütün olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dedi sad monk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yok o infernonun dandikliği. sınıfları hell'e göre değerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yok lvl 60 DH var bende :) Inferno ACT 4 e kadar gelebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bende de öyle, o yüzden diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bildiğin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Olmuş,Olmamış ve Tunç diye olmalıydı seçenekler Bi Tunç değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 olacak gibiymiş ama 1-2 ay tüm oyunu betaya açsalarmış daha iyi olurmuş, acele etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Klasik olabilirmis, potansiyelinin %70 ini kendi elleri ile baltalamis adamlar, rmah ile genel olarak inferno ve spartan DRM oyunun icine etmis direk, hic cikmasaydi daha iyiydi en azindan 10 sene daha beklemek zorunda kalmazdik duzgun bi diablo oyunu umudu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Sam said: bende de öyle, o yüzden diyorum zaten. abi sen hiçbir şey söyleme, 4 tane level 60 nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 oyundan ziyade ticaret platformu olmuş, www.rmah.com olarak açılsaymış ebaye rakip falan olurmuş hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bunlar blizzard'ın oyunu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Norak said: oyundan ziyade ticaret platformu olmuş, www.rmah.com olarak açılsaymış ebaye rakip falan olurmuş hiç olmazsa. aynen. kınayt onlayn olmuş. soulbound da yok. aynı kestiğin bossu bir daha kesmek için farm yapmak. Ama adamlar kesinlikle psikolog vs ile çalışmışlar, oyunun başından kalkamıyorsun. rmah u deneyim diye uyduruk itemı 4 avroya koydum, satılmış, daha da bir oynayasım geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 zaten jews var blizzin arkasında hep :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar